hamile olduğun kesin bence tatlım çünkü çoğu testte pozitif çıkmış bu çok önemli bişey önlemini alman lazım...
arkadaşlar bende 17 ekimciydim:) az önce regl oldum....
belirtilerin hepsi vardı göğsüm kafam kadar mesela:) ama yazmadım buraya çünkü yine fos çıkacağına emindim... Herşeyi Rabbime emanet ediyorum.O dualarımızı bilendir... hepimizin hakıkında hayırlısı olsun nş...
özgeci keseyi görmüşsün hayırlısı tatlım gözün aydın
özgecim çok sevindim canım. sabah okuyunca üzülmüştüm bende ama şimdi baktım ohh herşey yolundaymış çok şükür zemuszemus
reyo canım senin gebeliğindeki adetin her zamankinden farklıymış ya nasıldı mesela? fazlamıydı azmıydı?
selam kızlar nasılsınız
bugün tsh için doktora gittim tiroid için ultrasyona girdim
doktor muayene ettikten sonra kilo artışının ve vermemin ayrıca hamile kalamama nedeniminde büyük ihtimalle bu sorun olduğunu söledi :bbo:
yarın kan tahlili vericam ondan sonra tedaviye başlıcam kızlar bana dua edin :Saruboceq: :Saruboceq:
bi yandan çok kötüyüm bi yandan sevinçli
çünkü nedensiz beklemek ne olduğunu bilmemek çok kötüydü
şimdi en azından beklememin nedeni öğrendim :a015: :a015: :a015:
arkadaşlar bende 17 ekimciydim:) az önce regl oldum....
belirtilerin hepsi vardı göğsüm kafam kadar mesela:) ama yazmadım buraya çünkü yine fos çıkacağına emindim... Herşeyi Rabbime emanet ediyorum.O dualarımızı bilendir... hepimizin hakıkında hayırlısı olsun nş...
özgeci keseyi görmüşsün hayırlısı tatlım gözün aydın
inşallah canım heran dua ediyorum bebeğim benimledir vardır inşallah die bi kan testi verebilseydim bi kesinleşseydi böyle ikilemde kalmak çok zor
selam kızlar nasılsınız
bugün tsh için doktora gittim tiroid için ultrasyona girdim
doktor muayene ettikten sonra kilo artışının ve vermemin ayrıca hamile kalamama nedeniminde büyük ihtimalle bu sorun olduğunu söledi :bbo:
yarın kan tahlili vericam ondan sonra tedaviye başlıcam kızlar bana dua edin :Saruboceq: :Saruboceq:
bi yandan çok kötüyüm bi yandan sevinçli
çünkü nedensiz beklemek ne olduğunu bilmemek çok kötüydü
şimdi en azından beklememin nedeni öğrendim :a015: :a015: :a015:
yok canım ne demek....ben 56 kilo idim evlendiğimde şimdi 69 70 oldum boyumda 169
evlendikten sonra sıkıntı stres eşim memur ailemden uzağım....felan filan birde bebiş olmayınca iyice kafaya takmış durumdayım
bu hormon strese bağlıymış zaten dktrum stres yok dedi ama nerdeeeeeeeeeeeeee
kuzenin tedavi oldumu???bebişi varmı??
hadi inşallah güzel bi haber verirsin bize...
teşekkürler özgecim
evet öyle en azından artık sorunumu biliyorum :çok üzgünüm:
teşekkürler özgecim
evet öyle en azından artık sorunumu biliyorum :çok üzgünüm:
inşallah canım normalde eğer hamile diilsem 5 gün sonra adet görmem gerek hamile isem adet olmam diilsem adet olurum heralde 5 güne kadar merkeze gidemesekte kan tahlili yaptıramasamda böyle anlarım adetim geçerse kesin bebişim vardır :Saruboceq:
regli oldum sandığın kanama nezaman ve nekadar sürdü
hoşgeldin defhnecimm nasılsın?
çok sağol canımcım.. darısı tez vakitte başına inşallah
azdı ve kahverengiydi 4-5 gün böyle devam etti ve kırmızıya dönüştü peşinede aşırı kanamam oldu zaten..
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?