Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

az önce yine test yaptım yokkkkkkkkkkkkk yine yok tek çizgi kafayı yisem daha mı mutlu olurum acaba çok takıntı yaptım galiba çok stresliyim offfff pffffffffffffffff biliyorum sizide sıktım öçzür dilerim

BU ARADA SLN CIM ÇOK TBR EDERİM ŞEKERİMMMM

canım moralını bozma neolur bışey olmaz allahın izniyle ben oğlumda aynı sorundan 20 gun yatmıştım ama hıc kalkmadım sadece tuvalete onada yavas giderdim ve tutardım cok kalkmamak için sende oyle yap kalkma hıç ayaklarını dık ve yat bişey olmaz
birde progestan verdımı tutunsun dıye faydası oluyor...

Kizlar, bugun adet olmam gerekiri ama olmadim ve hemen isten gelir gelmez test yaptim ve negatif ama pek inanmiyorum bu idrar testlerine, 2 gun daha beklicem, olmazsa kan testi insallah kirmizilar gelmicek, dua edin ltfn

Kizlar, bugun adet olmam gerekiri ama olmadim ve hemen isten gelir gelmez test yaptim ve negatif ama pek inanmiyorum bu idrar testlerine, 2 gun daha beklicem, olmazsa kan testi insallah kirmizilar gelmicek, dua edin ltfn

benim de bugün adet günümdü canım ve gelen giden yok. sabah erken test yaptım ama koca bir negatif( erkenmi yaptım acaba? aslında bu aydan fazla ümidim yok, çok çalışamadık.. beklemek ne zor yaaa püffffffffff inşallah hamişsindir canım, inşallah bendee :)) hayırlısı.. dua edelim birbirimize:)

canım şimdi iyiyimde sabah çok kötü olmuştum akşama kadar fakültede gözlem altındaydım ilaçta veremiyolar tabi sorumluluğu bana ait olarak bi şurup verdiler prozac diye onu kullanmaya başladım akşamalrı rahatlıyorumda gündüzleri berbatım hiç bişey yiyemiyorum sürekli huzursuzum sokaka sokaka dolaşıyorum bilmiyorum nasıl geçecek bekliyorum dört gözle geçmesini

canım ben sana böylemi dedim ya iyi olucaksın hem de çok iyi geçecek mrak etme tamammı tatlım

üzülme tatlımm yaaa.
sonu hayır olsun bu bekleyişin inşallahh:Saruboceq:

ah melisciğim akşamları farklı gündüzleri farklı oluyorum acayip bunalıyorum gündüzleri yerimde duramıyorum birden bi titreme geliyo filan hiç bişey yapasım yiyesim gelmiyo akşamları ise eski ben oluyorum sanki yemekte yiyorum huzurluda oluyorum ağlamıyorumda Allah ım diyorum sabah kalktıımda da herşey düzelmiş olsun ama olmuyo inşallah düzelecek bekliyorum sabırla

gözün aydın canım bende pazrtesi test yaptırmıştım 341 çıktı benimde pazartesi gene gel keseyi görelim dedi İNŞAALLAH canım düşürmezsin ,nsan görmeden inanamıyo kalp atışlarını degerlerimiz hemen hemen aynı beraber dogururuz artık bende düşürmem İNŞALLAH bebişimi kimse düşürmesin saglıklı hayırlı evlatlar olsunlar:Saruboceq:

off kızlar ya oğlum yine kustu yarın yine doktora götürecem onu çok canım sıkkın çok.... çocuk bir haftadır kendine gelemedi...

kızlar ya ben çok hastayım ilaçta alamıyorum iki fincan ıhlamur içtim ama umrım daha kötü olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…