Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ne için verdi canım kist içinmi?kaç gün sürecekki ,daha yumurtlaman yeni başlıycak biter o zaman içinde yani hamiş kalmadan:=)))

canım zararı olur bana da gecen ay fitil vermişti hamile kalmadan önce, ama bu ay belki hamile falan kaldıysan bebege zararı olur bu ay içme dedi. nitekim o ay hamiş kaldım. hamile kalınca ilk sordugu şey ilaçları içip içmediğim oldu..
fitil zararlı biliyorum.. onu sen iyice bir sor doktora

önceden gecikmişmiydi hiç canım.gecikmediyse olma ihtimali var.umarım hamişsindir

selamm hanımlarr cokkk mutluyum dun bıseyler yazmıstım bugun doktora gıttım veeeeeeeee hamıleyımmm:) cokmutluyum ama kanamam hala dewam edıo dusuk tehlıkesı war..salı gunune kadar dınlenıcem salı gunu dıger testlere gırıcem bebemın betası 359.9 ne olur dua edın yasasın yavrumm

tabi ben doktora gittiğimde adetim yeni bitmişti o nedenle öle bişi dedi. sen adetten önce kullanıp biterse sorun olmaz die düşünüyorum..

canım benim adetim başlarkende mide bulantım çok olur,ama umarım seninki bebişe işarettir:))) test yapmıycakmısın geçmiş seninki,nasıldır adetin düzenlimii? benim çok düzenlidir bir gün geçse tamam diycem ama maaşallah hiç aksatmıyor((

canım adet bitiminden itibaren bir gün arayla çalıştım.:kedi:
bugünde çalışma günüm :kedi: adetime bir hafta kalana kadr böyle devam edicem canım.

meliscim
inşlhhhhhh hamişsindir canım güzel haberini alırız benimde geçen ay midem bulanmıştı ama hüsrana uğradım mafoldumben
sen yine kendini kötüye hazırla olursa hepberaber seviniriz canımmm :lepi:

canım sen hamişe benziosun.. hadş bakalım

ne için verdi canım kist içinmi?kaç gün sürecekki ,daha yumurtlaman yeni başlıycak biter o zaman içinde yani hamiş kalmadan:=)))

kist için bişey vermedi.gerek yok dedi.akıntı yoğun dedi.iltihap olabilr dedi.o yüzden verdi.kullan dedi.ama fitilde baya tablet var.14 tane.benim yumurtlama günüm hemen yarın baslıyor adetimde yrn bitiyor.yarın başlasam ve yarın gebe kalsam kötü olcak dinmi ay çıkamadım bu işin içinden

tebrikler canımmmsüprizzzzz hayırlı olsun inşallah canım:Saruboceq:

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrr,hayırlısı olsun.umarım herşey yolunda gider,dualarım seninle...

önceden gecikmişmiydi hiç canım.gecikmediyse olma ihtimali var.umarım hamişsindir

canım son 3 aydır 26 günde bir oluyordum onun öncesinde 1-2 günlik gecikmelerim oluyordu bazen önce bazen de adet gününden 1-2 gün sonra geldiği de oluyordu ama benim adet öncesi hiç belirtim olmaz ne ağrı ne sızı sadece ilk günüm baya ağrılı olur bakalım yarın da bekliyeyim de hayırlısıyla bi test alıp yaparım o yüzden kafam karıştı kafamçokkarıştı

slcn
tebrikler canım inşlhhhhhh sorunsuz geçer bebişin sıkı sıkı tutunur annesine alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
darısıda bizlere hihoyyyt hihoyyyt

birde kızlar alttan değilde ağızdan alınan iltihap sökücüler varmış.sulandırılıp içiliyomuş ben asıl onu kullanmak istiyorum sevmiyorum alttan olan seyleri ya

hayırlısı olsn canım.haber vermeyi unutma bize.

evet canım ben de kendimi ümitlendirmiyorum o yüzden test yapmadım zaten hemen beklemedeyim bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…