canım benim adetim başlarkende mide bulantım çok olur,ama umarım seninki bebişe işarettir:))) test yapmıycakmısın geçmiş seninki,nasıldır adetin düzenlimii? benim çok düzenlidir bir gün geçse tamam diycem ama maaşallah hiç aksatmıyor((
kist için bişey vermedi.gerek yok dedi.akıntı yoğun dedi.iltihap olabilr dedi.o yüzden verdi.kullan dedi.ama fitilde baya tablet var.14 tane.benim yumurtlama günüm hemen yarın baslıyor adetimde yrn bitiyor.yarın başlasam ve yarın gebe kalsam kötü olcak dinmi ay çıkamadım bu işin içinden
canım sen hamişe benziosun.. hadş bakalım
hadi hayırlısı melisçimmmm....güzel haberi bekliyoruz:)))
canım reglin yarın bitiyorsa yumurtlama günün değilki .eğer döngün 28 günse 14.gün olucak..yani çok önemli bir sorun değil heralde,tahlilde yapmadı sanırım iltihap olabilir dediğine göre kullanma için rahat etmiycekse...
saolun arkadaslarr darısı tun cocuk ısteyenlerın basına ekle ablacım ınsallah sorun cıkmaz da o lıstede kalırım
selamm hanımlarr cokkk mutluyum dun bıseyler yazmıstım bugun doktora gıttım veeeeeeeee hamıleyımmm:) cokmutluyum ama kanamam hala dewam edıo dusuk tehlıkesı war..salı gunune kadar dınlenıcem salı gunu dıger testlere gırıcem bebemın betası 359.9 ne olur dua edın yasasın yavrumm
azizecim benide kasım ayı listesine eklermisin.14 kasım
kızlar eşi hiç doktora giden varmı.yrn muhtemelen sıvı alcaklar eşimden.ve yrn baslıyorum ben kritik gün.acaba sperm sayısını kalitesini etkilermi yarınki muayene.ilişki yasağı falankoyuyolarmı
Sıvı alacaklar derken? Ne için doktora gidecek? Spermogram için mi?
kızlarr hepinize iyi akşamlar ben çıkıyomyerimseniben
aşkım işten gelcek. oğlumu yatırıcam sonra dizimi izlicem.yaprak dökümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?