kızlarrrr cok kötüyümm yine kırmızı kartı görüyorum galiba..biraz önce wc girdim peceteye hafif pembe renkte akıntı geldi...uffff yaaaaaa neden hep böyle hüsran..yine birton gözyaşııı ağlama senağlamakrizi artık bebişlerimiz olsun...benim zaten adetim gelicek olduğunda hiç şaşmaz gününde gelir..yani galiba bende kasım bekleyenlerdenim..kasım 20,yi beklicem galibaaa..umarım 20.bekleyen arkadaşlarınki bari gelmez..en azından onlar için bari sevineyim biraz...senağlamasenağlama
günaydın kızlaarrrrrr... bu sabah sancıyla uyandım kasık ağrım var çok. acaba çatlatma iğnesi yeni mi etki gösteriyor ki 2 gün oldu vurulalı?akannehir
aa sen ağlarsanbiz de ağlarız bak aşkolsun Kasım var önümüzde adet günüm bugün bak ben de bekliyorum ve gelicek biliyorum o ne:lepi:denele kasıma plan yapıyorum sen de ağlamayı düşünmeyi bırak da KASIM ayı planına başla güzel günler bizi bekliyor tamammı tatlım
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün.....
Mrb cnm asıl sen nasılsın?
lazzkizi Sende benim gibi 1 kasım bekleyenlerdensin, kaç günde adet oluyorsun ve yumurtalama kaçıncı gün oluyor cnm?
bende 1 kasımı bekliyom evett inş. bu sefer olur vee anne olurum o kadar çok istiyorum ki.ben 25 günde bir oluyom hiç şaşmaz benim adetim.yumurtlamamı tam kestiremiyorum cenım yaa 10.ve20. gün arası oluyo sanırım bu ay çok çalışıyorum artık sonucunu güzel bekliyorum bakalım inşaallah
geçmiş olsun canım. kasıma ekliyom hayırlı olur inşallahyerimseniben
sağol canım benim bugün sol kasığımda hafif batmalar var oğlumda üşütmüş onla uğraşıyorum bi yandan gece acildeydik karnım ağrıyor diyor kusuyor devamlı valla ona canım sıkkın biraz...:gitme:
İnşallah cnm.Tamda çalışma günlerindeyiz Şeniz
canım ertesi gün yada iki gün sonra oluyor çatlama. sen bugünleri iyi değerlendir boş geçirme :kedi:
sağol canım benim bugün sol kasığımda hafif batmalar var oğlumda üşütmüş onla uğraşıyorum bi yandan gece acildeydik karnım ağrıyor diyor kusuyor devamlı valla ona canım sıkkın biraz...:gitme:
canım iyi dileklerin için cok sağol.ne yapalım ağlasakta sızlasakta yapacak birşey yok..kırmızılar geliyor yinede..hayat devam ediyor..evet seninde söylediğin gibi kasım planlarını yapmak gerek...evet umudumuz hep varrr güzellikler bizi bekliyorrr..öpüyorum canım seni sağolzemuszemusopuyorumnanaktan
slm kızlarr ben geldimm.
güzel haberi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?