gel canım gel, inşallah en kısa zamanda hamiş olarak gelirsin :Saruboceq:
ARKADAŞLAR gebelik testlerini kaç tl den alıyorsunuz(istanbul)
ben her eczaneden farklı fayata aldım:) kaç gün gecikmeyle çıkar diye sorduğumda 3 eczacıdan 3 ayrı cevap:) biri 5-6 gün, biri 3-4 gün bir dğeri ise 2-3 gün gecikme yeterli dedi...:)
hangisine inanmalıyız:)
kızlaarrrr ben yavastan çıkıyorum doktoraa... dua edin bana..
öpüyorum cok hepinizi.. gelince haber veririm.. muck
kızlaarrrr ben yavastan çıkıyorum doktoraa... dua edin bana..
öpüyorum cok hepinizi.. gelince haber veririm.. muck
kızlar ben geldimm.. dr. kesemi gördü, 8,1 mm. falanmış sanırım..
ama dedi ki ben keseni biraz rahim ağzına yakın görüyorum, rahim ağzına yakın yerleşmiş gibi, bakalım burada mı devam edecek ne olacak tam emin değilim haftaya bir daha gel dedi. sorun mu bu birşey olur mu dedim, o da dedi ki, bunu söylemek için erken, haftaya gel bakalım o zaman kesin birşey söylerim sana dedi. korktum ben de, şimdi 1 hafta nasıl dayanacam bakalım..
kızlar ben geldimm.. dr. kesemi gördü, 8,1 mm. falanmış sanırım..
ama dedi ki ben keseni biraz rahim ağzına yakın görüyorum, rahim ağzına yakın yerleşmiş gibi, bakalım burada mı devam edecek ne olacak tam emin değilim haftaya bir daha gel dedi. sorun mu bu birşey olur mu dedim, o da dedi ki, bunu söylemek için erken, haftaya gel bakalım o zaman kesin birşey söylerim sana dedi. korktum ben de, şimdi 1 hafta nasıl dayanacam bakalım..
canım merak etme benim arkadaşımda aynısı olmuştu birkaç ay önce aynen onunda rahim ağzına yakın yerdeydi doktor 10 gün sonra gel demişti ama hiçbir sorun yok demşti böyle olabiliyormuş herhangi bir tehlike yoktu ama ilk 3 ay dikkatli olunmasıda fayda var demişti. Şimdi 5 aylık 6'ya irecek sen de telaşlanma güzel düşün canıma.s
korkma canım bısey olmaz aklına kotu bırsey getırme ıyı olur ıns.ılac vıtamın vs yazdımı sana.ılıskı yasakladımı bana yasakladıda ondan dedım.
selam şekerler ben bi süredir yokum dedem vefaat etti.allah ım rahmet etsin ona:Saruboceq:sizi çok özledim ama nasılsınız bakalım özgecaycım takma kafana hiiiçi bişiler olmaz inş.
özgecim gördünmü keseciğinizi
selam şekerler ben bi süredir yokum dedem vefaat etti.allah ım rahmet etsin ona:Saruboceq:sizi çok özledim ama nasılsınız bakalım özgecaycım takma kafana hiiiçi bişiler olmaz inş.
gördük canım çok şükür de.. işte rahim ağzına yakın falan deyince moralim bozuldu gibi biras benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?