yok ben sürekli kendimi düşünüyorum dahada kötüleşirsem diye bilmiyorum arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım hiç böyle olacağım aklımın ucuna bile gelmezdi şu anda bi boşluktayım sanki hiç bişey yapmak gelmiyo içimden[/Q
ama sen kendini çok fazla düşünüyosun tatlım bak yapma panik atak felan olur Allah kousun bebişi düşün kötü olmıycam gayet iyiyim de kendi kendine tekrar et dur peki eğer şu an sana desem ki hamile olmamayı mı tercih edersin diye ne derdin cevabını merak ediyorum çünkü sen hamililiği pekkabulleniş öünmüyosun beynin istemediği bişeyi vücut da istemeyebilir canım dikkat et at bu kötü düşüncelei bir an önce o minicik canın kıymetini bil
kızlar yine ben 17 ekimcilerden
ya sabah test yaptım negatif galiba bebek yokkk ama ne gelen var ne giden belirti falanda yok offffffffff acaba test için daha erkenmiydi bu durum böle sürerse kafayı yiycem valla yaaa
hamile olmamayı değilde olmasaydı şimdi iyi olurdum gibime geliyo ama ben onu çok istedim
hamile olmamayı değilde olmasaydı şimdi iyi olurdum gibime geliyo ama ben onu çok istedim
kızlar adete 7 gün kala idrar testinin dogrulugu nedirrr sizcee
canlarım erken ymurtlama olmuş olabilirim testte cok cok silikk bi gölge var ama ümitlenmek istemiyom üzülmeyeyim aslında yumurtalıgım cok agrıyo diye yapmıstım bide test vardı yapimm dedim dogrulugunu bilmiyom kızlar ama galiba ayın 11 de yumurtladım
apozitif çıkması mucize derim :) kaydirigubbakcemile2
a
aynen en de katılıyorum ayrıca bırak idrarı kan testi için bile erken[/QUOT
saol canım
stres yaptıysan gecikmiş olabilr.benimde bir kere 45 gün geçmişti.ilaçla regl olabilmiştim...su stres yokmu su stres en buyuk belamız iştemafoldumben
selam kızlar kimsecikler yokmu hu hu alkisalkisalkis
yarın doktora gidiyorum tsh için ilaç yazılacak
bu aydan çokkk umutluyum kızlar duanıza ihtiyacım varrrrrr:teselli:
canlarım erken ymurtlama olmuş olabilirim testte cok cok silikk bi gölge var ama ümitlenmek istemiyom üzülmeyeyim aslında yumurtalıgım cok agrıyo diye yapmıstım bide test vardı yapimm dedim dogrulugunu bilmiyom kızlar ama galiba ayın 11 de yumurtladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?