Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inş. canım hepimiz hiç gelmesini istemiyoruz ama olmuyor..allah neyi nasip ettiyse onu yaşıcaz..allahım hakkımızada hayırlı olan neyse onu yaşayalım...inş.bebişlerimiz gelirrr:CüvCüv::CüvCüv:

günaydın, günaydıııınnn, günaydııııııınnnnnn
pozitif düşün bugün, önce gülümse,sonra gül, kahkaha at. ve hatta katıla katıla gül,korkma siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek gökkuşağı gibi aynen renk renk...
bil ki 7 renkten oluşan renk beyazdır.
ve gülmek bulaşıcıdır...
Haydi bulaştır :))))))))

ne güzel de yazmışsın canım opuyorumnanaktan

ben sana bulaştırarak başlıyım en iyisi sabah sabah güzel sözdi yaopuyorumnanaktanslm kızlar bu arada

arkadaşlar şimdi atv de müge anlıyı izliyorum.millet bebeğini doğurup çöpe atıyor Allahım bu nasıl bir vahşet aklım almıyor.benim bir bebeğim olsa bakmaya kıyamazken bunlar kan donduruyor Allah ıslah etsin ne diyeyim.Rabbim bizlere de hayırlı evletler nasip etsin tez zamanda.

20 ekimi bekleyen ne çok arkadaşımız varr.inşaallah Rabbim gönlünüze göre verir burdaki herkesin hamile kalmasını o kadar çook istiyorum ki.annelik çok kutsal bir duygu Allahın izniyle bu duyguyu bizlerde tadacağız arkadaşlar

amin canım amiiiiiiiinnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet ne güzel bir enerji verdin teşekkürler.gülünce herşey daha bi güzel oluyor sıkıntılar bile küçülüyor gözümdekaydirigubbakcemile5:sm_cool:

evet ya bende seyrediyorum atv,yi bu insanların hiçmi kalbi yok yaaaaa..biz burda hamile kalabilmek için cırpınırken insanlar bir cöpmüşcesine canım yavruları cöpe atıyorlar.allah ıslah etsin ne diyelim..allahım bizlerede nasip etsin inş..AMıNNNNNNN

Günaydin herkese.
Bugünü bekleyenlerin hayirli haberini aliriz insallah.
Kizlar ben bu ay bütün hamilelik belirtilerini yasadim adet öncesi normalde hic böyle olmazdim ama akintim o kadar yoktu.Dün hasta olmam lazimdi pembe akintim geldi ve bugün henüz bisey yok.
Ama cok kasintim var.Tüm bu belirtiler mikrop kapmamdanda olabilirmi acaba? Heran hastalancam diye doktorada gidemiyorum.

melis_melis sende 20 ekimlilerdensin var mı belirtiler inş.hamilesindir

evet canım ben de 20 Ekimlilerdenim belirti var canım adet belirtisi karnımda hafiften ağrı, mide bulantısı sanırım gelicek bakalım canım hayırlısı arık sende varmı belirtiler

günaydın kızlaarrrrrr... bu sabah sancıyla uyandım kasık ağrım var çok. acaba çatlatma iğnesi yeni mi etki gösteriyor ki 2 gün oldu vurulalı?akannehir

kızlarrrr cok kötüyümm yine kırmızı kartı görüyorum galiba..biraz önce wc girdim peceteye hafif pembe renkte akıntı geldi...uffff yaaaaaa neden hep böyle hüsran..yine birton gözyaşııı ağlama senağlamakrizi artık bebişlerimiz olsun...benim zaten adetim gelicek olduğunda hiç şaşmaz gününde gelir..yani galiba bende kasım bekleyenlerdenim..kasım 20,yi beklicem galibaaa..umarım 20.bekleyen arkadaşlarınki bari gelmez..en azından onlar için bari sevineyim biraz...senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…