Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

off kızlar ya oğlum yine kustu yarın yine doktora götürecem onu çok canım sıkkın çok.... çocuk bir haftadır kendine gelemedi...
benimkide öyle canım şimdi iyi ama bana da geçti sanırım cigerlerim nasıl dolu öksürmekten çocugu düşürcem diye korkuyorumgamyoncuiremsu

benimkide öyle canım şimdi iyi ama bana da geçti sanırım cigerlerim nasıl dolu öksürmekten çocugu düşürcem diye korkuyorumgamyoncuiremsu

valla benbebğe sevinemedim bile tam oğlumla uğraşmaktan 2 güne bir acildeyiz allahım inş iyi olur dua edin kızlar....:Saruboceq:

gündüz evde yanlız olduğun için olabilir mi acaba komşun yada arkadaşına felan gitsen hem laflarsın sana da iyi gelir paylaştıkça kendini daha iyi hissedersin inan geçicek canım sen sakin olmaya çalış tatlım lütfen ya sana çok üzülüyorum inan aynı şehirde olsak seni bulurdum kendine dikkat et tatlım iyisin daha da iyi olucaksın inşallah tamammı zemuszemus

valla benbebğe sevinemedim bile tam oğlumla uğraşmaktan 2 güne bir acildeyiz allahım inş iyi olur dua edin kızlar....:Saruboceq:
olur canım ya iyileşir hassas mı astımı falanmı var benimkinin ateşi çook çıkar 40 a çıktıgını bilirim bu sefer biraz hafif atlattı:Saruboceq:

ah canım benim ya nane limon felan versen nane iyi gelir mideyi biraz rahatlatır çocuklar gerçisevmez ama içirmeye çalışsan biraz da olsa çok geçmiş olsun canım benim

psikolojikmi canım ben neyin oldugunu tam anlayamadım

olur canım ya iyileşir hassas mı astımı falanmı var benimkinin ateşi çook çıkar 40 a çıktıgını bilirim bu sefer biraz hafif atlattı:Saruboceq:

canım astımı yok şükürde normalde ateşide çıkıyorda bu sefer ateşi çok şükür yok sadece karnım acıyor diyor zaten zor yediği şeyleride kusuyor çok iştahsız çokkkkk....lmaz:

kızlar bu sabah kahvaltıda kayınvaldeme dedimki anne rüyamda bu gece bilezik gördüm dedim kadın bana çocugun olcak dedi bide dün demezmiki benim bir haftadır sag gözüm seyiriyo bende söyledim hamile oldugumu ilk torunu kadar sevinmedi ama sonra geldi sevdi

canım astımı yok şükürde normalde ateşide çıkıyorda bu sefer ateşi çok şükür yok sadece karnım acıyor diyor zaten zor yediği şeyleride kusuyor çok iştahsız çokkkkk....lmaz:
serumsuz geçmez canım kusma bide doktor şurup vermedimi kusma için

ah canım benim ya nane limon felan versen nane iyi gelir mideyi biraz rahatlatır çocuklar gerçisevmez ama içirmeye çalışsan biraz da olsa çok geçmiş olsun canım benim

canım zaten onların kokusunu duyar duymaz kafasını sallıyor zorla verincede çıkarıyor ne yapacağımı şaşırdım kaç gündür güya ilaç içiyor..yarın yine götürecem yaa

off işte çocuğun olsa bir dert olmasa bi dert allahım hepsine sağlık versinde bunlar olağan şeyler napalım....

serumsuz geçmez canım kusma bide doktor şurup vermedimi kusma için

verdi canım geçmedi yine aynı belki yarın serum verir. bende güya yarın kendim için kan testi yaptırayım diyordum önce oğlum tabi o iyileşsinde iki yerdende sıra alamam zaten çok kalabalık oluyor...

annemlere geldik işte melisciğim kendimi iyi hissedene kadar burdayız bakalım nasılolıurum

verdi canım geçmedi yine aynı belki yarın serum verir. bende güya yarın kendim için kan testi yaptırayım diyordum önce oğlum tabi o iyileşsinde iki yerdende sıra alamam zaten çok kalabalık oluyor...
öyle canım önce onlar onlar iyi olsunlarda insan öyle üzülüyorki çocugu hastalanıca bend e götürdüm pazartesi çok kalabalıktı havalar degişti ya basladı çocuklar

allah korusun canım senide meleğinide:Saruboceq:
ilaç alma canım yaa...ama mecbur kalırsan nolcak???
sagol canımvereliniortakkorkuoyrum hazirandada böyle oldum doktor bişey olmaz dedi ama sonunda ilaç yani düşmesin bu seferde:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…