31 oluca Kasım ayındahihoyyyt
canım zaten onların kokusunu duyar duymaz kafasını sallıyor zorla verincede çıkarıyor ne yapacağımı şaşırdım kaç gündür güya ilaç içiyor..yarın yine götürecem yaa
off işte çocuğun olsa bir dert olmasa bi dert allahım hepsine sağlık versinde bunlar olağan şeyler napalım....
ben almadım zaten dinleniyorum ıhlamur içiyorum kötü olursam doktora giderim öyle ilaç alırım benimkide tutturdu gel seni gezdiriyim yok ben hastayım diyorum illede gel ben seni arabayla alırım dedi gittik ben de aşure görüm alyımmı dedi bende baktım mahzun mahzun hemen aldı valla aslında canım dondurma istiyo benim ya :icecream:senağlamaama hastayımallah korusun canım senide meleğinide:Saruboceq:
ilaç alma canım yaa...ama mecbur kalırsan nolcak???
aynı sayılırız canım...
ilk bebeğin dimi?
sende peşpeşe dogur ikitane rahat etkaydirigubbakcemileevet tatlım ilk olucak bizde yeni başladık denemelere sen ne güzel birini büyütmüşsin bile maşallah
ben almadım zaten dinleniyorum ıhlamur içiyorum kötü olursam doktora giderim öyle ilaç alırım benimkide tutturdu gel seni gezdiriyim yok ben hastayım diyorum illede gel ben seni arabayla alırım dedi gittik ben de aşure görüm alyımmı dedi bende baktım mahzun mahzun hemen aldı valla aslında canım dondurma istiyo benim ya :icecream:senağlamaama hastayım
hadi yiyelim bak canım çekti şimdi:icecream::roflol:bende çok severim dondurmayııı:icecream:
ben almadım zaten dinleniyorum ıhlamur içiyorum kötü olursam doktora giderim öyle ilaç alırım benimkide tutturdu gel seni gezdiriyim yok ben hastayım diyorum illede gel ben seni arabayla alırım dedi gittik ben de aşure görüm alyımmı dedi bende baktım mahzun mahzun hemen aldı valla aslında canım dondurma istiyo benim ya :icecream:senağlamaama hastayım
sende peşpeşe dogur ikitane rahat etkaydirigubbakcemile
evet canım almadım o yüzden kahve kolada içmiyorum dikkat etmek lazımdelikafaduldencanım valla ben dün akşam yedim dondurma. canım çekti birden.
ama sen yeme dahada kötü olma tatlımyasakkelime
aynen öyle canım hem 35'e gelmeden yapayım diyorum ikisini de sonra biliyosun daha zor o nedenle çalışıyoruz bakalım kısmet:1hug:
iyi geceler kıslarrrr..tatlı rüyalarrr ben yatıyorum..yazmasamda yazılarınız takip ediyoum..umarım adeti gelmeyenlerin adetleri gelmezz bebişleri göbüşlerindedir inş...adet olmak için bekleyenlerinde gelmez inşallah...dualrım sizlerle kıslarrrr...opuyorumnanaktan
kısmet tabi ne güzel beraber büyürler ben diyorum geçmi kaldım sonrada diyorum iyi yaptım daha 25 yasındayım iki tane yetr İANŞALLAH saglıklı olsunlarda a.s.hayırlı geceler herkesehihoyyytaynen öyle canım hem 35'e gelmeden yapayım diyorum ikisini de sonra biliyosun daha zor o nedenle çalışıyoruz bakalım kısmet:1hug:
iyigeceler kızlar ben yatıyom.
kendinize iyi bakınn...
melis içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor inş doğrudur....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?