canım bende kazandibiyim çok nazlı büyütüldüm üniversiteyi kütahyada okudum evden ilk ayrılışımda değil ama bu başka okulda çok sıkılsam atlar giderdim 5 saatti burası evime 28 saat uzaklıkta
bende eşimi çok seviyorum ardından buralara gelecek kadar bizde 4 .ayımızdayız yeniyiz yani
benim bu ay adetim çok düzensizdi hani herkes üstüne görmüşsündür die yordu bende adetim bitti bir hafta sonra ilaç içecektim evdede bir tane testim vardı içimden bi ses yap yap diodu bi yaptım ikinci çizgi çook silikde olsa vardı daha sonra hemen gidip 5 tane daha test aldık sabah idrarımla tekrarladım hemen 5 dk içinde ikinci çizgi belirdi ve bi öncesinden biraz daha belirgindi bu markadan yaptığım testler ilk 5 dk içinde hepsinde var çıktı sonra evdeki testlerim bitince doyumsuzluk yaptım dayanamayıp gidip yine test aldık 2 tane kullandığım testten aldık iki de farklı bir markanın testini aldık farklı markadan adığım testte çıkmıyo diğerinde ilk 5 dk.da çıkıyo anlamadım vallaa
canım yaptım çıkmadı regl olmadım ben tedavi görüyorum en geç yarın olmalı olmamalı
eğer olmazsa ya bebiş var yada yumurtalarım çatlamamış kist olmuş demek
yarın tekrar yapıcam bekliyorum
ilginç bi durum yaşıyosun banada 6 ay önce öyle olmuştu regli olmuştum ama herzamankinden farklıydı bende şüphelendim ve test yapmıştım pozitif çıkmıştı.sonra kan testi yaptırınca değerim 2070 falandı ama 1 gün sonra düştü malesef...bence senin hemen doktora gitmen lazım canım ve kendine dikkat et.
hayırlısı olsun arkadaşım ne yapalım bekliyoruz işte bunun heyecanı da başkaymış dimi :hulya:
peki nedeni neymiş canım ahh ben öle her istediğim zaman dr.a gidebilsem iki haftadır evde düşünüp düşünüp duruyorum bu aralar çok yoğun eşim belki önümüzdeki hafta izne ayrılcaz ayrılabilirsek tabi o zaman ilk işim dr. gitmek olcak
nedeni benim hatalarım diye düşünüyorum çünkü ben hamile olduğumu bilmeden 1 kutu antibiyotik 1 kutu ağrı kesici ve 1 şişe şurup içtim hastaydım üşütmüştüm o aralar.ayrıca ağır spor yapıyordum..ev işlerini aşırı yapıyodum misafirlerim vardı..kurslarım vardı yani yerimde durmamıştım demek bünyem hassasmış böyle oldu..
kaç yıl daha ordasınız?
2 yıl canım sonra gidicez inşallah
biz bu yaza gidiyoruz inşallahhhh batıya canım yaaa gittiğim yerde tek hastane olsun başka bişey istemiyorum vallaa...
kızlaarr, sabah gittiğim doktorun söylediği bebek rahim ağzına yakın yerleşmiş görüyorum sözleri üzerine nasıl moralim bozuldu anlatamam.. içim rahat etmedi. sonra bizim hastanede tüp bebekçi çok iyi bir dr. var, normalde tüp bebek harici muayene ya da gebelik takibi yapmıyor. gittim ultrason kağıdını gösterdim, ben bakayım birde sana dedi. baktı, us görüntülerini büyüttü kocaman hatta, işte bebek de burada dedi. delikafadulden
hiç öyle birşey yok, gayet güzel yere yerleşmiş bebek dedi, yanlış görmüş dr. dedi. hiç korkmana gerek yok gayet normal sağlıklı bir gebelik dedi. ay nasıl rahatlattı beni nasıl sevindim anlatamamm alkisalkisalkis
hatta gel bundan sonra da gebelik takibini ben yapacam dedi... hihoyyyt
kızlaarr, sabah gittiğim doktorun söylediği bebek rahim ağzına yakın yerleşmiş görüyorum sözleri üzerine nasıl moralim bozuldu anlatamam.. içim rahat etmedi. sonra bizim hastanede tüp bebekçi çok iyi bir dr. var, normalde tüp bebek harici muayene ya da gebelik takibi yapmıyor. gittim ultrason kağıdını gösterdim, ben bakayım birde sana dedi. baktı, us görüntülerini büyüttü kocaman hatta, işte bebek de burada dedi. delikafadulden
hiç öyle birşey yok, gayet güzel yere yerleşmiş bebek dedi, yanlış görmüş dr. dedi. hiç korkmana gerek yok gayet normal sağlıklı bir gebelik dedi. ay nasıl rahatlattı beni nasıl sevindim anlatamamm alkisalkisalkis
kızlar ya ben de kasımda hamile kalmak isteyenlerdenim gerçi uzun zamandır deniyoruz dık yok neyse belki kasım hayırlı olur
canım sendemi asker eşisin doğuda bu şartlarda genelde askerler kalıyorlar bende asker eşiyim bizde muştan geldik geçen yaz kütahyaya.. seni çok iyi anlayabiliyorum allahım kolaylık versin.:1hug:
oohhhhh çok sevindim canım iyi olmuş gittiğin en azından akfandan soru işaretleri gitmiş olur .. bebeişimiz sağlıklı annesi o yerini biliyor sen hiç merak etme...Şeniz
sevindim canım opuyorumnanaktankeseyide gördün sağlıcakla birde kucağına alırız inş. canımopuyorumnanaktan
çok sevindim canım yaa şükürler olsun ki bebişin iyiymiş çoook rahat ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah darısı bizlerin başına
evet canım eşim asker burası doğu ama terör olayı olmuyo operasyonları falan yok şimdilik ama öle bi ilçeki tam bi mahrumiyet bölgesi hiç bişi yok burda bakkala market diolar küçücük bir bakkal buraya göre market öle bi yer yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?