Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu hamilelik belirtisi canım...:CüvCüv:

bu hamilelik belirtisi canım...:CüvCüv:

canım ya ayyyyyy heyecanlandım bak şimdi bu kasıklardaki ağrıyı ilk defa yaşıyorum ben regl olmadan öncesinde yaşamazdım ama araştırınca da regl belirtisi diye çıkınca heralde gelicek dedim ama benim byle regl belirtim olmuya valla beni şimdi uyku da tutmaz canım ya birkaç gün bekliyeyim değil mi test için erken mi olur hani gecikme felan varsa ne dersin ne zaman yapsam canım uzun oldu ama sen tecrübelisin en azından o yüzden sormak istedim opuyorumnanaktan

günaydın canım bence test yapsan silikte olsa bişeyler varsa çıkar. benim adet günümden 4 gün önce silik çıkmıştı yani belli olmaz sen yap bugün senin 1 gün geçmiş oluyor inş güzel haberler veririsin bize...

günaydınn kızlar gece bi rüya gördüm de hemen sabah gözümü açar açmaz nette buldum kendimi tabirine bakayım diye... eee buraya uğramadan olmaz tabiii. ama bu saatta benden başka kimse yok..birazdan pıtır pıtır gelirsiniz inş güzel haberleriniz vardır...

gunaydın tatlışım nasılsın, ne gordun kız ruyanda meraklandım he hamıle oldugunu felan mı gordun

canım öyle şeyler bende de oluyor, inşallah hamişsindir...

günaydın canım hayır olsun inşallah güzel şeyler çıksın kötü hiçbirey çıkmasıııııııınnnnnnn kaydirigubbakcemile2

günaydın canım..
iyi çok şükür bir sıkıntım yok.. bugün dr.a gidecem bakalım 11.30 da randevum.. keseyi görebilecek miyiz bakalım.. :Saruboceq: delikafadulden

bende umutluyum bu aralar bakalım ınsallah, ne kadarlık hamılesın cnm sen

ben kendimi dinlemiyorum artık belirtiler aynı neredeyse zaten

aslında benim pek aynı değil canım sen reg olmadan ağrı yaşıyormuydun bende hiç olmaz birtek hastalandığım gün baya bir ağrım olur onun dışında adet öncesi hiç belirti yaşamam bu sefer ağrılar batmalar olunca ben de şaşırdım kist felan mı var dedim ama bakalım hangisi çıkacak

evet canım sen şanslısın önceden öğrenmiştin dediğin gibi varsa slik de olsa kendini belli eder. Heyecanı bile bir başka ya hiçbirşeye benzemiyo kimbilir anne oluca neler hissedicez sen daha önce yaşadın ne güzel ikinciye yaşıycaksın hayırlısıylaalkisalkisalkis

slm kızlarrr ben gene aynıyım gelen gıden yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk esıme adet oldum dedım bılerek cunku cocuk gıbı oldumu oldumu oldumu dıye soruyor oluncada uzuluodu bosuna umıtlenmesın hamıs olsam bıle sasırsın suprız olsun

bende umutluyum bu aralar bakalım ınsallah, ne kadarlık hamılesın cnm sen

5+2 canım bugün.. sağlıkla gelsin insallah.. Allah korusun bişi olacak die korkuyorum..
çok şükür bi sorun yok kanama vs. hiçbişi olmadı ama iişte insan yine de tedirgin oluyor..

5+2 canım bugün.. sağlıkla gelsin insallah.. Allah korusun bişi olacak die korkuyorum..
çok şükür bi sorun yok kanama vs. hiçbişi olmadı ama iişte insan yine de tedirgin oluyor..

cok dikkat cnm kendıne ve bebgine ben 2 dusuk yaptım cok acı verıcı bısey allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…