slm kızlar adetıme bır gun var ama ben yorgunlukdan ayagımı kaldıraz halım yok uykudan kalktım kahvaltı yaptım gozlerım kapanıo gene uyudum kemıklerım agrıo yaaaaaaaaaaa
arkadaşlar merhaba farklı topiclere yazıyordum ama belki bu topic uğur getirir diye yazmak istedim... bende 2 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. klomenle dennedim ve bir de aşılama geçirdim ve hiç hamile kalamadım. hashimoto denen bir troit hastalığım var.. bir kaç ay tekrardan klomen ve pregnyl ile denemeye devam edeceğim.. bugün reglimin 5. günü 13 kasım da regl günüm. umarım bu ay mucizemi allahım gerçekleştirir...
gecmis olsun canim.test yaptin mi belki hamilesindir.
cnm gunum gelmeden bır hafta once yaptım cıkmadı :1no2:
ya kızlar ben hiç iyi değilim daha 3 haftalık hamileyim ama bulantıdan hiç bişey yiyemiyorum halsizim bide ishal oldum o neden olmuştur acaba bileniniz varmı bende bide anksiyete bozukluğu vardı şimdioda nüksetti durmadan ağlıyoum o kadar çok bebeğim olması isteyen ben şimdi hiç mutlu değilim bana bir yol gösterin ne olur neden oluyo bütün bunlar aklımı yitirmek üzereyim çok kötü günler geçiriyorum yarın psikiyatra gidicem benim ve bebeğim için dua ne olur buna çok ihtiyacım var ne olur kızlar
arkadaşlar merhaba farklı topiclere yazıyordum ama belki bu topic uğur getirir diye yazmak istedim... bende 2 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. klomenle dennedim ve bir de aşılama geçirdim ve hiç hamile kalamadım. hashimoto denen bir troit hastalığım var.. bir kaç ay tekrardan klomen ve pregnyl ile denemeye devam edeceğim.. bugün reglimin 5. günü 13 kasım da regl günüm. umarım bu ay mucizemi allahım gerçekleştirir...
slm kızlar adetıme bır gun var ama ben yorgunlukdan ayagımı kaldıraz halım yok uykudan kalktım kahvaltı yaptım gozlerım kapanıo gene uyudum kemıklerım agrıo yaaaaaaaaaaa
canım eğer geç döllenme değilse test de çıkar.. bence yarın bir test yap.. umarım hamilesindir arkadaşımmm
canım bende aynen senin gibiyim valla benimde 20 ekim ben de kahvaltıdan sonra kanepeye kıvrıldım acayip uyku bastırdı ya kocişim de diyo ne oldu diye valla o da şaşırdı karnımın alt tarafı ve kasıklarım ağrıyo bide ishal oldum nerden çıktıysa ben test yapmadım sen baya çalışmışın sanırım bekliyıosun biz pek çalışamadık valla yumurtlama günlerini sonuna geldi yani kaçırmış olabiliriz büyük ihtimalle o nedenle ben hastalanmayı bekliyorum ama kısmet tabi bakalım artık herşeyin hayırlısızemuszemus
arkadasim sende cok erken yapmissin.insanin adet tarihinde bile yapinca cok hafif cizgi cikiyo.bende sen gibi ilk hamileligimde ilk denememden sonra öyle yapmistim ilk merak iste hamileydim ama negatif cikmisti.adet günümde tekrar demedim hafifti ikinci cizgi.yani sende olabilirsin.
slm kıslaar hbr vereyim dedim 10 ekimde adet oldum bidahaki adetim 6 kasım kusura bakmayın anca hbr verebildim ev taşıdımda netim anca bağlandı nese inş. bidahaki sefere hamilelik haberlerimizi duyarız
arkadaşlar ekim ayı listesinde adım yokkk.:1no2:adet günüm 20,siydii..neyse önemli değil belki hamiş olurumda hamiş listesine adımı yazarsınız...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?