Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

herkes adet görmemeyi bekliyo,bende bir adet olsam diye bekliyorum offf yaaaa.bir an önce gelsede cali$malara ba$lasak.beklersin gelmez,beklemezsin gelir..

of kızlar belım cok agrıo kasıklarımdada cok garıp bugun habıre pıt pıt bole zonklama oldu sızdede oldumu adet gunu yaklasınca benım 19da

herkes adet görmemeyi bekliyo,bende bir adet olsam diye bekliyorum offf yaaaa.bir an önce gelsede cali$malara ba$lasak.beklersin gelmez,beklemezsin gelir..

aynı durumdayız canım ya dün olamadım bugün olayım diye bekliyorum.daha çalışmalara başlıyacağız ne zaman görüncek bu kırmızılar?

günaydınlar herkese bugün akşam girebileceğim bir daha.o zaman kadar hamişlerimiz çoğalsın inşallah.

Kızlar ben yeni hamileyim ya şimdi ağda yapmamın bir sakıncası olmaz değilmi?

azizecim slm beni kasıma eklermisin 20 ekim de idim.listede vardım. bugün geldi .artık kasımı bekleyelim bakalım 18 kasım

gunaydın kızlar hala gelen gıden yok kırmızılardan gercı yareın gunum ama bılmıom ama kendımı olaCAK GIBI HISSEDIOM BELIRTIM YOK AMA ICIMDEN OLE GECIO

Azize'cim merhaba, ben listede 31 Ekim'dim ama bu ay 14. gün ovülasyon oldu, beklenmeyen adet tarihim 29 Ekim. İnşallah Cumhuriyet bayramında müjdeli haberi alırım.
Bugün 17. günüm, ovülasyon bitti, ateşim yükseldi. Henüz belirti için erken.

ya kızlar ben hiç iyi değilim daha 3 haftalık hamileyim ama bulantıdan hiç bişey yiyemiyorum halsizim bide ishal oldum o neden olmuştur acaba bileniniz varmı bende bide anksiyete bozukluğu vardı şimdioda nüksetti durmadan ağlıyoum o kadar çok bebeğim olması isteyen ben şimdi hiç mutlu değilim bana bir yol gösterin ne olur neden oluyo bütün bunlar aklımı yitirmek üzereyim çok kötü günler geçiriyorum yarın psikiyatra gidicem benim ve bebeğim için dua ne olur buna çok ihtiyacım var ne olur kızlar

canım morelini yüksek tut sen nasıl olursan bebişinde öyle hissedermiş.umarım morelin düzelir ve hamiş olmanın tadını cıkarırsın.mide bulantın normal erken başlamış ama normal.ishalde birşey dokunmuştur ondan olmuştur.senin için dua edicem.sende bizler için et..hamişlerin duası kabul olurmuş.allahım bu güzel duyguyu bizede tattır inş...:1hug:

arkadaşlar ekim ayı listesinde adım yokkk.:1no2:adet günüm 20,siydii..neyse önemli değil belki hamiş olurumda hamiş listesine adımı yazarsınız...opuyorumnanaktan

ben herkes için dua edicem ama ne olur sizde benim için edin ben hiç iyi değilim çünkü

ben herkes için dua edicem ama ne olur sizde benim için edin ben hiç iyi değilim çünkü

canim sakin olmaya calis kendini biseylerle oyala aklina gusel seyler getir,,,hani hamilelik yeni olunca hormonlarin aniden degismesi sonucu boyle sonuclar ortaya cikabiliyomus kimi bu durumu hafif atlatir bazi durumlarda aglarken kimide herseye duygulanip aglarmis yani duyduklarim bunlar bende henuz hamis olmadigim icin bilemiyorum ama oyle diyolar,,,sende hormonlarinin aniden boyle degisikligie ugradigi icin etkilenmis olabilir ondan agliyo olabilirsin ama dedigim gibi skldigin zman aglaman geldigi zaman hemen tempolu bi muzik ac yada ne bilim kendine bi mesgale bul belki birazda olsa yardimi olur dualarimiz seninle tatlim,,,uzulme,,,

adet günüme 1 haftadan da daha az zaman kaldi, gögüslerim agriyor, hafiftende bazen migdem bulaniyor...illaki adet günü gectikten sonra mi belirtiler baslar, yani asermeler....acaba diyom, hamilemiyim?? Yoksa adet mi görücem!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…