Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sitare de kist tekrarlayınca moral bozukluğu yaşadı. iştende çıktı zaten... en son özelden msjlaştığımda selamı vardı hepinize, biraz kafasını dinlemek istiyormuş canımcım.

Anladım canım Allah yardımcısı olsun gelse aslında iyi olurdu inşallah en kısa zamanda aramız döner Aleykümselam bu arada konuşursan sen de selam söyle canım

caka nerelere kayboldun bak sen gözümün önünden pek ayrılma bakiim seni takipteyi haberin olsun güzel şeyler yazıcaksın bana bekliyorum tamammı tatlım bak gelmessen aynen böyle tutar getiririm seni bak kaydirigubbakcemile

canım sen yarı sbah bi test yapsana. belki hamilesindir şu hassas testlerden bi dene bence. sonrada güzel haberlerini ver bizlere hep birlikte sevincini paylaşılm. bayram havası yaşansın hihoyyyt

hadi ne olur bana bişey söyleyin çok ihtiyacım var ne olur hanımlar ben ne yapmalıyım şimdi

tatlim tatlim tatlim hastaliginin nuksettigi fln yok bence rahat ol daha oncede dedigim gibi degisen hormonlarinin psikolojisini yasiyosun sen suanda inan bebisin buyudukce dahada rahatlayacaksin sakin ol lutfen canim yaaa,,,

ya bu testlerde bir bozukluk var ya da ben menapoza girdim kızlarakannehir akannehir akannehirdelikafadulden

iyidir canım senden nbrr..kırmızılardan yok bir haber değilmi..benim kırmızı geldi bu sabah..:sinifsinif:

slm kızlarr ya benım sorunum war..ben ayın 10 unda regl oldum 3 gun az oldun snra az lekeler gelmeye basladı..hala daha suruo bu lekelerr sızcer hamılemıyım dır dusukmu yaptım yoksaa yardmcı olunn

benimde sabah geldi mafoldumben inşallah önümüzdeki ay olur ben kasımdan ümitliyim kızlar sanki hamile kalmak isteyenlerin yarısından fazlası hamile kalacak gibi :dance:
nufüs patlaması yaşıyacak site:lepi:

inşlhhhhh bu ay dolup taşar listemiz
can sıkmak stres yapmak yok kaydirigubbakcemile5
hepimiz bigün anne olucaz rabbim nasip ederse Şeniz

ya işişte bugun test aldım heycandan yanlıs yaptımonu da sankı ogrenmem ıstenmıo gıbı hayrlısı bole dedımm yarın randewu aldmdoktordann bakalımne olcak ama sızce nedırr fıkrınz warmı??

inşallah arkadaşım yaaaaaaaaa yani insan var yada yok bilkmek istiyo o kadar hayatımız buna endeksli oldu resmen

bakalımı bide yarın sabah yapalım neler olcak hayırlısı be güzelim ne diyim bilmiyomki artık allah yardımcımız olsun

merhaba kızlar nasılsınız 17 ekimi bekleyenlerin çoğu adet olmadı sanırım inş hamilelerdir güzel haberlerinizi bekliyorum....

benim kasıklarımdaki ağrı acıya dönüştü ne oluyo anlayamadım uzanmıştım az önce kalkayım dedim resmen birkaç dakika bıçak saplanmış gibi geriliyormuş gibi karnımın alt kısmında bir acı oldu bugün de regl günümdü ama olmadım acaba onun bir etkisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…