benimkide öyle canım şimdi iyi ama bana da geçti sanırım cigerlerim nasıl dolu öksürmekten çocugu düşürcem diye korkuyorumgamyoncuiremsuoff kızlar ya oğlum yine kustu yarın yine doktora götürecem onu çok canım sıkkın çok.... çocuk bir haftadır kendine gelemedi...
bende öyle valla:hulya: nasılsın tatlımyerimseniben
benimkide öyle canım şimdi iyi ama bana da geçti sanırım cigerlerim nasıl dolu öksürmekten çocugu düşürcem diye korkuyorumgamyoncuiremsu
ah melisciğim akşamları farklı gündüzleri farklı oluyorum acayip bunalıyorum gündüzleri yerimde duramıyorum birden bi titreme geliyo filan hiç bişey yapasım yiyesim gelmiyo akşamları ise eski ben oluyorum sanki yemekte yiyorum huzurluda oluyorum ağlamıyorumda Allah ım diyorum sabah kalktıımda da herşey düzelmiş olsun ama olmuyo inşallah düzelecek bekliyorum sabırla
olur canım ya iyileşir hassas mı astımı falanmı var benimkinin ateşi çook çıkar 40 a çıktıgını bilirim bu sefer biraz hafif atlattı:Saruboceq:valla benbebğe sevinemedim bile tam oğlumla uğraşmaktan 2 güne bir acildeyiz allahım inş iyi olur dua edin kızlar....:Saruboceq:
valla benbebğe sevinemedim bile tam oğlumla uğraşmaktan 2 güne bir acildeyiz allahım inş iyi olur dua edin kızlar....:Saruboceq:
psikolojikmi canım ben neyin oldugunu tam anlayamadımah melisciğim akşamları farklı gündüzleri farklı oluyorum acayip bunalıyorum gündüzleri yerimde duramıyorum birden bi titreme geliyo filan hiç bişey yapasım yiyesim gelmiyo akşamları ise eski ben oluyorum sanki yemekte yiyorum huzurluda oluyorum ağlamıyorumda Allah ım diyorum sabah kalktıımda da herşey düzelmiş olsun ama olmuyo inşallah düzelecek bekliyorum sabırla
kızlar ya ben çok hastayım ilaçta alamıyorum iki fincan ıhlamur içtim ama umrım daha kötü olmam
olur canım ya iyileşir hassas mı astımı falanmı var benimkinin ateşi çook çıkar 40 a çıktıgını bilirim bu sefer biraz hafif atlattı:Saruboceq:
napiim tatlım iiyim valla kociş maç izliyo ben de burdayııım hehe :hulya:
serumsuz geçmez canım kusma bide doktor şurup vermedimi kusma içincanım astımı yok şükürde normalde ateşide çıkıyorda bu sefer ateşi çok şükür yok sadece karnım acıyor diyor zaten zor yediği şeyleride kusuyor çok iştahsız çokkkkk....lmaz:
ah canım benim ya nane limon felan versen nane iyi gelir mideyi biraz rahatlatır çocuklar gerçisevmez ama içirmeye çalışsan biraz da olsa çok geçmiş olsun canım benim
sagol canımvereliniortakkorkuoyrum hazirandada böyle oldum doktor bişey olmaz dedi ama sonunda ilaç yani düşmesin bu seferde:Saruboceq:geçmiş olsun canım:teselli:
serumsuz geçmez canım kusma bide doktor şurup vermedimi kusma için
melisçim sen kaç yaşındasın tatlımyerimseniben
öyle canım önce onlar onlar iyi olsunlarda insan öyle üzülüyorki çocugu hastalanıca bend e götürdüm pazartesi çok kalabalıktı havalar degişti ya basladı çocuklarverdi canım geçmedi yine aynı belki yarın serum verir. bende güya yarın kendim için kan testi yaptırayım diyordum önce oğlum tabi o iyileşsinde iki yerdende sıra alamam zaten çok kalabalık oluyor...
sagol canımvereliniortakkorkuoyrum hazirandada böyle oldum doktor bişey olmaz dedi ama sonunda ilaç yani düşmesin bu seferde:Saruboceq:
annemlere geldik işte melisciğim kendimi iyi hissedene kadar burdayız bakalım nasılolıurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?