iyiyim bitanem çalışmalara başlamak için bekliyorum :) sen nasılsın?
iyiyim bende canım yaa eşim nöbetci bende evde yalnız yalnız oturuyorum allahtanki siz varsınız
30 eylülde oldu ve 3 gün sürdü eğer bebiş yoksa 26 ekim adet tarihim
bebiş varsa değerlerin çok yüksek çıkar taaa ozamandan bugüne kadar düşünsene..
eğer bebiş varsa değerlerin çok yüksek çıkar..bugün nette bi problem var heralde..30 eylülde oldu ve 3 gün sürdü eğer bebiş yoksa 26 ekim adet tarihim
eğer bebiş varsa değerlerin çok yüksek çıkar..bugün nette bi problem var heralde..
aay aay sinir oldum yaa nete kaçkere aynı şeyi yzmış oldum..
yok canım ne demek....ben 56 kilo idim evlendiğimde şimdi 69 70 oldum boyumda 169
evlendikten sonra sıkıntı stres eşim memur ailemden uzağım....felan filan birde bebiş olmayınca iyice kafaya takmış durumdayım
bu hormon strese bağlıymış zaten dktrum stres yok dedi ama nerdeeeeeeeeeeeeee
kuzenin tedavi oldumu???bebişi varmı??
iyiyim bitanem çalışmalara başlamak için bekliyorum :) sen nasılsın?
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
ya bende adet oldum ya bi tuhaf oldum bugün 8.gün hala kahverengi lekelenmelerim var. bi tuhaftı rengi. 5. gün biter benim hala bitmedi ya ondan sordum amannn neyse umut işte gene başladım hayallere kaydirigubbakcemile3
kilon da çok fazla değil aslında boyuna göre ama tabiki doktorun dediği önemli tabi hadi bakalım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım:lepi:
iyiyim bende canım yaa eşim nöbetci bende evde yalnız yalnız oturuyorum allahtanki siz varsınız
defnecim zaten doktorlar adetinizi iyi gözlemleyin diyorlar..bence eğer şüphelendiğin bişi varsa ihmal etme.bir tane idrar testi yapabilirsin benim başıma geldiği için ve sonucu kötü olduğu için ben her regl olduğumda acabamı diyorum yani..tedbirli olmak herzaman iyidir..
biz hep senin yanındayız canımmm :1hug:
çok sağol canım iyiki varsınızz opuyorumnanaktan adetinin devam etmesi çok tuhaf ama üstüne görmede olabilir neden olmasın nette takip ettiysen üstüne görme için ya az olursa diolar yada düzenli adetinden çok olursa diye yazıyo ama sen ihmal etme en kısa zamanda bi test yap
selam hoşgeldinn nasılsın? bu arada benim net çok yavaş yaa
evet cnm ya benımde yavasssss neden anlamadım
ıyıyım cnm ne olsun adet olmadı hala ne yapcam bılemıomkaydirigubbakcemile2
inşallah olmassında test yaptınmı peki?
çok sağol canım iyiki varsınızz opuyorumnanaktan adetinin devam etmesi çok tuhaf ama üstüne görmede olabilir neden olmasın nette takip ettiysen üstüne görme için ya az olursa diolar yada düzenli adetinden çok olursa diye yazıyo ama sen ihmal etme en kısa zamanda bi test yap
yok cnm test yapmacım yapmıyacamda bır kac gun daha gecsınnnn ne bılıyım ıcımden sankı bugun olcam gıbı agrım belırtım yok ama ıcımden ole gelıoooooooo:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?