ya kızlar ben 17 ekimciyim
daha okuldan yeni geldim yorumlarınızı okuyodum ne adet var ne gebelik belirtisi ölecem valla menapozlu gibi oldum test yapmadım ilk testte negatif çıkınca moralim bozuldu iki gündür zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama menapozlu hatunlara döndüm arada bir ter basıyo ara ara kasıklarım ağrıyo napıyım 10 günümü bekliyim ve doktoramı gidiyim lütfen yarım bu arada mam ve melis melis sizde durum ne merak ettim hadi hayırlı haberler verin noılur
kızlaarr, sabah gittiğim doktorun söylediği bebek rahim ağzına yakın yerleşmiş görüyorum sözleri üzerine nasıl moralim bozuldu anlatamam.. içim rahat etmedi. sonra bizim hastanede tüp bebekçi çok iyi bir dr. var, normalde tüp bebek harici muayene ya da gebelik takibi yapmıyor. gittim ultrason kağıdını gösterdim, ben bakayım birde sana dedi. baktı, us görüntülerini büyüttü kocaman hatta, işte bebek de burada dedi. delikafadulden
hiç öyle birşey yok, gayet güzel yere yerleşmiş bebek dedi, yanlış görmüş dr. dedi. hiç korkmana gerek yok gayet normal sağlıklı bir gebelik dedi. ay nasıl rahatlattı beni nasıl sevindim anlatamamm alkisalkisalkis
hatta gel bundan sonra da gebelik takibini ben yapacam dedi... hihoyyyt
evet canım seni çok iyi anlıyorum bende evlendiğimde hiç bilmediğim insandan uzak bi yere gitmiştim bizde muşun köyündeydik sizde yine bakkal varmış bizde o da yoktu bende çok günler atlattım allahtan 3 ay sonra hamile kaldımda oğlum bana yoldaş oldu orda o günlerde onunla zaman geçirdim inş seninde allahım kucağını doldururda kendini dinlemeyi bırakırsın. ben şimdi batıda 2. düşündüm nasip olursa 2 tane olacak benim. sen hiç kafanı takma ..sağlık ocağında neden gebelik testi yok onu anlamadım benim olduğum yerde sağlık ocağında vardı onu iyice sor bence malum oralarda doğurganlık fazla olunca testleri genelde oluyordu...
sağol canımmm yakından hepinizi takip ediyorum yazılanları okuyorum allah hepimize bebişler nasip etsin inşallahhhhhhh
kızlaarr, sabah gittiğim doktorun söylediği bebek rahim ağzına yakın yerleşmiş görüyorum sözleri üzerine nasıl moralim bozuldu anlatamam.. içim rahat etmedi. sonra bizim hastanede tüp bebekçi çok iyi bir dr. var, normalde tüp bebek harici muayene ya da gebelik takibi yapmıyor. gittim ultrason kağıdını gösterdim, ben bakayım birde sana dedi. baktı, us görüntülerini büyüttü kocaman hatta, işte bebek de burada dedi. delikafadulden
hiç öyle birşey yok, gayet güzel yere yerleşmiş bebek dedi, yanlış görmüş dr. dedi. hiç korkmana gerek yok gayet normal sağlıklı bir gebelik dedi. ay nasıl rahatlattı beni nasıl sevindim anlatamamm alkisalkisalkis
hatta gel bundan sonra da gebelik takibini ben yapacam dedi... hihoyyyt
ya kızlar ben 17 ekimciyim
daha okuldan yeni geldim yorumlarınızı okuyodum ne adet var ne gebelik belirtisi ölecem valla menapozlu gibi oldum test yapmadım ilk testte negatif çıkınca moralim bozuldu iki gündür zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama menapozlu hatunlara döndüm arada bir ter basıyo ara ara kasıklarım ağrıyo napıyım 10 günümü bekliyim ve doktoramı gidiyim lütfen yarım bu arada mam ve melis melis sizde durum ne merak ettim hadi hayırlı haberler verin noılur
çok sevindim canım her işte bir hayır varmış bu doktorla devam etmen daha ii olur bence şin psikolojik tarafı da önemli bu sanırım daha iyi yaklaşımda bulunan biri :ecrin_bebek:
yarencik60 biraz önce sana cevap yazamadım internet arızalandı..bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşmak için buradayız canım...dediğim gibi sen kendine dikkat et yani hepimiz dikkat edelim bebişten daha önemli hiç bişey yok bu dünyada...
özgecim çok sevindim bi sorun olmadığına..iyiki başka doktora gitmişsin..
kızlar ya ben de kasımda hamile kalmak isteyenlerdenim gerçi uzun zamandır deniyoruz dık yok neyse belki kasım hayırlı olur
önemli diil canımm arada benim nette gidiyoo senden sonra hemen uzandım yattım normalde çok hareketliyimdir ama son iki gündür çok belim ağrıyoo
iyi yapmışsın uzanmak çok faydalıymış...kasıklarında batma tarzı sancılar ve göğüslerinde ara ara sızı varmı?
canım benim adet günüm dündü bugün de gelen giden yok ama ben test yapmadım bekliycem biraz daha çünkü mevsim geçişlerinde adet düzensizliği yaşanıyor. Bir de stres, üşütme v.s. şeyler de etkileyebiliyor. Ben de merak ediyorum ama test yaparsam çıkmama ihtimali yüksek belki var ama idrarda daha belli olmayabilir o nedenle moralimi bozmak da istemiyorum açıkçası bekliycem yarında bakalım yarın da olmassam cuma sabahı yaparım hepimizi hayırlısını nasılsa o olsun inşallah Bazı şeyleri de çok zorlamamak gerektiğine inanıyorum. Biraz kaderciyim galiba napiim elimzden geleni yapıyoruz. Allah neyse hayırlısını eminim en doğru zamanda verecektir. Sen de sürekli düşünmemeye çalış biliyorum zor ama inan daha doğru olacaktır.
özgecim çok sevindim canım. sabah okuyunca üzülmüştüm bende ama şimdi baktım ohh herşey yolundaymış çok şükür zemuszemus
reyo canım senin gebeliğindeki adetin her zamankinden farklıymış ya nasıldı mesela? fazlamıydı azmıydı?
özgecim çok sevindim canım. sabah okuyunca üzülmüştüm bende ama şimdi baktım ohh herşey yolundaymış çok şükür zemuszemus
reyo canım senin gebeliğindeki adetin her zamankinden farklıymış ya nasıldı mesela? fazlamıydı azmıydı?
vallahi tam beni anlattın kasıklarımda sürekli batmalar oluyodu ama göğüslerimde 2-3 gündür çok acıyo sızlıyo ve şiş gibi sanki daha dolgunlaştı ve bel ağrılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?