Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar adetıme bır gun var ama ben yorgunlukdan ayagımı kaldıraz halım yok uykudan kalktım kahvaltı yaptım gozlerım kapanıo gene uyudum kemıklerım agrıo yaaaaaaaaaaa

arkadaşlar merhaba farklı topiclere yazıyordum ama belki bu topic uğur getirir diye yazmak istedim... bende 2 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. klomenle dennedim ve bir de aşılama geçirdim ve hiç hamile kalamadım. hashimoto denen bir troit hastalığım var.. bir kaç ay tekrardan klomen ve pregnyl ile denemeye devam edeceğim.. bugün reglimin 5. günü 13 kasım da regl günüm. umarım bu ay mucizemi allahım gerçekleştirir...

aramiza hosgeldina.s..insallah dedigin gibi ugurlu gelir sanaa ve hamile kalirsin.

cnm gunum gelmeden bır hafta once yaptım cıkmadı :1no2:

arkadasim sende cok erken yapmissin.insanin adet tarihinde bile yapinca cok hafif cizgi cikiyo.bende sen gibi ilk hamileligimde ilk denememden sonra öyle yapmistim ilk merak iste hamileydim ama negatif cikmisti.adet günümde tekrar demedim hafifti ikinci cizgi.yani sende olabilirsin.

canım benim oldu mu ya neler yazmşsın öyle bak senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki bunu en iyi bilenlerden biri de sensn baksana biz hergün hamilelik belirtisi arayıp duruyoruzlaelaelaelaelae ama değilsek de kendimizi bırakmıycaz ve kötü şeyler düşünmiycez denemeye devam edicez bir kere sen ne kadar şanslısın Allah sana böyle güzel ve kutsal bir görevi anneliği nasip etmiş sen de Allaha şükret bunların yaşadıkların hamileliğin ilk günlerinde oluyor arkadaşımdan biliyorum merak etme yani böyle şeyleri yaşayan birtek sen değilsin canım herşey yolunda sen bi şöööyle kendini rahatlat bakiim senden güzel şeylet duymak istiyorum bir dahaki mesajında tamammı bak sen bize naz yapıyo olmayasın kız hadi bakalım güzel şeyler yaz bekliyorum baksositososito

canım hoşgeldin :hulya:

slm kızlar adetıme bır gun var ama ben yorgunlukdan ayagımı kaldıraz halım yok uykudan kalktım kahvaltı yaptım gozlerım kapanıo gene uyudum kemıklerım agrıo yaaaaaaaaaaa

canım bende aynen senin gibiyim valla benimde 20 Ekim ben de kahvaltıdan sonra kanepeye kıvrıldım acayip uyku bastırdı ya kocişim de diyo ne oldu diye valla o da şaşırdı karnımın alt tarafı ve kasıklarım ağrıyo bide ishal oldum nerden çıktıysa ben test yapmadım sen baya çalışmışın sanırım bekliyıosun biz pek çalışamadık valla yumurtlama günlerini sonuna geldi yani kaçırmış olabiliriz büyük ihtimalle o nedenle ben hastalanmayı bekliyorum ama kısmet tabi bakalım artık herşeyin hayırlısızemuszemus

slm kıslaar hbr vereyim dedim 10 ekimde adet oldum bidahaki adetim 6 kasım kusura bakmayın anca hbr verebildim ev taşıdımda netim anca bağlandı nese inş. bidahaki sefere hamilelik haberlerimizi duyarız

valla eynen bende yıkıldım kanepeye esımde yatma yatma dedı ama gozlerım gıttı.benımde kasıklarımda agrı oluo boyle zonklama gıbı ara sıra goguslerım yanları elleyınce acıo bılmıom hayırlısı cok calıstık kısmet ısteeeeeee

cnm valla merakdan catladım ne bılıyım bırde eve fazla test almıstım o bana baktı ben ona baktım en sonunda dayanamadım yaptım :)

ben test yapmak için günümün geçmesini bekliycem zaten şunun şurasında 2 günüm kaldı kaydirigubbakcemile2bi de mevsim değişikliklerinde aksamalar oluyo günü geçmeden test yapan arkadaşları anlıyorum ama yanlış olduğunu düşünüyorum en azında negatif çıkınca hayal kırıklığına uğruyolar üzülüyorum belki de hamile ama erken yaptığı için çıkmıyo tabi morali de bozuluyor o yüzden biraz sabırlı olmalıyız diye düşünüyorum Allah kısmet ettiyse olur zaten hayırlısını:ecrin_bebek: istemeli ve sabırla beklemeliyiz diye düşünüyorum naçizane

1-Mide bulantısı....................................yok
2-Baş dönmesi.......................................yok
3-Tansiyon düşmesi..................................aynı normal
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık................var
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP.........ara sıra bişey sağ tarafıma sol tarad,ftan bişey batıyor
6-Kirpiklerin karışması …...yok
7-Bel ağrısı………….................................. var
8-Akıntı artması..................................... azaldı
9-Göğüslerde hassasiyet.............................var yantarafları elleyınce acıo
10-Göğüslerde şişme.....................................fazlasıyla dolgunlastı
11-Göğüs uçlarının acıması.....….................yok
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........yok
13-Sık idrara çıkma…………………............……var ama azaldı bır hafta once acayıp bes dakkada bır gıdıodumn
14-Uyku hali..... ..............................................var hemde cok
15-Halsizlik......................................... ............çok
16-Ağızda kuruluk…………………….....................yok
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................yok
18-Dudakların fosur fosur olması................... yok
19-Göz bebeklerinin büyümesi.........................normal degısık bırsey yok
20-İdrar kokusunda değişme.....................var ama ozellıkle rengı koyu
21-Kokulara aşırı hassasiyet ……………….......yok ama o bende hep vardı
22-Gazlı olmak …………………...............…..yok
23-Mide yanması........................................... ...yok
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi……...…yok
25-Bel kalınlaşması………………………............belım zaten kalın hıc bakmadım kı
26-Adet gecikmesi......................................... yarın gunum ınsallah hayırlısı olurda hamıs olurum
27-Akşamları aşırı üşüme................................ben hep çok üşürüm
28-Her hangi bir bölgede kramp.............................................kolum dun garıp bır agrı oldu bugunde ayak parmaklarımı bole kut kut ettırmek ıstedım sankı edınce rahatlıyacam gıbı,,

KIZLAR SIZDE DOLDURUN ISTERSENIZ BAKALIM KIMDE NELER NELER VARRRR

olsun canım üzülmee.
kasım ayımız var inşallah beraber hamiş kalırız...benimde 4 kasım:lepi:
slm kıslaar hbr vereyim dedim 10 ekimde adet oldum bidahaki adetim 6 kasım kusura bakmayın anca hbr verebildim ev taşıdımda netim anca bağlandı nese inş. bidahaki sefere hamilelik haberlerimizi duyarız

eklerim canımm ben varsın diye biliyom...halladerim canım yerimseniben
arkadaşlar ekim ayı listesinde adım yokkk.:1no2:adet günüm 20,siydii..neyse önemli değil belki hamiş olurumda hamiş listesine adımı yazarsınız...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…