Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım napalım bunlar geçici şeyler tabi üzülüyosunuz ama Allah beterinden saklasın Allah hastanede olan herkese hasta olan herkese de acil şifalar versin :Saruboceq:

allah korusun canım senide meleğinide:Saruboceq:
ilaç alma canım yaa...ama mecbur kalırsan nolcak???
ben almadım zaten dinleniyorum ıhlamur içiyorum kötü olursam doktora giderim öyle ilaç alırım benimkide tutturdu gel seni gezdiriyim yok ben hastayım diyorum illede gel ben seni arabayla alırım dedi gittik ben de aşure görüm alyımmı dedi bende baktım mahzun mahzun hemen aldı valla aslında canım dondurma istiyo benim ya :icecream:senağlamaama hastayım

bende çok severim dondurmayııı:icecream:

iyi geceler kıslarrrr..tatlı rüyalarrr ben yatıyorum..yazmasamda yazılarınız takip ediyoum..umarım adeti gelmeyenlerin adetleri gelmezz bebişleri göbüşlerindedir inş...adet olmak için bekleyenlerinde gelmez inşallah...dualrım sizlerle kıslarrrr...opuyorumnanaktan

canım valla ben dün akşam yedim dondurma. canım çekti birden.
ama sen yeme dahada kötü olma tatlımyasakkelime

ben çıktım kızlar iyi geceler herkese yatıyım dinlaneyim ogluda uyumadı buakşam onla ilgineyenim biraz opuyorumnanaktan

iyi geceleeeeer tatlım opuyorumnanaktan

aynen öyle canım hem 35'e gelmeden yapayım diyorum ikisini de sonra biliyosun daha zor o nedenle çalışıyoruz bakalım kısmet:1hug:
kısmet tabi ne güzel beraber büyürler ben diyorum geçmi kaldım sonrada diyorum iyi yaptım daha 25 yasındayım iki tane yetr İANŞALLAH saglıklı olsunlarda a.s.hayırlı geceler herkesehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…