ozgecım yaa su alttakı cızelgeyı nasıl yapıyorsunuz bende ıstıyorum cok guzelmıs.
canım bebişinin kesesini görücen ne güzel
bende çok karışığım sabah yine test yaptım yok reglimde yok
en geç yarın olmazsam ya bebişim gelmiş yada yumurtam çatlamamış kist olmuş anlamına geliyormuş beklemedeyim
günaydın kızlar gelmişsiniz bile ben tekrar uyumuşum... meliscim büyük ihtimal se hamilesin canım yaa inş ...
özgecim sende keseyi görcen inş hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..ahu nasılsın canım sende keseyi görmüşsün çok sevindim darısı tüm hamile kalmayı bekleyen arkadaşalrımıza onlara çok dua edelim inş kabul olur..
Özge sen hangi doktora gidiyorsun?
canım 7910 ticker yaz google a, bu internet sitesine gir.. orada yönlendiriyor seni..
eğer yapamazsan ben sonra vaktim olunca sana bir tane yapar linkini gönderirim sana. hamiş kalmadan önceki adet tarihini fln söylersin bana... güzel bişiler yaparım sana.. sonra da o linki, profilinde kilo takip cizelgesi mi ne bir yer var oraya yapıştırıyorsun işte..
canım ben kezban hn.a gidiyorum, özel gop hast.
saol canım bır denıyım bakalım ıns becerebılırım.yapamassam oyle yaparız sen bos bır vaktın olursa yaparsın.ayy cok tesekkur ederım yaa.
canım ben kezban hn.a gidiyorum, özel gop hast.
Orada çalıştığını söylemiştin.Ben de o hastaneye gidiyorum.Onun için sordum.Yanlış anlam sakın.Hayırlı haberlerle dönersin inşallah
sen yapamazsan yaparım tabi, şu dr. işini bi hallediyim içimi biraz rahatlatıyım da kaydirigubbakcemile3
canımcım kendi hastanem özel gaziosmanpaşa hastanesi işte.. oraya gdiyom zaten. sen nereyi hatırladın?araya dalmıs gıbı olmıyım ama ozgecım kendı has neden gıtmıyorsun ben cunkı oraya gıtmeyı dusunmustumde ondan.
evt cnm görüşürüz bir keresinde geldiğinde delikafadulden
merak etme canım ıns goreceksın kesenı reglı baya gectı cunkı ıcını ferah tut az kaldı sabret.bu arada ben senın baska hastanede calıstıgını bılıyordum pardon yanlıs kalmıs aklımda.
Görüşürüz belli mi olur.vereliniortakBen haftaya Haluk beyden randevu alacağım.Kontrol amaçlı. Hamile olunca da tercihim gop zaten
doğanı ya da memorial i mi hatırladın acaba? önceden oralarda calıştıgımdan bahsetmiştim bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?