Kızlar ben geldim biliyomusunuz artık bebeğim yok onu aldılar benden...
kısmet tabi ne güzel beraber büyürler ben diyorum geçmi kaldım sonrada diyorum iyi yaptım daha 25 yasındayım iki tane yetr İANŞALLAH saglıklı olsunlarda a.s.hayırlı geceler herkesehihoyyyt
canımmm demek aldılar ne zaman oldu nasıl oldu anlat epeydir gelmiyordun ne oldu?
canımmm demek aldılar ne zaman oldu nasıl oldu anlat epeydir gelmiyordun ne oldu?
çok geçmiş olsun ne denir böyle durumlarda bilemedim ya üzüldüm ......
Canım benim hep hastanedeydim dün akşam aldılar kalbi hiç atmadı zaten 9 haftaya kadar bekledik ama olmadı gelişmede yokmuş hiç çok moralim bozuk bu ikincisini kaybedişim..Dua edin bana..
canım sakın moralini bozma demekki sağlıklı değilmiş inş bir daha hamile kalrısın ve sağlıcakla alırsın bebe:teselli:ğini kucağına inan çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim herşeyde bir hayır vardır..
canım sakın moralini bozma demekki sağlıklı değilmiş inş bir daha hamile kalrısın ve sağlıcakla alırsın bebe:teselli:ğini kucağına inan çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim herşeyde bir hayır vardır..
Kızlar ben geldim biliyomusunuz artık bebeğim yok onu aldılar benden...
nasıl yani sema mehmet pek anlayamadım
Canım benim hep hastanedeydim dün akşam aldılar kalbi hiç atmadı zaten 9 haftaya kadar bekledik ama olmadı gelişmede yokmuş hiç çok moralim bozuk bu ikincisini kaybedişim..Dua edin bana..
çok üzüldüm ya şimdi önce anlayamadım kötü düşünmekte istemedim allah büyük sabır versin canım çok zor bi durum güçlü ol demekki malesef hayırlısı değilmiş
Kendimi toparlamaya çalışıyorum araştırılcak bakalım neden böyle oluyr...
kızlar iyi geceler herkese. benim sizlere bi sorum olacak. bu ay çatlatma iğnemi vurdurduktan 1 gün sonra ovülasyon testi pozitif dedi dün yaptım yine pozitif, bugün yaptım yine pozitif. :bbo:bu yumurtlama günü kaç gün sürerki? acaba iğnenin etkisi mi hormonlarla mı etkili? fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?