selamm hanımlarr cokkk mutluyum dun bıseyler yazmıstım bugun doktora gıttım veeeeeeeee hamıleyımmm:) cokmutluyum ama kanamam hala dewam edıo dusuk tehlıkesı war..salı gunune kadar dınlenıcem salı gunu dıger testlere gırıcem bebemın betası 359.9 ne olur dua edın yasasın yavrumm
Kizlar, bugun adet olmam gerekiri ama olmadim ve hemen isten gelir gelmez test yaptim ve negatif ama pek inanmiyorum bu idrar testlerine, 2 gun daha beklicem, olmazsa kan testi insallah kirmizilar gelmicek, dua edin ltfn
canım şimdi iyiyimde sabah çok kötü olmuştum akşama kadar fakültede gözlem altındaydım ilaçta veremiyolar tabi sorumluluğu bana ait olarak bi şurup verdiler prozac diye onu kullanmaya başladım akşamalrı rahatlıyorumda gündüzleri berbatım hiç bişey yiyemiyorum sürekli huzursuzum sokaka sokaka dolaşıyorum bilmiyorum nasıl geçecek bekliyorum dört gözle geçmesini
az önce yine test yaptım yokkkkkkkkkkkkk yine yok tek çizgi kafayı yisem daha mı mutlu olurum acaba çok takıntı yaptım galiba çok stresliyim offfff pffffffffffffffff biliyorum sizide sıktım öçzür dilerim
BU ARADA SLN CIM ÇOK TBR EDERİM ŞEKERİMMMM
kızlar ben geldimm...hepinize iyi gecelerr
sana da canım hem yaprak dökümünü izliyorum bir yanda da sizi kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar arkadaşlar,
sinirlilik bir belirti mi? 3 gündür herşeye sinirleniyorum.
adetime en az 10 gün var. 10 -13 gün öncesi de olur mu ki?
gözün aydın canım bende pazrtesi test yaptırmıştım 341 çıktı benimde pazartesi gene gel keseyi görelim dedi İNŞAALLAH canım düşürmezsin ,nsan görmeden inanamıyo kalp atışlarını degerlerimiz hemen hemen aynı beraber dogururuz artık bende düşürmem İNŞALLAH bebişimi kimse düşürmesin saglıklı hayırlı evlatlar olsunlar:Saruboceq:selamm hanımlarr cokkk mutluyum dun bıseyler yazmıstım bugun doktora gıttım veeeeeeeee hamıleyımmm:) cokmutluyum ama kanamam hala dewam edıo dusuk tehlıkesı war..salı gunune kadar dınlenıcem salı gunu dıger testlere gırıcem bebemın betası 359.9 ne olur dua edın yasasın yavrumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?