Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

fen ci
canım çokkk teşekkür ederim
sen daha görmedin dimi kırmızıları
inşlhhhhhhhhhhh 9 ay boyunca hiç görmezsin tatlımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy kızlaarr, yarın 5+2 oluyorum, dr. a gidecem. bakalım görebilecek miyiz keseyi..
çok heyecanlıyım..

canım testte henüz çıkmamış olabilir...2 gün sonra eyer adet olmazsan yine testini tekrar yaparsın canım.
geç döllenme olabilir hemen umutsuzluğa kapılma tatlımyerimseniben
kızlar yine ben 17 ekimcilerden
ya sabah test yaptım negatif galiba bebek yokkk ama ne gelen var ne giden belirti falanda yok offffffffff acaba test için daha erkenmiydi bu durum böle sürerse kafayı yiycem valla yaaa

sitare de kist tekrarlayınca moral bozukluğu yaşadı. iştende çıktı zaten... en son özelden msjlaştığımda selamı vardı hepinize, biraz kafasını dinlemek istiyormuş canımcım.

fen ci
inşlhh geç döllenme olmuşturda bebişin göbüşündedir canım hayırlısı olsun bakalım
kızlar bu arada netten siparişi verdim yarın geliyo ovulasyon testlerim bu ay hem tiroid tedavisi hem yumoş testi inşlhhhh bi netice alırım yaaaaa
ovulasyon testine ne zaman başlamam gerek kızlar kullananlarınız varmı??????????????????????****

kızlar yine ben 17 ekimcilerden
ya sabah test yaptım negatif galiba bebek yokkk ama ne gelen var ne giden belirti falanda yok offffffffff acaba test için daha erkenmiydi bu durum böle sürerse kafayı yiycem valla yaaa

ay canım ya aynı durumdayız.bu gecede gelmezse kırmızılar ben sabah tekrar bir test yapacağım.bugün test yapmadım azize'nin sözünü dinleyerek.yarın 4.gün.bakalım ne olacak?inşallah kötü bir nedene bağlı değildir bu durumum.aklımdan da hiç çıkmıyo ki elimde değil düşünmeden edemiyorum.

canım 29 günde bir regli dönemim 6 gün
bugün son...
ilgilendiğin içim çokkkkk sağolasın canım allah razı olsun

canım 29 günde bir regli dönemim 6 gün
bugün son...
ilgilendiğin içim çokkkkk sağolasın canım allah razı olsun

canım eğer düzenliysen normalde reglinin 15.günü yumurtalaman gerek ama erken yada geç olabilir test sayında fazlaysa 11.gün başlarsın giden bikaç test olsun bütün ay heba olmasın demi:)
yalnız gebelik testi gibi değil 2. çizginin silik olması pozitif değil en az birincisi kadar net olacak diyor sabah idrarınla yapma akşamüstü en iyi zamanmış
test yapmadan önce fazla sıvı tüketme 4 saat kadar çişini tut
Allah sendenden razı olsun arkadaşım sormak istediğin başka bişiy varsa sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…