Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sen kaç günde bir oluyon canım benim adetimin 25 günde bir gelmesinde bir anormallik yok dimi bazıları çok erken erken oluyon diyor

Ben 27 günde oluyorum canım bir kaç ayda bir 28 olduğu da oluyor.Senin 25 Günde bir gelmesinde bir anormallik yok canım içini ferah tut.Herkesin bünyesi farklı.

hadi ne olur bana bişey söyleyin çok ihtiyacım var ne olur hanımlar ben ne yapmalıyım şimdi

canım çok üzüldüm ama senin şuanda süper olman lazım bak burda bebği olsun diye neler yapıyor insanlar sen bu mucizeye sahipsin sevinsene
Rabbine şükret sana akıl vermek bana düşmez ama nacizane bikaç fikir söyleyebilirim
giyin süslen dışarı çık öyle kapalı yerlere gitme açık alanlarda dolaş bi çay bahçesinde parkta otur biraz alışveriş yap kendine bebişine bişiyler al ama en önemlisi ben her zaman içim sıkılınca bi abdest alırım biraz namaz kılar dua ederim çok iii gelir
keşke aynı yerde olsaydık buluşur beraber bişeylr yapardık

Kizlar bi sorum olacak..Dogru yerdemi bilmiyorum ama neyse sorayim..
Hamilelikde sucuk salam vs.yenilmiyormu? Yani Salam cig oldugundan soruyorum
bi zarari varmi?

Canın çekerse ucundan tadına bak ama yememen sağlıklı beslenme adına bebeğin ve senin için iyi olur.Hamilelik bir yana normalde de çok sağlıklı besinler olduğunu düşünmüyorum zaten.

hadi ne olur bana bişey söyleyin çok ihtiyacım var ne olur hanımlar ben ne yapmalıyım şimdi

canım morelini yüksek tut..tabi anlıyorum zordur eminim ama ne yapalım...bak bizlere bu ay kırmızıları gördük diye ağlıyoruzz. kimimizde acaba hamişmiyim acaba kaldımı kalmadımı diye düşünüyo..tadını cıkar bu günlerinn.eğer cok kötüysen cık dışarı dolaş hava almak birazda olsa sakinleştirir...senin yerinde olmak isteyen kac kişi var bak burda onları düşün ve morel olsun sana....:1hug::1hugpuyorumnanaktan

ah canım ya keşke canım hiç bişey istemiyoki inana o kadar yorgun halsiz ve mutsuzumki anlatamam karnımda onu düşününce bile içim rahatlıyo bende sizin gibi sürekli belirti ediyodum Allahıma yalvarıyodum ne olur mucize olsunda bi bebeğim olsun diye şimdi o düşünce beni sıkıyo niye böyle oldum ben ya o kadar berbat bişeyki anlatamam dünden beri sokaklardayım hiç yapmıcağım şeyleri yapıyorum deli gibi dolanıyorum gören ne oldu sana diyolar nasıl geçecek bu durum napıcam ben

sokakta bile gördüğüm bebeklere koşar severdim şimdi kafamı çeviriyorum bu ne kadar acı bişey böyle Allahım ne olur bana yardım et aklımı yitirecek gibiyim kızlar

canım elde olsada hep biryerde olsak beraberce sorunlarımız anlatsak ne güzel olurdu ama olmuyor..bizde elimizden geldiğince sana burdan destek olmaya calışıyoruz..

canım şimdi okudum
sana bir soru sorucam hamile olman senin daha önce var olan bu sıkıntını daha da arttırdı mı bunu merak ediyorum keşke hamile kalmadan doktora danışsaydın canım. Sen en azından tam anlamıyla tedavini görüp bebek düşünseydin sanırım daha iyi olurdu ama ruh durumun böylr olmaya devam ederse bebeğin de bundan çok etkilenecek ve bunu çok yakın bir atkadaşım yaşadığı için biliyorum ki sende var olan bu psikolojik sorun eğer böyle devam ederse genetik olarak ve çok büyük bir ihtimalle çocuğunda ileriki yaşlarda çıkacak bunu doktoru arkadaşıma söylemişti o da senin gibi hamileydi ve böyle sorunlar yaşıyordu ilaç da kullanamadığı için kendi üstesinden gelmeyi başardı ama genellikle bizler onu yanlız bırakmadık özellikle arkadaş çevrende yada nerede olursa olsun sürekli insanlarla birlikte vakit geçirmeye çalış arkadaşım bunun çok faydasını gördü. Bir de el işi yapmasını tavsiye etmişti doktor o da bebişine habire bişeyler örüyordu anksiyete bozukluklarının en iyi ilacı tabi başta sen, sürekli yanlız kalmamak insanlarla srekli görüşmek, konuşmak ve kendini meşgul edicek uğraşılar bulmak eminin sen de bunu üstesinden geliceksin bence güçlüsün bencil olma yaşadıklarını bebeğine de yaşatma canım bak burada o kadar insan var çabalıyor sen bu şansı yakaladın bol bol şükret ve en kısa zamanda kendini toparla senden artık güzel şeyler duymak istiyorum tamammı tatlım opuyorumnanaktan

sokakta bile gördüğüm bebeklere koşar severdim şimdi kafamı çeviriyorum bu ne kadar acı bişey böyle Allahım ne olur bana yardım et aklımı yitirecek gibiyim kızlar

canım yaa yapma böyle bak ne cici bir anne olacaksın bol bol bebişinle sohbet et olumsuz düşünmeki bebeğin de mutlu olsun herşey çok güzel olacak inş.Şeniz

ben tedavimi yapmıştım zaten ama hamile olduğumu duyunca birden başladı ve bebek yüzünden oldu diye onuda sevememey başladım niye böyle oldum bilmiyorum kızlar nasıl atlatıcağımıda bilmiyorum sadece sigara içmke beni rahatlatıyo eroinmanlar gibi ikide bir sigaraya koşuyorum içince rahatlıyorum sonra yine başlıyo benki bekarken o kadar çok bebek kıyafeti ördümki görseniz şaşarsınız şimdi elime örgü bile almak istemiyorum sürekli beynimde ne olacak korkusu var nasıl olacak korkusu var ya daha kötü olursam diye çıldırıyorum

yaa bebekten ötürü mü ona bişey olacak stresine mi girdin acaba? hay allah hamilelğin ilk dönemlerinde cok hassalaşılır dıye bılıyorum ama umarım uzun surmez sende

yok ben sürekli kendimi düşünüyorum dahada kötüleşirsem diye bilmiyorum arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım hiç böyle olacağım aklımın ucuna bile gelmezdi şu anda bi boşluktayım sanki hiç bişey yapmak gelmiyo içimden

caka arkadasim en iyisi bir doktor yardimi alman en güzelini onlar sana söyler ,kadin doktoruna anlat herseyi o seni yönlendirir.yanliz basina iin icinden cikamazsin ve bebeginede stresinin zarari olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…