Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım sana birşey sormak istiyorum böyle karımın en altında tek bir bölgede seyime oluyor birkaç zamandır bu ne olabilir ilk defa oluyor da ben de anlayamadım kafamçokkarıştı

evet canım yanı karnın alt bolgesı kasık dedıgımız yerde normalde olmayan bırtakım degısıklıkler bende gozlemlemıstım boyle batma tarzında kısa surelı.sol tarafta ıdı benım.sositososito:dance:

adet günüm dündü 28.gün yani ama benim arada günler değişiyo bir kere yine gecikmişti 33.günde geldi ama o zaman ağrı yoktu ben en iyisi yarın test yapayım gelmesseyerimseniben

ıns canım bende aynen senın anlattıgın seylerı yasıyorum.cok sıkıntı yok sımdılık yeme ıcmeme dıkkat edıyorum.ben cok sukur kesemızı gordum aynen bıldıgın bır nokta gıbı. zaten ısmıde nokta kaldı canımın.

ne güzel şeyler yaşıyorsunuz ikiniz de inşallah sonuna kadar hep böyle gitsin Allah size ve bebişlerinize sağlık sıhhat versiiiinn opuyorumnanaktan

ben de minigimden hep mercimek diye bahsediyorum konusurken falan kaydirigubbakcemile3
herkesin çok hoşuna gidiyor kaydirigubbakcemile3
bakalım hayırlısı olsun insallah..

adet günüm dündü 28.gün yani ama benim arada günler değişiyo bir kere yine gecikmişti 33.günde geldi ama o zaman ağrı yoktu ben en iyisi yarın test yapayım gelmesseyerimseniben

evet canım kessssınlıkle yapmalısın en azından rahatlaman acısından.ins hamılesındır.:teytey:hihoyyyt:lepi::CüvCüv:

günaydın kızlar gelmişsiniz bile ben tekrar uyumuşum... meliscim büyük ihtimal se hamilesin canım yaa inş ...

özgecim sende keseyi görcen inş hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..ahu nasılsın canım sende keseyi görmüşsün çok sevindim darısı tüm hamile kalmayı bekleyen arkadaşalrımıza onlara çok dua edelim inş kabul olur..

ne güzel şeyler yaşıyorsunuz ikiniz de inşallah sonuna kadar hep böyle gitsin Allah size ve bebişlerinize sağlık sıhhat versiiiinn opuyorumnanaktan

amin canım, inşallaahhh sen de en kısa zamanda bunları yaşarsın.. dua ediyorum hep sizlere...

canım ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum
en geç yarın regl olmasam 2 neden den olabilir
1 hamileyim inşallahhhh
2 yumurtam çatlamadı kist oldu

2.maddeyi çıkart aklından :) bence bebiş gelecek...iyi düşün iyi olsun

ama herşeyden önemlisi hayırlısı nasılsa oyle olsun...

gunaydın tatlışım nasılsın, ne gordun kız ruyanda meraklandım he hamıle oldugunu felan mı gordun

canım rüyamda leylek görmedim...karışık bişeylerdi..iyi imiş ama baktım. canım allahın izni ile zaten ben hamileyim darısı sizlerin başına...opuyorumnanaktan

2.maddeyi çıkart aklından :) bence bebiş gelecek...iyi düşün iyi olsun

ama herşeyden önemlisi hayırlısı nasılsa oyle olsun...

canım zaten ben yumurtalarım çatladı gözüyle bakıyorum çünkü feci sancım oldu bide benim 3 taneydi :)
ben hep hayırlı zamanda hayırlı bebek diye dua ediyorum Rabbim ne zaman nasip ederse o zamanı beklicez

canım ya inşallah oğluşun nasıl oldu iyimi biraz daha bana bebiş kız gibi gelio az daha yazıcaktım kızçe de iyimi diye inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek önemli değil opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım oğlum biraz daha iyi allah şükür dünle bugün pek kusmadı.... valla inş canım ya belkide bir tanede kızım olur ne güzel olur.. hayırlısı olur inş..senide merak ediyorum o batmalardan benimde normalde olmazdı bu ay oldu göğüslerin fena hassaslaştı ...

canikoomm günaydıınnn... niye küs olalımmm :1hug:
bugün dr. randevum var ya kafam pek yerinde değil heyecanlıyım birass.. delikafadulden
nasılsın canım?

canım bebişinin kesesini görücen ne güzel
bende çok karışığım sabah yine test yaptım yok reglimde yok
en geç yarın olmazsam ya bebişim gelmiş yada yumurtam çatlamamış kist olmuş anlamına geliyormuş beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…