Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hamile olmamayı değilde olmasaydı şimdi iyi olurdum gibime geliyo ama ben onu çok istedim

kızlar yine ben 17 ekimcilerden
ya sabah test yaptım negatif galiba bebek yokkk ama ne gelen var ne giden belirti falanda yok offffffffff acaba test için daha erkenmiydi bu durum böle sürerse kafayı yiycem valla yaaa

kızlar yine ben 17 ekimcilerden
ya sabah test yaptım negatif galiba bebek yokkk ama ne gelen var ne giden belirti falanda yok offffffffff acaba test için daha erkenmiydi bu durum böle sürerse kafayı yiycem valla yaaa

stres yaptıysan gecikmiş olabilr.benimde bir kere 45 gün geçmişti.ilaçla regl olabilmiştim...su stres yokmu su stres en buyuk belamız iştemafoldumben

hamile olmamayı değilde olmasaydı şimdi iyi olurdum gibime geliyo ama ben onu çok istedim

caka cım senin yaşadıklarını birebir benim abimin eşide yaşadı hamileliği çok sorunlu geçtiki oda senin gibi bebek çok istemesine rağmen...sürekli ağlama krizlerine giriyordu ağzı dişleri kilitleniyordu hamile diye pek ilaç da kullanamadı ve doğum yaptıktan sonrada devam etti neyse psikoloğa götürdük daha bebek 17 günlük filandı ilaç kullanacağı için bebeğine süt veremedi bide onun üzüntüsü oldu..diyeceğim oki aklına kötü şeyler getirme biz nasıl ne şekilde dünyaya geldiysek ki dünyanın kanunu bu bebeğimizde o şekilde dünyaya gelecek,acı çekeceğiz vsvs....Allah yardımcın olsun çevrene bak nice kişiler hamile bence sende hamilelğinin tadını çıkar sevgiler canım....

evet işte temel neden bu sanırım sen belki de bu kadar çabuk olacağını düşünmedin ama olunca da birden herşey tamtersi oluverdi mutluluktan uçuyor olmalıydın bu ilk günlerinde. bunları yaşaman gerekirken hayatı kendine zindan ediyorsun bir düşünsene kendini ne kadar üzüyorsun kendi kendine kötülük yapıyorsun aslında. Bir süre kendini dinleme hamileliğine de çok takılma hayatını önceden nasıl yaşıyorsan o şekilde devam et her anını hamile olduğunu düşünerek geçirme normal düzeninde devam et biraz rahatlat kendini oyalan hamileliğe fazla konsantre olma şimdilik kendinle ilgili kaygılarını da habire anmamaya çalış tatlım

canlarım erken ymurtlama olmuş olabilirim testte cok cok silikk bi gölge var ama ümitlenmek istemiyom üzülmeyeyim aslında yumurtalıgım cok agrıyo diye yapmıstım bide test vardı yapimm dedim dogrulugunu bilmiyom kızlar ama galiba ayın 11 de yumurtladım

hadı hayırlısı...silikse bence 2 gun içnde 2.cizgiyi görebilirsin.hadi inşallahhhh

selam kızlar kimsecikler yokmu hu hu alkisalkisalkis
yarın doktora gidiyorum tsh için ilaç yazılacak
bu aydan çokkk umutluyum kızlar duanıza ihtiyacım varrrrrr:teselli:

canım benim 4 gün öncesinden çıktı ama bilemiyorum...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…