kızlar bişey sorcam bilen nolur cevaplasın kafam karıştı.bana doktor fitil verdi ama ben kullanmamıştım.şimdi adet bitimi kulancan yani yrn.peki ya fitili kullandığım dönem hamile kalırsam zararı olmazmı sonuçta fitili oraya itiyosun.
kızlar son birkaç gündür akşam yemek yerken (gün içinde birşey yok) çok midem bulanıyor hatta yemeğimi yarım bırakıyorum bu akşam ise daha erken başladı bir de kafam boşlukta gibi yani sersem gibiyim kasıklarımdaki ağrılar ise aynen devam dün adet gününmdü ama gelen giden yok adet öncesi yaşadınız mı böyle şeyler benim olmazda ilk defa acaba gelicek mi ondan mı nedir bilemedim ben bu işi delikafadulden
canım zararı olur bana da gecen ay fitil vermişti hamile kalmadan önce, ama bu ay belki hamile falan kaldıysan bebege zararı olur bu ay içme dedi. nitekim o ay hamiş kaldım. hamile kalınca ilk sordugu şey ilaçları içip içmediğim oldu..
fitil zararlı biliyorum.. onu sen iyice bir sor doktora
kızlar son birkaç gündür akşam yemek yerken (gün içinde birşey yok) çok midem bulanıyor hatta yemeğimi yarım bırakıyorum bu akşam ise daha erken başladı bir de kafam boşlukta gibi yani sersem gibiyim kasıklarımdaki ağrılar ise aynen devam dün adet gününmdü ama gelen giden yok adet öncesi yaşadınız mı böyle şeyler benim olmazda ilk defa acaba gelicek mi ondan mı nedir bilemedim ben bu işi delikafadulden
azizecin naptın bu ay taktik ver biraz.gün aşırı falan.bende yarın baslıyorum .hayırlısı.ilkkez gün aşırı denicem.bu zamana kadar 10 gün boyunca hergün ilişki şeklinde gitti bu ay gün aşırı denicem birde arı poleni aldım onu yicem.allah yardımcımız olsun
ne için verdi canım kist içinmi?kaç gün sürecekki ,daha yumurtlaman yeni başlıycak biter o zaman içinde yani hamiş kalmadan:=)))
selamm hanımlarr cokkk mutluyum dun bıseyler yazmıstım bugun doktora gıttım veeeeeeeee hamıleyımmm:) cokmutluyum ama kanamam hala dewam edıo dusuk tehlıkesı war..salı gunune kadar dınlenıcem salı gunu dıger testlere gırıcem bebemın betası 359.9 ne olur dua edın yasasın yavrumm
selamm hanımlarr cokkk mutluyum dun bıseyler yazmıstım bugun doktora gıttım veeeeeeeee hamıleyımmm:) cokmutluyum ama kanamam hala dewam edıo dusuk tehlıkesı war..salı gunune kadar dınlenıcem salı gunu dıger testlere gırıcem bebemın betası 359.9 ne olur dua edın yasasın yavrumm
önceden gecikmişmiydi hiç canım.gecikmediyse olma ihtimali var.umarım hamişsindir
canım son 3 aydır 26 günde bir oluyordum onun öncesinde 1-2 günlik gecikmelerim oluyordu bazen önce bazen de adet gününden 1-2 gün sonra geldiği de oluyordu ama benim adet öncesi hiç belirtim olmaz ne ağrı ne sızı sadece ilk günüm baya ağrılı olur bakalım yarın da bekliyeyim de hayırlısıyla bi test alıp yaparım o yüzden kafam karıştı kafamçokkarıştı
meliscim
inşlhhhhhh hamişsindir canım güzel haberini alırız benimde geçen ay midem bulanmıştı ama hüsrana uğradım mafoldumben
sen yine kendini kötüye hazırla olursa hepberaber seviniriz canımmm :lepi:
hayırlısı olsn canım.haber vermeyi unutma bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?