sitare de kist tekrarlayınca moral bozukluğu yaşadı. iştende çıktı zaten... en son özelden msjlaştığımda selamı vardı hepinize, biraz kafasını dinlemek istiyormuş canımcım.
canım ben çok araştırdım bneim doktorumda bişy demedi
artık regli değil bebişi düşün dedi haklıa
ama en geç iğnenin 17.günü olanı okudum nette bi doktora sordum oda ortalama 12 gün dedi ama bence 14 17 gün arası değişiyor
inşallah gelmezler
hadi ne olur bana bişey söyleyin çok ihtiyacım var ne olur hanımlar ben ne yapmalıyım şimdi
iyidir canım senden nbrr..kırmızılardan yok bir haber değilmi..benim kırmızı geldi bu sabah..:sinifsinif:
ay hadi bakalım inşallahhh inşallahh delikafadulden :Saruboceq: delikafadulden
fen ci
inşlhh geç döllenme olmuşturda bebişin göbüşündedir canım hayırlısı olsun bakalım
kızlar bu arada netten siparişi verdim yarın geliyo ovulasyon testlerim bu ay hem tiroid tedavisi hem yumoş testi inşlhhhh bi netice alırım yaaaaa
ovulasyon testine ne zaman başlamam gerek kızlar kullananlarınız varmı??????????????????????****
ay canım ya aynı durumdayız.bu gecede gelmezse kırmızılar ben sabah tekrar bir test yapacağım.bugün test yapmadım azize'nin sözünü dinleyerek.yarın 4.gün.bakalım ne olacak?inşallah kötü bir nedene bağlı değildir bu durumum.aklımdan da hiç çıkmıyo ki elimde değil düşünmeden edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?