Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aa sen ağlarsanbiz de ağlarız bak aşkolsun Kasım var önümüzde adet günüm bugün bak ben de bekliyorum ve gelicek biliyorum o ne:lepi:denele kasıma plan yapıyorum sen de ağlamayı düşünmeyi bırak da KASIM ayı planına başla güzel günler bizi bekliyor tamammı tatlım

ben ilacı yeni bıraktım normalde 22sindeydi ama bugün kırmızı kartı gördüm.zaten hamilelik belirtisi de çok yoktu.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.azize sana da 19u demiştim ama hesaplarıma göre öne geldi canım, 16si yapabilir misin???mafoldumben

canım iyi dileklerin için cok sağol.ne yapalım ağlasakta sızlasakta yapacak birşey yok..kırmızılar geliyor yinede..hayat devam ediyor..evet seninde söylediğin gibi kasım planlarını yapmak gerek...evet umudumuz hep varrr güzellikler bizi bekliyorrr..öpüyorum canım seni sağolzemuszemusopuyorumnanaktan

ayseyildirim, everest, nazyayar, dilekmansuroğlu, dayna, melis_melis, hatice48

Güzel haberlerinizi bekliyoruz hanımlar.Bugün dualarım sizin için :Saruboceq:

selam kızlar dun aksam bebek ıcın calısmamız vardı calıstık ama bnm felaket bır sekılde calısırken sancım oldu sızce nedendır kasıklarımda cok baskı vardı dun aksam

lazzkizi Sende benim gibi 1 kasım bekleyenlerdensin, kaç günde adet oluyorsun ve yumurtalama kaçıncı gün oluyor cnm?

bende 1 kasımı bekliyom evett inş. bu sefer olur vee anne olurum o kadar çok istiyorum ki.ben 25 günde bir oluyom hiç şaşmaz benim adetim.yumurtlamamı tam kestiremiyorum cenım yaa 10.ve20. gün arası oluyo sanırım bu ay çok çalışıyorum artık sonucunu güzel bekliyorum bakalım inşaallah

İnşallah cnm.Tamda çalışma günlerindeyiz Şeniz

Oyy kıyamam ya çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Üzme kendini cnm moralini bozma sakın

canım ertesi gün yada iki gün sonra oluyor çatlama. sen bugünleri iyi değerlendir boş geçirme :kedi:

canım dr un demesine göre dün aksam 11 de ve bu sabah 11 de çalışmamız gerekiyordu bizde uyguladık zaten. aksam bir daha deniyeceğiz şutarafagitti insallah tutar ya. elimizde cevizler incirler devamlı besliyorum eşimi. eee ne de olsa güç kuvvet gerek dimi ya ???

canım çok geçmiş olsun oğluşuna da çook geçmiş olsun inşallah enkısa zamanda iyileşir canım sen de kendine dikkat et canım

Hatice, bence sen kendini buralardan azaklastir ve hic dusunme olup olmayacagini. Varsin olsun fark etmez gibi hareket et. Cok takinci yapinca boyle oluyoruz.
Benim adet yarina, insallah gelmez, haber vericem. Dua edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…