Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım belkide geç yerleşme falandır strese girme...

çok sevindim canım her işte bir hayır varmış bu doktorla devam etmen daha ii olur bence şin psikolojik tarafı da önemli bu sanırım daha iyi yaklaşımda bulunan biri :ecrin_bebek:

amin bitanem yaa ben 5 aylık evliyim henüz bi gelen giden yok bu ay herşey çok karışık ama belki haftaya merkeze ineriz o zaman daha kesin sonuç alırım bende senin gibi düşünüyorum bi bebeğim olsa buralarda bana yoldaş olur onunla oyalanırım şimdi dört duvar arası kendimi dinlemekten başka bişi yapmıyorum inşallah rabbim nasip eder en kısa zamanda

yarencik60 biraz önce sana cevap yazamadım internet arızalandı..bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşmak için buradayız canım...dediğim gibi sen kendine dikkat et yani hepimiz dikkat edelim bebişten daha önemli hiç bişey yok bu dünyada...

özgecim çok sevindim bi sorun olmadığına..iyiki başka doktora gitmişsin..

canım benim adet günüm dündü bugün de gelen giden yok ama ben test yapmadım bekliycem biraz daha çünkü mevsim geçişlerinde adet düzensizliği yaşanıyor. Bir de stres, üşütme v.s. şeyler de etkileyebiliyor. Ben de merak ediyorum ama test yaparsam çıkmama ihtimali yüksek belki var ama idrarda daha belli olmayabilir o nedenle moralimi bozmak da istemiyorum açıkçası bekliycem yarında bakalım yarın da olmassam cuma sabahı yaparım hepimizi hayırlısını nasılsa o olsun inşallah Bazı şeyleri de çok zorlamamak gerektiğine inanıyorum. Biraz kaderciyim galiba napiim elimzden geleni yapıyoruz. Allah neyse hayırlısını eminim en doğru zamanda verecektir. Sen de sürekli düşünmemeye çalış biliyorum zor ama inan daha doğru olacaktır.

çok sevindim canım her işte bir hayır varmış bu doktorla devam etmen daha ii olur bence şin psikolojik tarafı da önemli bu sanırım daha iyi yaklaşımda bulunan biri :ecrin_bebek:

evet canım iyiki gitmişim buna.. hem tüp bebek dr.u oldugu için çok daha profesyonel.. artık takibimi onun yapacak olmasına da çok sevindim..
hayırlısı olur inşallah..
evet ya sabah nasıldım şimdi nasılım.. resmen bunalıma girmiştim.. şimdi ise mutluluktan uçuyoruumm..
Allahıma bin şükürr

önemli diil canımm arada benim nette gidiyoo senden sonra hemen uzandım yattım normalde çok hareketliyimdir ama son iki gündür çok belim ağrıyoo

önemli diil canımm arada benim nette gidiyoo senden sonra hemen uzandım yattım normalde çok hareketliyimdir ama son iki gündür çok belim ağrıyoo

iyi yapmışsın uzanmak çok faydalıymış...kasıklarında batma tarzı sancılar ve göğüslerinde ara ara sızı varmı?

iyi yapmışsın uzanmak çok faydalıymış...kasıklarında batma tarzı sancılar ve göğüslerinde ara ara sızı varmı?

vallahi tam beni anlattın kasıklarımda sürekli batmalar oluyodu ama göğüslerimde 2-3 gündür çok acıyo sızlıyo ve şiş gibi sanki daha dolgunlaştı ve bel ağrılarım var

melis inşallah hamişsindir sabırlı olman çok güzel.ben biraz sabırsızım benim daha 9 günüm var...

özgecim çok sevindim canım. sabah okuyunca üzülmüştüm bende ama şimdi baktım ohh herşey yolundaymış çok şükür zemuszemus

reyo canım senin gebeliğindeki adetin her zamankinden farklıymış ya nasıldı mesela? fazlamıydı azmıydı?

hoşgeldin defhnecimm nasılsın?

çok sağol canımcım.. darısı tez vakitte başına inşallah

vallahi tam beni anlattın kasıklarımda sürekli batmalar oluyodu ama göğüslerimde 2-3 gündür çok acıyo sızlıyo ve şiş gibi sanki daha dolgunlaştı ve bel ağrılarım var

hamile olduğun kesin bence tatlım çünkü çoğu testte pozitif çıkmış bu çok önemli bişey önlemini alman lazım...

selam kızlar nasılsınız
bugün tsh için doktora gittim tiroid için ultrasyona girdim
doktor muayene ettikten sonra kilo artışının ve vermemin ayrıca hamile kalamama nedeniminde büyük ihtimalle bu sorun olduğunu söledi :bbo:
yarın kan tahlili vericam ondan sonra tedaviye başlıcam kızlar bana dua edin :Saruboceq: :Saruboceq:
bi yandan çok kötüyüm bi yandan sevinçli
çünkü nedensiz beklemek ne olduğunu bilmemek çok kötüydü
şimdi en azından beklememin nedeni öğrendim :a015: :a015: :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…