adaşım çokkkkk teşekkür ederim
zaten 30 ovlsyn testi 12 gebelik testi var bol bol yaparım atlarmıyım 10 günü başlarım sositososito delikafadulden
yeterki tutsunn :sm_cool: :sm_cool:
tekrar sağolasın canımcım
evet ayşecim bende kulanıyorum yarın bitiyor sonrada dr a gidicem.yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vurucak.sen oldunmu iğne?
ecegün canım sendemi klomen kullandın bu ay ?
[/B]
evet canım bende kullandım. simdi de progestan vermişti dr um onu içiyorum. ya sen?
kızlar çatlatma iğnenizi nereden vurdular? sancınız oldu mu? ya bende çok mide bulantısı yaptı.
canım bende klomen kullandım doktorum bana da progesatan verdi ama vajinal şimdi çok değişik bi akıntım var ilacın yan etkisimi bilmem sendede varmı iğneni ne zaman oldun bu arada
ben progestanı ağızdan alıyorum o da çok başımı döndürüyo ama dayancaz artık. iğnemi 2 gün önce yani pazar sabahı yaptırdık. dr bana 36 saat sonra bir iliski ve 12 saat sonra tekrar iliski dedi. bizde uyguladık. hatta aksam tekrar denicez. insallah tutar ya
ben kalçadan vuruldum pregnyl
bende kasık ağrısı yaptı sadece oda ymuşlarım çatlıyomuş ondanmış
inşallah tutar canım kaç yumuşun olmuş bide doktorum hamile kalmazsan ne zaman adet olacağın konusunda bişiy dedimi
canım 1 tane yumurtam olmuş sağda. 18 mm. zaten 2 gün sonrasına yaptırdık iğneyi. bana adet tarihi için bişi demedi ama bende çok merak ediyorum ya. hamile kalmazsak gecikme olur mu acaba adette? öyle olursa çok umutlanırım ama ben
ben daha vurulmadım kızlar,yarın bitiyor ilaç..kaç tane yumurta oldu sizde? ben perşembe görücem artık..
hadi hayırlısı olsun canım,aslında regl de epey geçmiş senin ozaman..iğneden sonra 15.gündeysen...inşallah canım yüzümüze güler ne diyelim..progestan ne ilaçmı oda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?