benim kasıklarımdaki ağrı acıya dönüştü ne oluyo anlayamadım uzanmıştım az önce kalkayım dedim resmen birkaç dakika bıçak saplanmış gibi geriliyormuş gibi karnımın alt kısmında bir acı oldu bugün de regl günümdü ama olmadım acaba onun bir etkisi olabilir mi
bu hamilelik belirtisi canım...:CüvCüv:
canım ya ayyyyyy heyecanlandım bak şimdi bu kasıklardaki ağrıyı ilk defa yaşıyorum ben regl olmadan öncesinde yaşamazdım ama araştırınca da regl belirtisi diye çıkınca heralde gelicek dedim ama benim byle regl belirtim olmuya valla beni şimdi uyku da tutmaz canım ya birkaç gün bekliyeyim değil mi test için erken mi olur hani gecikme felan varsa ne dersin ne zaman yapsam canım uzun oldu ama sen tecrübelisin en azından o yüzden sormak istedim opuyorumnanaktan
günaydınn kızlar gece bi rüya gördüm de hemen sabah gözümü açar açmaz nette buldum kendimi tabirine bakayım diye... eee buraya uğramadan olmaz tabiii. ama bu saatta benden başka kimse yok..birazdan pıtır pıtır gelirsiniz inş güzel haberleriniz vardır...
benim kasıklarımdaki ağrı acıya dönüştü ne oluyo anlayamadım uzanmıştım az önce kalkayım dedim resmen birkaç dakika bıçak saplanmış gibi geriliyormuş gibi karnımın alt kısmında bir acı oldu bugün de regl günümdü ama olmadım acaba onun bir etkisi olabilir mi
canım öyle şeyler bende de oluyor, inşallah hamişsindir...
nasil gidiyor hamilelik özge bu arada gunaydın cnm
günaydınn kızlar gece bi rüya gördüm de hemen sabah gözümü açar açmaz nette buldum kendimi tabirine bakayım diye... eee buraya uğramadan olmaz tabiii. ama bu saatta benden başka kimse yok..birazdan pıtır pıtır gelirsiniz inş güzel haberleriniz vardır...
günaydın canım..
iyi çok şükür bir sıkıntım yok.. bugün dr.a gidecem bakalım 11.30 da randevum.. keseyi görebilecek miyiz bakalım.. :Saruboceq: delikafadulden
ben kendimi dinlemiyorum artık belirtiler aynı neredeyse zaten
günaydın canım bence test yapsan silikte olsa bişeyler varsa çıkar. benim adet günümden 4 gün önce silik çıkmıştı yani belli olmaz sen yap bugün senin 1 gün geçmiş oluyor inş güzel haberler veririsin bize...
bende umutluyum bu aralar bakalım ınsallah, ne kadarlık hamılesın cnm sen
5+2 canım bugün.. sağlıkla gelsin insallah.. Allah korusun bişi olacak die korkuyorum..
çok şükür bi sorun yok kanama vs. hiçbişi olmadı ama iişte insan yine de tedirgin oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?