Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kısmet tabi ne güzel beraber büyürler ben diyorum geçmi kaldım sonrada diyorum iyi yaptım daha 25 yasındayım iki tane yetr İANŞALLAH saglıklı olsunlarda a.s.hayırlı geceler herkesehihoyyyt

iyi yapmışsın tatlım herşey zamanında tabi Allah sağlık versin gerisi hikaye kaydirigubbakcemile5

canımmm demek aldılar ne zaman oldu nasıl oldu anlat epeydir gelmiyordun ne oldu?

Canım benim hep hastanedeydim dün akşam aldılar kalbi hiç atmadı zaten 9 haftaya kadar bekledik ama olmadı gelişmede yokmuş hiç çok moralim bozuk bu ikincisini kaybedişim..Dua edin bana..

Canım benim hep hastanedeydim dün akşam aldılar kalbi hiç atmadı zaten 9 haftaya kadar bekledik ama olmadı gelişmede yokmuş hiç çok moralim bozuk bu ikincisini kaybedişim..Dua edin bana..

canım sakın moralini bozma demekki sağlıklı değilmiş inş bir daha hamile kalrısın ve sağlıcakla alırsın bebe:teselli:ğini kucağına inan çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim herşeyde bir hayır vardır..

İnş canım inş ikisininde böyle olması hem bedenen hem manen yıkıyor insanı rabbim bidaha yaşatmaz inş..

aynen canım sana katılıyorum Allah ondan aldığı ömrü olacak diğer bebişlerine versin inşallah canım :Saruboceq:

kızlar iyi geceler herkese. benim sizlere bi sorum olacak. bu ay çatlatma iğnemi vurdurduktan 1 gün sonra ovülasyon testi pozitif dedi dün yaptım yine pozitif, bugün yaptım yine pozitif. :bbo:bu yumurtlama günü kaç gün sürerki? acaba iğnenin etkisi mi hormonlarla mı etkili? fisfisfis

nasıl yani sema mehmet pek anlayamadım

Reyocum 9 haftalık olmuştu bebeğim ama halen kalp atışı yoktu bir umut dğn ayrıntılı ultrasyona girdim ve maaalesef aynı sonuç artık beklemenin bi anlamı olmadığı için aldılar..bu umudumda olmadı yaniii..

çok üzüldüm ya şimdi önce anlayamadım kötü düşünmekte istemedim allah büyük sabır versin canım çok zor bi durum güçlü ol demekki malesef hayırlısı değilmiş

çok üzüldüm ya şimdi önce anlayamadım kötü düşünmekte istemedim allah büyük sabır versin canım çok zor bi durum güçlü ol demekki malesef hayırlısı değilmiş

Kendimi toparlamaya çalışıyorum araştırılcak bakalım neden böyle oluyr...

Kendimi toparlamaya çalışıyorum araştırılcak bakalım neden böyle oluyr...

anlıyorum seni ne zor bi durum olduğunu biliyorum bende düşük yaşadım ama herşeyin ilacı zaman bunların hepsi geçicek canım şuan üzülme diyemiyorum çünkü karşındaki insan ne derse desin üzülmemek elde değildir büyük allahım sana güç versin inşallah...

bu konu hakkında bir fikrim yok canım ama madem hergün pozitf çıkıyor sen bu hergünü iyi değerlendir tek söyleyebileceğim bu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…