Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hayırlısı canım:Saruboceq: evet idrarda çıkmıyo olabilir en iyisi kan testi canım. güzel haberini bekliyorum tatlım:Saruboceq:

yaa heycanlanmak ümitlenmek istemiyorum ama banada öyleymişim gibi geliyo:kedi: bugünde göğüslerim hassaslaştı dokununca farklı hissediyorum
hayırlı olsun canım ya ama çok istiyorum oğulum da okadar çok kardeş istiyoki.
allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
azizecim neden bilmiyorum ama içime hamişsin gibi doğuyor.

ayşecim eğer bir sorun yoksa önce yumurta takibi yapıyorlar.adetin 3. günü gidiyosun kist falan varmı bakıyor,sonrada klomen diye bir ilaç var yumurtlamayı arttıran ve destekleyen 5 günlük bir dozla başlıyor.ilaç bitince doktora gidiyorsun bakıyor gelişmişmi diye,sonra büyümesini takip ediyor genelde gün aşırı,ve olgunlaşınca çatlatma iğnesi vurup ilişki zamanlarını öneriyor.
ben ilacı bitirdim yarın gidiyorum,sonrasını yaşamaya başlıycam anlattıklarımın.bende ilk defa deniyorum doktorum bu şekilde özetledi,umarım olur canım bu ay:)))

bence de hamilesin sen bu ay canikoomm..
hadi bakalıımm hayırlısı

inşallah özgecim yaa:Saruboceq: okadar düzenli çalıştımki inşallah tutmuştur:Saruboceq: sen nasılsın tatlım???

ben de iyiyim canım çok şükür.. okumussundur belki, sabah gittiğim bir dr. gözümü korkuttu bugun moralim çok bozuldu ama sonra tüp bebekçi çok iyi bir dr. var ona gittim, gayet güzel sağlıklı sorunsuz bir gebelik dedi. yanlış görmüş dedi. bundan sonra takibimi de o yapacak.. hihoyyyt delikafadulden

tuttu bence seninki tuttuuu.. hadi bakalım yaaa hayırlı haberlerini alalım

azizecim sen yinede bugünleri es geçme belki geç felanda yumurtlamış olabilirsin
inşlhhhhhh bu ay bizim ayımız olur zemuszemus zemuszemus

inşallah özgecim yaa:Saruboceq: okadar düzenli çalıştımki inşallah tutmuştur:Saruboceq: sen nasılsın tatlım???

azizecin naptın bu ay taktik ver biraz.gün aşırı falan.bende yarın baslıyorum .hayırlısı.ilkkez gün aşırı denicem.bu zamana kadar 10 gün boyunca hergün ilişki şeklinde gitti bu ay gün aşırı denicem birde arı poleni aldım onu yicem.allah yardımcımız olsun

canım benm alttan yumurtalıklarıma bakılsı maşa gibi bişey soktular onla baktılar.kist yok dedi.adetin 4. günü gitmiştim.sadece altta ağız kısmının kenarında kist varmış gebeliğe engel değil çünkü yumurtalıkta değil dedi doktor.

kızlar bişey sorcam bilen nolur cevaplasın kafam karıştı.bana doktor fitil verdi ama ben kullanmamıştım.şimdi adet bitimi kulancan yani yrn.peki ya fitili kullandığım dönem hamile kalırsam zararı olmazmı sonuçta fitili oraya itiyosun.

yani bu süreçte hep alttan muayene zaten(( sana daha başlamaz 6 ay olmuş,benim bir yılı geçirdik yılbaşına kadar bunu deniycek artık olmassa aşılama,tüp bebek devam edicek..umarım bu süreçte olur gerçekten korkuyorum ya olmassa diye(((

kızlar son birkaç gündür akşam yemek yerken (gün içinde birşey yok) çok midem bulanıyor hatta yemeğimi yarım bırakıyorum bu akşam ise daha erken başladı bir de kafam boşlukta gibi yani sersem gibiyim kasıklarımdaki ağrılar ise aynen devam dün adet gününmdü ama gelen giden yok adet öncesi yaşadınız mı böyle şeyler benim olmazda ilk defa acaba gelicek mi ondan mı nedir bilemedim ben bu işi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…