canım kaç gün gecikti test yapsan böyle bekleek de zor tatlım ya
VALLA CNM 19 YANI DUNDU ADET GUNUM OLMADI BAKALIM YAPMIYACAM VALLA ADETIM GELMESEDE BIR 5 GUN FILAN YAPIOMDA NE OLUYO SANKI :hulya:
bende mide bulantısı, karın ağrısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı, sırt ağrısı ayyyyyyyyyy ne ararsan var işte bugün gelcek gelcek bu kesin baksana ağrımayan yerim yok
Biliyorsun özellikle mevsim geçişlerinde aksaklıklar oluyor adet günleri gecikebiliyor yada erken geliyor. O nedenle sen birkaç gün daha bekle bakalım gelmesse test yolu gözükür inşallah. Tabi bu arada sen de fazla takmamaya çalış psikolojçi olarak geciktiriyor olabilirsin tatlım
Acayıp su ıcme ısteyı var ya bende anlamadım gıttı normalde su fazla ıcmem
günaydııınnn kızlaaarr
valla cnm hamıle olsanda aynı seylerı cekecegın ıcın hamılelıkdede bunlar yasanıo hemen umıdını ytırme ay benım her gun adet olcakmısım gıbı gelıodu aha bugun olcam ahan ayrın olcam dıye dıye bebegım 6 hafta olmustu ben o zaman ancak gıtmıstımesım sayesınde ama tabı kaybettık o ayrı
canım inşallah bebişin gelmiştir
test yaptınmı bugün ben yaptım negatif ama hala çok umutluyum neden bilmiyorum
susuzluk bendede var bende çok su içmem ama suya kanamıyorum böyle soğuk soda filan içiyorum o biraz kesiyor
canım benim üzüldüm bebişine ama demekki bir hayır vardı Allah sana şimdi göndercek belki de hayırlısı olacak inşallah canım benim bakalım hadi beklemeye devam opuyorumnanaktan
günaydın özgecim
ben test yaptım negatif ama hiç üzülmedim neden bilmiyorum ama hala çok umutluyum
ınsallah cnm ınsallah gubnun ne zaman kı senın
e canım ne güsel işte..
gerçi ader gününü şöyle bir 4-5 gün geçince sonuçtan emin olursun zaten..
inşallah hamişsindir de o yuzden umudun hala içindedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?