slm tatlım.
benim karnımın altkısmı ağrıyo sanki adet olcam gibi mam adetime daha var...
hiç böyle olmamıştım yaa...bide akıntılar var.
:uhm::uhm::uhm:
yapmam mı hiç azizeciğim ama negatif çıktı gene.arkadaşım bekleme kan testi yaptır benimki de idrarda çıkmadı kan da çıktı dedi.yarın kan testini yaptırayım.birşey yoksa muayene olurum.en azından sorun ne öğrenirim.
azizecim neden bilmiyorum ama içime hamişsin gibi doğuyor.
yaa heycanlanmak ümitlenmek istemiyorum ama banada öyleymişim gibi geliyo:kedi: bugünde göğüslerim hassaslaştı dokununca farklı hissediyorum
hayırlı olsun canım ya ama çok istiyorum oğulum da okadar çok kardeş istiyoki.
allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah güzel haberin müjdecisisidir azizecim bunlar...
bence de hamilesin sen bu ay canikoomm..
hadi bakalıımm hayırlısı
yarın hastane yolcuları çok. hepiniz hayırlı haberlerle dönün inşallah
mam umarım canım hamişsindir.kötü bişey olduğunu düşünmüorum.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
inşallah özgecim yaa:Saruboceq: okadar düzenli çalıştımki inşallah tutmuştur:Saruboceq: sen nasılsın tatlım???
inşallah özgecim yaa:Saruboceq: okadar düzenli çalıştımki inşallah tutmuştur:Saruboceq: sen nasılsın tatlım???
ayşecim eğer bir sorun yoksa önce yumurta takibi yapıyorlar.adetin 3. günü gidiyosun kist falan varmı bakıyor,sonrada klomen diye bir ilaç var yumurtlamayı arttıran ve destekleyen 5 günlük bir dozla başlıyor.ilaç bitince doktora gidiyorsun bakıyor gelişmişmi diye,sonra büyümesini takip ediyor genelde gün aşırı,ve olgunlaşınca çatlatma iğnesi vurup ilişki zamanlarını öneriyor.
ben ilacı bitirdim yarın gidiyorum,sonrasını yaşamaya başlıycam anlattıklarımın.bende ilk defa deniyorum doktorum bu şekilde özetledi,umarım olur canım bu ay:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?