Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

teşşekürler kızlar iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan

devereux
canım bende netten sipariş verdim dün ama hala gelmedi niyeyse normalde siparişin ertesi günü gelmesi lazımdı sen hangi steden aldın ben gg den sipariş ettim 30 ovlyn 12 gebelik

kilon da çok fazla değil aslında boyuna göre ama tabiki doktorun dediği önemli tabi hadi bakalım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım:lepi:

inşlhhhhh meliscim ben daha fazla kilo almazsam tabi ayy artık psikolojim dibe vurmuş durumdadelikafadulden delikafadulden

defnecim zaten doktorlar adetinizi iyi gözlemleyin diyorlar..bence eğer şüphelendiğin bişi varsa ihmal etme.bir tane idrar testi yapabilirsin benim başıma geldiği için ve sonucu kötü olduğu için ben her regl olduğumda acabamı diyorum yani..tedbirli olmak herzaman iyidir..

kilon da çok fazla değil aslında boyuna göre ama tabiki doktorun dediği önemli tabi hadi bakalım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım:lepi:

tabi kuzenimm rejim felan yaptı ama çok da kilo veremedi ama bebiş var o da çok kafasına takıyoru belki de doktor onu başka şeyler düşünmesi için yönlendirdi o da 1-2 ay içinde hamile kalmıştı çünkü kilo vermeye odaklanmıştı bebiş düşüncesi de yok tabi o ara kalıverdi işte demekki başka şeylerle meşgul olmak gerekiyomuş bu arada 5 kilo vermişti onun boy da kısa 1.60 felan tabi hamiş olunca rejim bitti :)) maşallah çok sağlıklı ve tatlı bir bebişi var doğumdan sonra şimdi 75 kilo yerimseniben

iyiyim bende canım yaa eşim nöbetci bende evde yalnız yalnız oturuyorum allahtanki siz varsınız

biz hep senin yanındayız canımmm :1hug:

ya hala bitmemesi beni tedirgin etti. bi tane test yapayım dediğin gibi tedbirli olmakta fayda var. en azından içim rahat eder.

evet haklısın canım akşama bi tane test yapayım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…