günaydın, günaydıııınnn, günaydııııııınnnnnn
pozitif düşün bugün, önce gülümse,sonra gül, kahkaha at. ve hatta katıla katıla gül,korkma siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek gökkuşağı gibi aynen renk renk...
bil ki 7 renkten oluşan renk beyazdır.
ve gülmek bulaşıcıdır...
Haydi bulaştır :))))))))
pozitif düşün bugün, önce gülümse,sonra gül, kahkaha at. ve hatta katıla katıla gül,korkma siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek gökkuşağı gibi aynen renk renk...
ve gülmek bulaşıcıdır...
ben sana bulaştırarak başlıyım en iyisi sabah sabah güzel sözdi yaopuyorumnanaktanslm kızlar bu arada
arkadaşlar şimdi atv de müge anlıyı izliyorum.millet bebeğini doğurup çöpe atıyor Allahım bu nasıl bir vahşet aklım almıyor.benim bir bebeğim olsa bakmaya kıyamazken bunlar kan donduruyor Allah ıslah etsin ne diyeyim.Rabbim bizlere de hayırlı evletler nasip etsin tez zamanda.
ve gülmek bulaşıcıdır...
evet ne güzel bir enerji verdin teşekkürler.gülünce herşey daha bi güzel oluyor sıkıntılar bile küçülüyor gözümdekaydirigubbakcemile5:sm_cool:
melis_melis sende 20 ekimlilerdensin var mı belirtiler inş.hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?