Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende istiyorum 21 kasım doğumgünüm allahım hediyemi gönder nolur..
gerçi bu ay biraz ümidim var ama üzülmek istemiyorum 1 haftam var..

bende mide bulantısı, karın ağrısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı, sırt ağrısı ayyyyyyyyyy ne ararsan var işte bugün gelcek gelcek bu kesin baksana ağrımayan yerim yok

Valla kızlar adet adına hıc bır belırtım yok hamılelık adınada hıoc bır belırtım yok suanlık bır kac gun once kasıklarımda zonklama vardı sımdı yok bakalım

VALLA CNM 19 YANI DUNDU ADET GUNUM OLMADI BAKALIM YAPMIYACAM VALLA ADETIM GELMESEDE BIR 5 GUN FILAN YAPIOMDA NE OLUYO SANKI :hulya:

Biliyorsun özellikle mevsim geçişlerinde aksaklıklar oluyor adet günleri gecikebiliyor yada erken geliyor. O nedenle sen birkaç gün daha bekle bakalım gelmesse test yolu gözükür inşallah. Tabi bu arada sen de fazla takmamaya çalış psikolojçi olarak geciktiriyor olabilirsin tatlım

bende mide bulantısı, karın ağrısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı, sırt ağrısı ayyyyyyyyyy ne ararsan var işte bugün gelcek gelcek bu kesin baksana ağrımayan yerim yok

valla cnm hamıle olsanda aynı seylerı cekecegın ıcın hamılelıkdede bunlar yasanıo hemen umıdını ytırme ay benım her gun adet olcakmısım gıbı gelıodu aha bugun olcam ahan ayrın olcam dıye dıye bebegım 6 hafta olmustu ben o zaman ancak gıtmıstımesım sayesınde ama tabı kaybettık o ayrı

BENIM ADETIM NORMALDE SAAT GIBIDIR MASALLAH AMA GECEN AY 9 GUN GECIKTI ILACLARDAN BAKALIM BELKIDE OLEDIR ARKADASIM BILEMIOZ KI VUCUDUMUZU AMA BEN ZATEN ADET OLCAM GOZUYLE BAKIOM BELIRTIM OLMASADA ICIME OLE DUGUO

Acayıp su ıcme ısteyı var ya bende anlamadım gıttı normalde su fazla ıcmem

canım inşallah bebişin gelmiştir
test yaptınmı bugün ben yaptım negatif ama hala çok umutluyum neden bilmiyorum
susuzluk bendede var bende çok su içmem ama suya kanamıyorum böyle soğuk soda filan içiyorum o biraz kesiyor

canım benim üzüldüm bebişine ama demekki bir hayır vardı Allah sana şimdi göndercek belki de hayırlısı olacak inşallah canım benim bakalım hadi beklemeye devam opuyorumnanaktan

ınsallah cnm ınsallah gubnun ne zaman kı senın

günaydın özgecim
ben test yaptım negatif ama hiç üzülmedim neden bilmiyorum ama hala çok umutluyum

e canım ne güsel işte..
gerçi ader gününü şöyle bir 4-5 gün geçince sonuçtan emin olursun zaten..
inşallah hamişsindir de o yuzden umudun hala içindedir..

günaydın kızlarrr bende 20,yi bekleyenlerdenim..yani dün gece gelmesi gerekiyordu bakalım şimdilik birşey yok..ama belim ağrıyor..inşallah kırmızıları görmeyiz kızlarrrr..göbüşler dolmuştur bebişlerle inş.inş.inş.zemuszemus

kızlar yaa inşallah bu birkaç gün içinde birsürü hamiş haberi alırıızz

günaydın kızlar,

listeye baktımda 17 sinden bu yana baya arkadaşımız beklenti içinde...durumlar ne?

hadi hayırlı haberler inşallah...:lepi:

tugba373......................17 ekim
imbat...........................17 ekim
yarencik.......................???
esemos........................18 ekim
kelebekafyon..................19 ekim
mız mız.......................19 ekim
ayseyildirim...................20 ekim
everest..........................20 ekim
nazyayar.......................20 ekim
dilekmansuroğlu.............20 ekim
dayna............................20 ekim
melis_melis....................20 ekim
hatice48.........................20 ekim

ınsallah cnm ınsallah gubnun ne zaman kı senın

canım ben bu ay ilaç kullandım en erken bugün en geç perşembe olmamam lazım

e canım ne güsel işte..
gerçi ader gününü şöyle bir 4-5 gün geçince sonuçtan emin olursun zaten..
inşallah hamişsindir de o yuzden umudun hala içindedir..

canım inşallah öyledir adet olacakmışım gibi bi ağrım yok
sağ kasığımda batma var ki ben sağdan yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…