Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ben çok heyecanlıyım.yarın ak akçe belli olcak.eşim kontrole gidiyor.bakalım ne dicek doktor.dua edin bana.salı gitcekti ama izin alamamıştı kısmet yarına

slm kızlar nasılsınız? hadi ayşecim hayırlı sonuçlarla dönsün.. bende yarın gidiyorum yumurta takibine,klomen bitti bakalım çoğalmışmı benim yumoşlar:))

ben bugün de regl olmadım ve doktordan randevu aldım yarın öğleden sonra doktora gidiyorum.
ne olur dua edinde size güzel haberlerle dönebileyim.
çok heyecanlıyım.kan testi yaptıracağım korka korka.
hayırlısı olsun artık.umarım kötü bişey yoktur.

slm kızlar nasılsınız? hadi ayşecim hayırlı sonuçlarla dönsün.. bende yarın gidiyorum yumurta takibine,klomen bitti bakalım çoğalmışmı benim yumoşlar:))

canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın.allah yardımcımız olsun.bende eşimde bir problem çıkmazsa tekrar özel bir doktora gitcem

arkadaşım 1,5 aylık hamile olduğunu idrar testinde görememiş kan testi yaptırınca çıkmış.aklınızda olsun kızlar idrar testinde görünmeye de biliyor.hemen umutsuzluğa kapılmamak lazım demekki.

evet kızlar hepimize kolay gelsin...umarım güzel haberlerle döneriz.ayşencim sanada geçmiş olsun..
ayşecim umarım bir sorun çıkmaz,sonra zaten yumurta takibiyle başlıyor.bizdede sorun çıkmadı.sizin ne kadar oldu?bizim bir yıl geçti oyüzden başladı doktorum..

hayırlısı olsun canım:Saruboceq: inşallah güzel haberlerini alırız canım:Saruboceq:
kızlar ben çok heyecanlıyım.yarın ak akçe belli olcak.eşim kontrole gidiyor.bakalım ne dicek doktor.dua edin bana.salı gitcekti ama izin alamamıştı kısmet yarına

ayy canım yaa inşallah hamilesindir tatlım:Saruboceq: evde idrar testi yapmadınmı canım?

bizim 6 ay oldu canım ama doktorum 6 ay olmazsa eşin gözüksün demişti.bizde garantiye alalım dedik. yarımn eşim gitcek.eğer onda bir sorun yoksa ben özel bir doktora gitcem.yumurta takibi nedir canım.doktorum bana 1 yıl olmadan bişey yapılamaz dedi

mam umarım canım hamişsindir.kötü bişey olduğunu düşünmüorum.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

ayy canım yaa inşallah hamilesindir tatlım:Saruboceq: evde idrar testi yapmadınmı canım?

yapmam mı hiç azizeciğim ama negatif çıktı gene.arkadaşım bekleme kan testi yaptır benimki de idrarda çıkmadı kan da çıktı dedi.yarın kan testini yaptırayım.birşey yoksa muayene olurum.en azından sorun ne öğrenirim.

erhalde öyledir :uhm: adetime 2 hafta var.
yumurtlama günlerimidir sence canım yaa:uhm: okadar uzunzaman olduki yumurtlama günü hesaplamayalı hangi gün dür acaba adetlerim 30 günde bir geliyo canım düzenli adet oluyorum. son 4 ekimde adet olmuştum.
azizecim canım yaa sen şimdi yumurtlama günlerindemisin???*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…