Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

beu bir belirti sanırım... geliyooo

cnm dun gaz oldu bıraz karnımda ne bılıyım sıs desem sı degıl gaz desem gaz degıl garıp boyle anlamadım gıttı

canım inşallah sen de hamişsindir..
böle bi dikkat et kendine, kasıkta batma var mıı, gaz var mıı, adet sancısı gibi sancı olmustu bende meselaa..
herkeste farklı tabii, kimisinde hiçbişi olmuyor..
mesela çoğu kişide 4. yada 5. hafta bulantı oluyor. bende başlamadı çok şükür..
gerçi bulantı olmayınca da ilk aylar kilo yapıyormuş ama kısmet bakalım

valla cnm bundan bır kac gun oncesıne kadar kasıkalrımda bırseyler atıodu karnım agrımıo sırtım agrıodu gectı sımdıden dun yatakda bole saga sola donunca bır garıp oldu sankı orda balın varda rahatsız oluyormus gıbı oldu zaten rahım bolgem suan cok sert elledıgımde

canım hemen bi test alsana eczaneden ayy çok heyecanlıııııııııııkaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar nasılsınız bugun ne guzel valla hamıslerımız artacak gıbı gozukuyor mız mız ve melıs melıs arkadasımızda gelıyorlar arkamızdan ozgecay canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık.bugun dr gıdecegını bılıyorum ya nete gırıp bır konusıyım dedım bugun kesenı gorursun canım hayırlısıyla.senı takıpteyım sakın bır yere kaybolma senden bır hafta onceyım ama ben senı takıp edıyorum.bılgılerımızı paylasalım dıye.:CüvCüv:a.s.

kızlar günaydın ben regl olmadım hep sabah olurum bugünde yok sanırım
ama sabah test yaptım ondada bişey yok şaştım kaldım

inşallah canım eğer karnımın alt kısmında ve kasklarımda yaşadığım ağrı regl belirtisi değilse (ki ben reg olmadan önce hiç belirti yaşamam) inşallah bebiştir kist felan olmasın da

canım sana birşey sormak istiyorum böyle karımın en altında tek bir bölgede seyime oluyor birkaç zamandır bu ne olabilir ilk defa oluyor da ben de anlayamadım kafamçokkarıştı

dur bakalım belki geç yumurtlamışssındır. bir iki gün içinde belli olacaktır...hadi bakalım inşallah:dance:

canım ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum
en geç yarın regl olmasam 2 neden den olabilir
1 hamileyim inşallahhhh
2 yumurtam çatlamadı kist oldu

inşallah canım eğer karnımın alt kısmında ve kasklarımda yaşadığım ağrı regl belirtisi değilse (ki ben reg olmadan önce hiç belirti yaşamam) inşallah bebiştir kist felan olmasın da

oyle kıste falan yormayın kızlar yaa.bak bırde bende soyle olmustu bır bardak su ıcsem hemen wc ye kosuyordum sankı bır surahı su ıcmısım gıbı sık ıdrara cıkma.ılk ve son uc ayda olurmus .yaa aslında senın gunun bugunmuydu bugunse cıkar testte sılıkte olsa ben adet gunumde yaptım sılık cıkmıstı.yarın sabah ılk ıdrarla dene canım varsa cıkar sende bosuna stres yapmamıs olursun.cunku bılıyorum onun stresını varmı yokmu varmı yokmu varmı yokmu surup gıder adet olana kadar ınsanıda yer bıtırır.sositososito

hehe canım benim ben de seni takipteyim kaydirigubbakcemile3
iyiyim çok şükür, evet 1 saat sonra dr.a çıkacam çok heyecanlıyım.. inşallah bir sorun cıkmaz da görürüm minik kesemizi..
sıkıntılı bir hamişlik geçirmiyorum ben, mide bulantım falan yok henüz, inşallah da olmaz..
akşamları çabuk uykum geliyor ve bazen hafif kasık ağrım oluyor, kasıklarımda çekilme gibi birşeyler oluyor o kadar..

allah hayırlı hamilelikler versin, sonrasında da hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…