Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok cnm normalde duzenlıdır sadece gecen ay 9 gun gecıktı ılk defa tets yaptım sılık cıkmıstı ama arkasından adet oldum

doktora gittinmi peki?kimyasal düşük falan diolarya anlattığın ona çok benziyoo bebiş yerleşmeden adet kanamasıyla gidiyomuş ilk günlerde kendimize çok dikkat etmemiz lasım

ya kızlar adet olcam gıbı suratımda ıkı tane sıvılce varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanı cıktı

doktora gittinmi peki?kimyasal düşük falan diolarya anlattığın ona çok benziyoo bebiş yerleşmeden adet kanamasıyla gidiyomuş ilk günlerde kendimize çok dikkat etmemiz lasım

canım doktora gıtmedım gecen ay oldu bu olayyyyy gıtmedım ole parcalı sulu bulu olmadı kanamam agrılı fılan normaldı

canım doktora gıtmedım gecen ay oldu bu olayyyyy gıtmedım ole parcalı sulu bulu olmadı kanamam agrılı fılan normaldı

zaten kimyasal düşükte anlamıyomuşsun bebek daha çok küçük olduğu için çok dikkatli kişiler fark edebiliyomuş adeti geciken kişilerin çoğu kimyasal düşük yaşar diolar

ya bu aralar hiç doymuyorum sürekli bişiler yemek istiyorum ne kadar yersemde doyduğumu hissetmiyorum ççook kilo alcam vallaa böyle giderse her yarım saatte bir bişeyler yiyorum..

cnm hıc seyım olmadıkı tam gelıp kk dey yazacaktım gecen ay kızlar sılık cıktı dıye wc bır gıttım adet olmusum

ne bilim işte canım ya ben böyle şeylerden çok korkuyorum.hamile olduğunu bilmeden regli olduğunu sanan çok kadın var biride benim işte...

Kızlar kızlar ya bırsey sorcam suan hamıs olan bır arkadasımız rahmın oldugu yere basarmı hafıften yanı gobegın altı benımkı sert acaba hamıslerınde mı ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…