Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ozgecım yaa su alttakı cızelgeyı nasıl yapıyorsunuz bende ıstıyorum cok guzelmıs.

canım 7910 ticker yaz google a, bu internet sitesine gir.. orada yönlendiriyor seni..
eğer yapamazsan ben sonra vaktim olunca sana bir tane yapar linkini gönderirim sana. hamiş kalmadan önceki adet tarihini fln söylersin bana... güzel bişiler yaparım sana.. sonra da o linki, profilinde kilo takip cizelgesi mi ne bir yer var oraya yapıştırıyorsun işte..

teste çok güvenme canım şimdiden.. umutlu ol hep bebiş gelmiş gibi düşün

ıyıyım canım saol sen nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık cok sukur canım kesemızı gorduk sıra kalp atıslarında.zaten ben hep dua edıyorum allahım dıyorum nerde varsa hepsıne yasat bu duyguyu. cok guzelmıs yaaa.baska bısey bu hıs baska hıcbırseye benzemıyormus.

ahuhayatcım bir de başlıklarda aratırsan doğum takip çizelgesi diye, orada da ayrıntılı anlatıyor, oraya da bakabilirsin kaydirigubbakcemile2

saol canım bır denıyım bakalım ıns becerebılırım.yapamassam oyle yaparız sen bos bır vaktın olursa yaparsın.ayy cok tesekkur ederım yaa.

saol canım bır denıyım bakalım ıns becerebılırım.yapamassam oyle yaparız sen bos bır vaktın olursa yaparsın.ayy cok tesekkur ederım yaa.

sen yapamazsan yaparım tabi, şu dr. işini bi hallediyim içimi biraz rahatlatıyım da kaydirigubbakcemile3

sen yapamazsan yaparım tabi, şu dr. işini bi hallediyim içimi biraz rahatlatıyım da kaydirigubbakcemile3

merak etme canım ıns goreceksın kesenı reglı baya gectı cunkı ıcını ferah tut az kaldı sabret.bu arada ben senın baska hastanede calıstıgını bılıyordum pardon yanlıs kalmıs aklımda.

Son düzenleme:
araya dalmıs gıbı olmıyım ama ozgecım kendı has neden gıtmıyorsun ben cunkı oraya gıtmeyı dusunmustumde ondan.
canımcım kendi hastanem özel gaziosmanpaşa hastanesi işte.. oraya gdiyom zaten. sen nereyi hatırladın?
eski çalıştığım hastanelerden birimi acaba kaydirigubbakcemile3

merak etme canım ıns goreceksın kesenı reglı baya gectı cunkı ıcını ferah tut az kaldı sabret.bu arada ben senın baska hastanede calıstıgını bılıyordum pardon yanlıs kalmıs aklımda.

doğanı ya da memorial i mi hatırladın acaba? önceden oralarda calıştıgımdan bahsetmiştim bi ara

kızlaarrrr ben yavastan çıkıyorum doktoraa... dua edin bana..
öpüyorum cok hepinizi.. gelince haber veririm.. muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…