Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Hatice, bence sen kendini buralardan azaklastir ve hic dusunme olup olmayacagini. Varsin olsun fark etmez gibi hareket et. Cok takinci yapinca boyle oluyoruz.
Benim adet yarina, insallah gelmez, haber vericem. Dua edin lutfen

bencede haklısın canım..daha önce 3 kez hamiş oldum ama hiç düşünmeden hemen kalmıştım ama bu defa olmadı..galiba cok düşünmekten olduğunu düşünüyorum artık..ve yarın iş görüşmesine gidicem eğer olursa calışıcam.böyle giderse psikolojim bozulucak en azından düşünmessem işe kendimi kaptırırsam farkına varmam zamanın diye düşünüyorum..umarım senin gelmez canım..duarım ve kalbim seninle..sağol canım benimmmopuyorumnanaktan

kıslarrr benim adet geldii..azizecim beni kasım 20,ye yazzzz şekercim..bu ayda tutturamadık umudumuz kasıma artıkk..bekleyenlerin umarım gelmezzzzz duacınızım kızlarrrr:ecrin_bebek:

geçmiş olsun tatlımm. üzülmek yok.
kasıma inşallah daha sıkı çalışırsın canımsengözlerimebaksanab
kıslarrr benim adet geldii..azizecim beni kasım 20,ye yazzzz şekercim..bu ayda tutturamadık umudumuz kasıma artıkk..bekleyenlerin umarım gelmezzzzz duacınızım kızlarrrr:ecrin_bebek:

kasım ayı hepimize çok uğurlu gelir inş.sabırla bekleyelim birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim.

canım cok sağol..evet artık sıkı bir çalışmayapıcam bu ay..üzülmedim desem yalan olur ağladım ama elden birşey gelmiyor..allah eşime ve bana sağlık versin inş. olucaktır birgün deyip teselli buluyorum..canım umarım sizlerin gelmezz..
geçmiş olsun tatlımm. üzülmek yok.
kasıma inşallah daha sıkı çalışırsın canımsengözlerimebaksanab

kızlar mrb azize1 benide yazarmısınız kasım 20ye benimde geldi kırmızılar hemde 2 gün öncesinden :çok üzgünüm: ne zormuş bebek yapmak yaaa of

bende çok heycanlıyım kasım ayını sabırsızlıkla bekliyorum.
hayırlısıyla inşallah:Saruboceq: 4 kasım :Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım olsun kısmet deyilmiş canımyerimseniben
kasım ayı inşallah olur :Saruboceq: adet bitiminden itibaren 2 gün arayla çalış canım bidahaki adet günün den 1 hafta kalana kadar. yada bidahaki adet gününe kadaryerimseniben
kızlar mrb azize1 benide yazarmısınız kasım 20ye benimde geldi kırmızılar hemde 2 gün öncesinden :çok üzgünüm: ne zormuş bebek yapmak yaaa of

kızlar bana yardım edin ne olur ben çok kötüyüm 3haftalık hamileyim çok istemiştim ama hamile olduğumu duyduğumdan beri çok huzursuzum ne yemek yiyebiliyorum ne bişey yapabiliyorum sürekli içim sıkılıyo ve ağlıyorum bende anksiyete bozukluğu vardı o nüksetti diye çok korkuyorum dün psikiyatıra gittim ilk üç ay ilaç veremem dedi sıkıntı giderici bi ilaç verdi çok sıkıntılandığında alırsın diye dün akşam aldım biraz rahatlattı ama şimdi yine çok fenayım ne yapıcam ben ne olur bana yardım edin yalvarırım dualar edin

20 ekimi bekleyen kızlar, dualarım sizinle. ben de bekliyordum ama bu ay olmadı maalesef. inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz..

kısmet tabi zamanı var demekki dediklerini yapmaya çalışıcam canım rabbim hepimize hayırlısını sağlıklısını ömürlüsünü versin:Saruboceq:

Kizlar bi sorum olacak..Dogru yerdemi bilmiyorum ama neyse sorayim..
Hamilelikde sucuk salam vs.yenilmiyormu? Yani Salam cig oldugundan soruyorum
bi zarari varmi?

hadi ne olur bana bişey söyleyin çok ihtiyacım var ne olur hanımlar ben ne yapmalıyım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…