Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim sürekli günü gününe olmuyor ki canım arada 1-2 gün gecikme yada erken olma durumu oluyor o nedenle test de yapmadım daha hem belki erkendir çıkmaz diye bakalım yarın da sabredeyim de gelmesse yapıcam sanırım test :sm_confused:

canım reglin yarın bitiyorsa yumurtlama günün değilki .eğer döngün 28 günse 14.gün olucak..yani çok önemli bir sorun değil heralde,tahlilde yapmadı sanırım iltihap olabilir dediğine göre kullanma için rahat etmiycekse...

canım sen hamişe benziosun.. hadş bakalım

inşallah canım ya yarını da geçireyim de artık bi test yapayım. önceden bebiş düşünmezken kocişlerin bişeyden haberleri olmuyodu rahattık şimdi yok yumurtlama tarihi yok adet tarihi valla benimki artık günümü de hesaplıyo o gün geldimi sabah bismillah başlıyo oldu mu geldi mi diye ayyyy onlarda heyecanlanıyolar ya kıyamam kaydirigubbakcemile5

haklısın canım.en iyisi kullanmamak.kafam karıştı çünkü.eşim yrn bir gitisn doktora. onda bişey çıkmazsa ben özel bir doktora itcem.artık o ne verirse yada ne derse ona göre davranırım.27 günde regl oluyorum canım.13. gün dimi yumurtlama günüm ama internette 22diyor başlıyo diy.anlamadım.ben yrn baslayıp gün asırı yapmayı düşünüyorum.benim yumurtalıklarıma bakıldığında canım boyutları 23mm çıktı normal dedi iyi dedi doktor.bu konu hakkında bilgin varmı canım

saolun arkadaslarr darısı tun cocuk ısteyenlerın basına ekle ablacım ınsallah sorun cıkmaz da o lıstede kalırım

kızlar ben yavaştan çıkıyorum kociş gelecek yemek hazırlıyayım mutfak maratonuna başlıyorum yani :)) hepinizi çoook öpüyoruuumopuyorumnanaktan

inşallah sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirirsin canım...listemiz baş sayfada bak tatlım:lepi:
saolun arkadaslarr darısı tun cocuk ısteyenlerın basına ekle ablacım ınsallah sorun cıkmaz da o lıstede kalırım

slcn canım seni de çok tebrik ederim inşallah sonuna kadar güzel ve yolunda gitsin herşey
:ecrin_bebek:

canım tebrik ederim.allah sonuna ermeyi nasip etsin inş..inşalla rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin şekercim..darısı bizlerin başınaaa inşallahhhhhhhhhh..morelini hiç bozma inş. bebişine birşey olmaz..duacınım kalbim ve dualrım seninle canımmm

kızlar eşi hiç doktora giden varmı.yrn muhtemelen sıvı alcaklar eşimden.ve yrn baslıyorum ben kritik gün.acaba sperm sayısını kalitesini etkilermi yarınki muayene.ilişki yasağı falankoyuyolarmı

kızlarr hepinize iyi akşamlar ben çıkıyomyerimseniben
aşkım işten gelcek. oğlumu yatırıcam sonra dizimi izlicem.yaprak dökümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…