Kizlar bi sorum olacak..Dogru yerdemi bilmiyorum ama neyse sorayim..
Hamilelikde sucuk salam vs.yenilmiyormu? Yani Salam cig oldugundan soruyorum
bi zarari varmi?
sen kaç günde bir oluyon canım benim adetimin 25 günde bir gelmesinde bir anormallik yok dimi bazıları çok erken erken oluyon diyor
hadi ne olur bana bişey söyleyin çok ihtiyacım var ne olur hanımlar ben ne yapmalıyım şimdi
azizecim benim 30 ekim diil 28 ekim değiştirirmisin canım
hadi ne olur bana bişey söyleyin çok ihtiyacım var ne olur hanımlar ben ne yapmalıyım şimdi
Kizlar bi sorum olacak..Dogru yerdemi bilmiyorum ama neyse sorayim..
Hamilelikde sucuk salam vs.yenilmiyormu? Yani Salam cig oldugundan soruyorum
bi zarari varmi?
kızlar bana yardım edin ne olur ben çok kötüyüm 3haftalık hamileyim çok istemiştim ama hamile olduğumu duyduğumdan beri çok huzursuzum ne yemek yiyebiliyorum ne bişey yapabiliyorum sürekli içim sıkılıyo ve ağlıyorum bende anksiyete bozukluğu vardı o nüksetti diye çok korkuyorum dün psikiyatıra gittim ilk üç ay ilaç veremem dedi sıkıntı giderici bi ilaç verdi çok sıkıntılandığında alırsın diye dün akşam aldım biraz rahatlattı ama şimdi yine çok fenayım ne yapıcam ben ne olur bana yardım edin yalvarırım dualar edin
sokakta bile gördüğüm bebeklere koşar severdim şimdi kafamı çeviriyorum bu ne kadar acı bişey böyle Allahım ne olur bana yardım et aklımı yitirecek gibiyim kızlar
kızlar bana yardım edin ne olur ben çok kötüyüm 3haftalık hamileyim çok istemiştim ama hamile olduğumu duyduğumdan beri çok huzursuzum ne yemek yiyebiliyorum ne bişey yapabiliyorum sürekli içim sıkılıyo ve ağlıyorum bende anksiyete bozukluğu vardı o nüksetti diye çok korkuyorum dün psikiyatıra gittim ilk üç ay ilaç veremem dedi sıkıntı giderici bi ilaç verdi çok sıkıntılandığında alırsın diye dün akşam aldım biraz rahatlattı ama şimdi yine çok fenayım ne yapıcam ben ne olur bana yardım edin yalvarırım dualar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?