Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ARKADAŞLAR gebelik testlerini kaç tl den alıyorsunuz(istanbul)
ben her eczaneden farklı fayata aldım:) kaç gün gecikmeyle çıkar diye sorduğumda 3 eczacıdan 3 ayrı cevap:) biri 5-6 gün, biri 3-4 gün bir dğeri ise 2-3 gün gecikme yeterli dedi...:)
hangisine inanmalıyız:)

canım onlara ınanma en kotusu bıle reglı gununde sılıkte olsa cıkıyor benımkı cok ıyı bır test olmamasına ragmen sılık olarak pozıtıf cıkmıstı.

kızlar ben geldimm.. dr. kesemi gördü, 8,1 mm. falanmış sanırım..
ama dedi ki ben keseni biraz rahim ağzına yakın görüyorum, rahim ağzına yakın yerleşmiş gibi, bakalım burada mı devam edecek ne olacak tam emin değilim haftaya bir daha gel dedi. sorun mu bu birşey olur mu dedim, o da dedi ki, bunu söylemek için erken, haftaya gel bakalım o zaman kesin birşey söylerim sana dedi. korktum ben de, şimdi 1 hafta nasıl dayanacam bakalım..

canım merak etme benim arkadaşımda aynısı olmuştu birkaç ay önce aynen onunda rahim ağzına yakın yerdeydi doktor 10 gün sonra gel demişti ama hiçbir sorun yok demşti böyle olabiliyormuş herhangi bir tehlike yoktu ama ilk 3 ay dikkatli olunmasıda fayda var demişti. Şimdi 5 aylık 6'ya irecek sen de telaşlanma güzel düşün canıma.s

korkma canım bısey olmaz aklına kotu bırsey getırme ıyı olur ıns.ılac vıtamın vs yazdımı sana.ılıskı yasakladımı bana yasakladıda ondan dedım.

korkma canım bısey olmaz aklına kotu bırsey getırme ıyı olur ıns.ılac vıtamın vs yazdımı sana.ılıskı yasakladımı bana yasakladıda ondan dedım.

sağolun kızlar ya içim rahatladı biraz.. valla çok korktum yaa.. inşallh birşey olmazz.. haftaya çarşamba gidecem yine bakalım..
folik asit verdi bana, zaten içiyordum, bir de bulantım olursa diye emedur verdi.. ilişki için bişi demedi ben de unuttum sormayı ama ben zaten onu yasakladım kendime kaydirigubbakcemile3

selam şekerler ben bi süredir yokum dedem vefaat etti.allah ım rahmet etsin ona:Saruboceq:sizi çok özledim ama nasılsınız bakalım özgecaycım takma kafana hiiiçi bişiler olmaz inş.

selam şekerler ben bi süredir yokum dedem vefaat etti.allah ım rahmet etsin ona:Saruboceq:sizi çok özledim ama nasılsınız bakalım özgecaycım takma kafana hiiiçi bişiler olmaz inş.

başın sağolsun canım..
amin inşallah bişi olmas

saol tatlım bi de bişi sorcam benim adete 7 gün var kasıklarımda felan batma oluyo aynen bahsedilediği gibi bi de sol göğsümde içerde bi nohut kadar bişi var sanki ve çok sızlıyo özellikle dokununca bi kaç kişiye sordum daha önceki bebeişimden süt kalmış olabileceğini söyledi dış gebelik geçirmiştim ondan yani ama ben yeni farkettim bildiğim kadarıyla göğüste süt kalmışsa hamile kalamıyosun onu ilaçla yok ediyolarmış şimdi bendeki ney hamilelik belirtisi mi yoksa tam tersi yine problem mi? lütfen yardım edin. hamileler bi daha bakın şu göğüslerinize de bana bişi diyin nooolurbenneyaptımkiinş. hamileyimdirzemuszemus

idrar testiyle hamişliğini öğrenen akadaşlarım
test markalrını bide ne zaman yaptığınızı yazarmısınız

benim sağ tüp kapalı dış gebelik ameliyatında gitti aslında bu ay yeni tam dikkatli çalıştık ama olmama ihtimali yüksek çünkü sağ taraf çalışmıyormafoldumben ama allahtan ümit işte çok dua edin lütfen artık bebeişim olsun istiyorum çok istiyorum:Saruboceq: canım dedem le çok yakın değiliz onlar başka şehirde yaşıyodu genelde ve çok yaşlıydı o sebeble çok etkilenmedim heralde ancak dua ediyoruz hepimiz bi gün muhakak ölcez rabbim korktuklarına uğratmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…