Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar bende 17 ekimciydim:) az önce regl oldum....
belirtilerin hepsi vardı göğsüm kafam kadar mesela:) ama yazmadım buraya çünkü yine fos çıkacağına emindim... Herşeyi Rabbime emanet ediyorum.O dualarımızı bilendir... hepimizin hakıkında hayırlısı olsun nş...
özgeci keseyi görmüşsün hayırlısı tatlım gözün aydın

hamile olduğun kesin bence tatlım çünkü çoğu testte pozitif çıkmış bu çok önemli bişey önlemini alman lazım...

inşallah canım heran dua ediyorum bebeğim benimledir vardır inşallah die bi kan testi verebilseydim bi kesinleşseydi böyle ikilemde kalmak çok zor

üzülme canım yaa rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

azdı ve kahverengiydi 4-5 gün böyle devam etti ve kırmızıya dönüştü peşinede aşırı kanamam oldu zaten..

kuzenime de doktoru söylemişti 85 kiloydu yanlış hatırlamıyosam sen kaç kilosun ya özelse cevaplamayabilirsin ama burda seninle aynı sorunu yaşayıp farkında olmayan vardır belki senin sayende onlar da üzülmezler

hayırlısı böyleymiş diyeli tatlım çalışmalara devam hihoyyyt

yok canım ne demek....ben 56 kilo idim evlendiğimde şimdi 69 70 oldum boyumda 169
evlendikten sonra sıkıntı stres eşim memur ailemden uzağım....felan filan birde bebiş olmayınca iyice kafaya takmış durumdayım
bu hormon strese bağlıymış zaten dktrum stres yok dedi ama nerdeeeeeeeeeeeeee
kuzenin tedavi oldumu???bebişi varmı??

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah kısa zamanda sorununu giderirler..
neyse en azından nedeninin bilinmesi güzel birsey...

en kısa zamanda tedavi olup bebişine kavuşursun inşallah..

hadi inşallah güzel bi haber verirsin bize...

inşallah canım normalde eğer hamile diilsem 5 gün sonra adet görmem gerek hamile isem adet olmam diilsem adet olurum heralde 5 güne kadar merkeze gidemesekte kan tahlili yaptıramasamda böyle anlarım adetim geçerse kesin bebişim vardır :Saruboceq:

regli oldum sandığın kanama nezaman ve nekadar sürdü

hoşgeldin defhnecimm nasılsın?

iyiyim bitanem çalışmalara başlamak için bekliyorum :) sen nasılsın?

çok sağol canımcım.. darısı tez vakitte başına inşallah

aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

azdı ve kahverengiydi 4-5 gün böyle devam etti ve kırmızıya dönüştü peşinede aşırı kanamam oldu zaten..

ya bende adet oldum ya bi tuhaf oldum bugün 8.gün hala kahverengi lekelenmelerim var. bi tuhaftı rengi. 5. gün biter benim hala bitmedi ya ondan sordum amannn neyse umut işte gene başladım hayallere kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…