Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

adaşım çokkkkk teşekkür ederim
zaten 30 ovlsyn testi 12 gebelik testi var bol bol yaparım atlarmıyım 10 günü başlarım sositososito delikafadulden
yeterki tutsunn :sm_cool: :sm_cool:
tekrar sağolasın canımcım

rica edeim tatlım inşallah güzel sonuçlar alırsın

evet ayşecim bende kulanıyorum yarın bitiyor sonrada dr a gidicem.yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vurucak.sen oldunmu iğne?

evet ayşecim bende kulanıyorum yarın bitiyor sonrada dr a gidicem.yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi vurucak.sen oldunmu iğne?

oldum tatlım bugün iğnemin 15.günü
ne zaman regl olunması gerektiği konusu muamma
sabah test yaptım çıkmadı bakalım beklemedeyim

[/B]

evet canım bende kullandım. simdi de progestan vermişti dr um onu içiyorum. ya sen?

canım bende klomen kullandım doktorum bana da progesatan verdi ama vajinal şimdi çok değişik bi akıntım var ilacın yan etkisimi bilmem sendede varmı iğneni ne zaman oldun bu arada

canım bende klomen kullandım doktorum bana da progesatan verdi ama vajinal şimdi çok değişik bi akıntım var ilacın yan etkisimi bilmem sendede varmı iğneni ne zaman oldun bu arada

ben progestanı ağızdan alıyorum o da çok başımı döndürüyo ama dayancaz artık. iğnemi 2 gün önce yani pazar sabahı yaptırdık. dr bana 36 saat sonra bir iliski ve 12 saat sonra tekrar iliski dedi. bizde uyguladık. hatta aksam tekrar denicez. insallah tutar ya

inşallah tutar canım kaç yumuşun olmuş bide doktorum hamile kalmazsan ne zaman adet olacağın konusunda bişiy dedimi

inşallah tutar canım kaç yumuşun olmuş bide doktorum hamile kalmazsan ne zaman adet olacağın konusunda bişiy dedimi

canım 1 tane yumurtam olmuş sağda. 18 mm. zaten 2 gün sonrasına yaptırdık iğneyi. bana adet tarihi için bişi demedi ama bende çok merak ediyorum ya. hamile kalmazsak gecikme olur mu acaba adette? öyle olursa çok umutlanırım ama ben

ben daha vurulmadım kızlar,yarın bitiyor ilaç..kaç tane yumurta oldu sizde? ben perşembe görücem artık..

canım ben çok araştırdım bneim doktorumda bişy demedi
artık regli değil bebişi düşün dedi haklıa
ama en geç iğnenin 17.günü olanı okudum nette bi doktora sordum oda ortalama 12 gün dedi ama bence 14 17 gün arası değişiyor
inşallah gelmezler

hadi hayırlısı olsun canım,aslında regl de epey geçmiş senin ozaman..iğneden sonra 15.gündeysen...inşallah canım yüzümüze güler ne diyelim..progestan ne ilaçmı oda?

hadi hayırlısı olsun canım,aslında regl de epey geçmiş senin ozaman..iğneden sonra 15.gündeysen...inşallah canım yüzümüze güler ne diyelim..progestan ne ilaçmı oda?

evt canım progesteron hormonu içeriyor bebiş olursa daha iyi tutunsun diye verdim deid doktorum
bana dua edin kızlar hamiş olayım arkamdanda siz gelin

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar size benim için dua edin olurmu ben sizler için ediyorum

canım benim inşallah hayırlısıyla güzel haberler vericeksin,sonrada biz arkandan gelicezz.:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…