canım sana birşey sormak istiyorum böyle karımın en altında tek bir bölgede seyime oluyor birkaç zamandır bu ne olabilir ilk defa oluyor da ben de anlayamadım kafamçokkarıştı
oyle kıste falan yormayın kızlar yaa.bak bırde bende soyle olmustu bır bardak su ıcsem hemen wc ye kosuyordum sankı bır surahı su ıcmısım gıbı sık ıdrara cıkma.ılk ve son uc ayda olurmus .yaa aslında senın gunun bugunmuydu bugunse cıkar testte sılıkte olsa ben adet gunumde yaptım sılık cıkmıstı.yarın sabah ılk ıdrarla dene canım varsa cıkar sende bosuna stres yapmamıs olursun.cunku bılıyorum onun stresını varmı yokmu varmı yokmu varmı yokmu surup gıder adet olana kadar ınsanıda yer bıtırır.sositososito
hehe canım benim ben de seni takipteyim kaydirigubbakcemile3
iyiyim çok şükür, evet 1 saat sonra dr.a çıkacam çok heyecanlıyım.. inşallah bir sorun cıkmaz da görürüm minik kesemizi..
sıkıntılı bir hamişlik geçirmiyorum ben, mide bulantım falan yok henüz, inşallah da olmaz..
akşamları çabuk uykum geliyor ve bazen hafif kasık ağrım oluyor, kasıklarımda çekilme gibi birşeyler oluyor o kadar..
allah hayırlı hamilelikler versin, sonrasında da hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..
ıns canım bende aynen senın anlattıgın seylerı yasıyorum.cok sıkıntı yok sımdılık yeme ıcmeme dıkkat edıyorum.ben cok sukur kesemızı gordum aynen bıldıgın bır nokta gıbı.zaten ısmıde nokta kaldı canımın.
ıns canım bende aynen senın anlattıgın seylerı yasıyorum.cok sıkıntı yok sımdılık yeme ıcmeme dıkkat edıyorum.ben cok sukur kesemızı gordum aynen bıldıgın bır nokta gıbı.zaten ısmıde nokta kaldı canımın.
adet günüm dündü 28.gün yani ama benim arada günler değişiyo bir kere yine gecikmişti 33.günde geldi ama o zaman ağrı yoktu ben en iyisi yarın test yapayım gelmesseyerimseniben
ne güzel şeyler yaşıyorsunuz ikiniz de inşallah sonuna kadar hep böyle gitsin Allah size ve bebişlerinize sağlık sıhhat versiiiinn opuyorumnanaktan
canım ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum
en geç yarın regl olmasam 2 neden den olabilir
1 hamileyim inşallahhhh
2 yumurtam çatlamadı kist oldu
amııın canım saolasın darısı senın ve tum ısteyenlerın basına olsun.ne güzel şeyler yaşıyorsunuz ikiniz de inşallah sonuna kadar hep böyle gitsin Allah size ve bebişlerinize sağlık sıhhat versiiiinn opuyorumnanaktan
gunaydın tatlışım nasılsın, ne gordun kız ruyanda meraklandım he hamıle oldugunu felan mı gordun
2.maddeyi çıkart aklından :) bence bebiş gelecek...iyi düşün iyi olsun
ama herşeyden önemlisi hayırlısı nasılsa oyle olsun...
canikoomm günaydıınnn... niye küs olalımmm :1hug:özgecim günaydın bugün sen bana bişay yazmadın küsmüyüz
günaydın kızlar gelmişsiniz bile ben tekrar uyumuşum... meliscim büyük ihtimal se hamilesin canım yaa inş ...
özgecim sende keseyi görcen inş hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..ahu nasılsın canım sende keseyi görmüşsün çok sevindim darısı tüm hamile kalmayı bekleyen arkadaşalrımıza onlara çok dua edelim inş kabul olur..
canikoomm günaydıınnn... niye küs olalımmm :1hug:
bugün dr. randevum var ya kafam pek yerinde değil heyecanlıyım birass.. delikafadulden
nasılsın canım?
selam canım hoşgeldin
canım ya inşallah oğluşun nasıl oldu iyimi biraz daha bana bebiş kız gibi gelio az daha yazıcaktım kızçe de iyimi diye inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek önemli değil opuyorumnanaktan
canikoomm günaydıınnn... niye küs olalımmm :1hug:
bugün dr. randevum var ya kafam pek yerinde değil heyecanlıyım birass.. delikafadulden
nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?