Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım ya ben göğsümde öle bişi farketmedim :uhm:

canım gebeblik tesetlerin markası önemli değil ki sadece sabah ilk idrarla yapmak önemli

canım sanırım önemli çünkü bi arkadaşın kanda 60ken çıktı bir diğerinin 100 ken çıkmadı
ben sabah ilk idrarımla yaptım ama çıkmadı bilmiyorum yaaa

idrar testiyle hamişliğini öğrenen akadaşlarım
test markalrını bide ne zaman yaptığınızı yazarmısınız

canım piyasadaki idrar testlerinin hepsi aslında birbirinin birebir aynısıdır.markasının ve fiyatının hiçbir önemi yok yani.sadece son kullanma tarihi geçmemiş olsun yeter.
ayrıca bu testler adet tarihinden bir gün sonra bile erken yumurtlamışsan pozitif sonuç verebilir(ben hergün 20 tane yapıyorum gelen hastalara onlardan)ama geç yumurtlama ihyimalini göz önünde bulundurarak 10 güne kadar takip etmekte fayda var.10 gün sonrasında bile negatif sonuç veriyorsa o zaman bir k.doğum uzmanına gitmen gerekiyor.acaba başka bir sorun mu var diye....
umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir canım....

canım bilgilendirdiğin için çok sağol
ben sana kısaca anlatayım hemşiresin yardımcı olablirsin
ben pkoluyum klomen ve pregnyl kullandım belki biliyosundur doktorum 14 16 gün arası regl olman gerekir dedi eğer daha önce veya daha sonra regl olursan yumurtlaman sağlıklı olmamış demek dedi tabi bebiş gelmemişse
benim o yüzden en geç yarın olmam(olmamam) gerekiyor 2 gündür test yaptım yok
kistmi oldu diye tedirginim kan testide yaptıramıyorum mahrumiyet bölgesindeyim
peki sağlık ocaklarında yapılan testler evdekilerle aynımı eğer yarında çıkmazsa bi sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum

canım inşallah hamilesindir ama bence testini erken yapmaya başlamışsın yarından sonraki iki gün boyunca yaparsan ancak idrarda pozitif vermeye başlar nede olsa yumurtlama tarihinde belliymiş daha erken canım.evet eğer sağlık ocağınızda kanda gebelik bakılmıyorsa eczanelerde satılan gebelik testleriyle aynı testleri kullanıyorlar canım.sen yarın ve ertesi gün ilk idrarınla testlerini yap canım.inşallahhh hamilelik haberini duyarız buradan:Saruboceq:

evet canım ya sağlık ocaklarındaki yapılan test evdekilerin aynısı sadece marka farkı var bende senin gibiyim mahrumiyet bölgesindeyim senden tek farkım testte silikte olsa benim ikinci çizgim vardı sağlık ocağında iki kez kan verdim sonuç alamadım kanlar bozulmuş merkezede inemiyoruz eşimin görevinden dolayı bu durum psikolojimi acayip bozdu varmı? yokmu? sinir oluyorum evde kendi endimi dinliyorum anca bakalım en kısa zamanda merkeze inebilirsem bi kan vercem artık...

canım çok sağol bende yarından çok ümitliyim benim durumumuda olan bi akadaşım kanda öğrendiği halde bize bilgi olsun siye yaptı test 17.gün silik çizgiyi gördü
Allahım benim gibi tüm isteyenlere versin inşallah aminnnnnn

canım seni öyle iyi anlıyorumki
peki silik çıktıktan sonra kendin tekrarlamadınmı biraz koyulaşıyormuş sanırım

canım seni öyle iyi anlıyorumki
peki silik çıktıktan sonra kendin tekrarlamadınmı biraz koyulaşıyormuş sanırım

benim bulunduğum yerde eczane bile yok canım yaa sadece bi sağlık ocağımız var ordada hiçbişey yapılmıyo bir test almak için diğer ilçeye yanı aramız bir saat gidip geldik tabi ilk zamanlar yani ilk çizgiyi gördüğüm zamanlar 10 tane test yaptım hele ilk çıktı sonra 5 kez üst üste tekrarladım 5.indede çıktı sonra başka marka bi test aldık yine yaptım bi baktım onda hiç bişi çıkmadı daha sonra bi sabah bi çıkan markanın testini bide o çıkmayan markanın testini koydum önüme ikisinide aynı anda yaptım yine sonuç var çıkanda var yok çıkanda yoktu yok çıkandada bir-iki saat sonra silik çizgi belirdi yapalı bir hafta oldu şuan evde testimde yok bitti artık bende kafamı takmamaya çalışıyorum bu belrsizlik çok kötü nolcak bilmiyorumm offf offf

canım moralini bozmak istemem ama en fazla 10 dk. içinde sonuç çıkmamışsa malesef 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar hiçbirşey ifade etmiyor.bazı testlere solüsyonu fazla döküyorlar ve aradan uzun süre geçtikten sonra böyle yalancı pozitifler gösterebiliyor.ama sen bir hafta önce neden yaptın ki o testleri adet zamanın o zaman mıydı????

ben izmirliyim düşün herşey elimin altındayken böyle bi yerde olmak çok zor
aşimin arkasına takıldım geldim ne güzel çalışıyordum istifa ettim
ne yapayım kocamın yanı benim yerim Allah yokluklarını göstermesin doktorların inan buralarda daha iyi anladım
bende merkeze gidiyorum 70 km git gel 140 km hem maddi hem manevi mahfediyor bizi
inşallah meleklerimiz bizi çokm yormazlar

benim bu ay adetim çok düzensizdi hani herkes üstüne görmüşsündür die yordu bende adetim bitti bir hafta sonra ilaç içecektim evdede bir tane testim vardı içimden bi ses yap yap diodu bi yaptım ikinci çizgi çook silikde olsa vardı daha sonra hemen gidip 5 tane daha test aldık sabah idrarımla tekrarladım hemen 5 dk içinde ikinci çizgi belirdi ve bi öncesinden biraz daha belirgindi bu markadan yaptığım testler ilk 5 dk içinde hepsinde var çıktı sonra evdeki testlerim bitince doyumsuzluk yaptım dayanamayıp gidip yine test aldık 2 tane kullandığım testten aldık iki de farklı bir markanın testini aldık farklı markadan adığım testte çıkmıyo diğerinde ilk 5 dk.da çıkıyo anlamadım vallaa

yine senin 70km. imiş bizim 90km ve feribot sorunumuz var saat başı feribot akşam 18,00 son feribot yetişemezsen kalıyosun ve biz istediğimiz heran merkeze inemiyoruz yasak askerlerde öle imiş herşey haberli ve şu ara çok yoğun çalışıyolar gitmemiz imkansız bende tokatlıyım ve çok rahat büyüdüm ailemden yana her istediğim olurdu son beşiğim biraz nazlıyım 5 aylık evliyim ve hem ailemden hemde memleketimden ilk defa uzaklaştım çok zor yaa annem evlenmeden çoook söyledi ama eşimi çok seviyorum severek isteyerek geldim sabredeceğiz artık dimi ama beni senden seni de benden iyi anlayan olamaz herhalde evlenmeden önce bende çalışıyodum şuan evde boş boş oturuyorum duvarlar bana bakıyo ben duvarlara allahtan sizler varsınız böyle bi sitede bende varımm biraz olsun kafamı dağıtıyorum..

yapmadım canım dündü adet günüm ama benim bazen gecikmeler oluyor 33. günü geldiği olmuştur o nedenle dedim yarın da bekliyeyim sen tekrar yaptın mı

canım yaptım çıkmadı regl olmadım ben tedavi görüyorum en geç yarın olmalı olmamalı
eğer olmazsa ya bebiş var yada yumurtalarım çatlamamış kist olmuş demek
yarın tekrar yapıcam bekliyorum

canım bende kazandibiyim çok nazlı büyütüldüm üniversiteyi kütahyada okudum evden ilk ayrılışımda değil ama bu başka okulda çok sıkılsam atlar giderdim 5 saatti burası evime 28 saat uzaklıkta
bende eşimi çok seviyorum ardından buralara gelecek kadar bizde 4 .ayımızdayız yeniyiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…