Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gunaydın kızlar hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende hala tık yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

bende de yok canım ama senin çok oldu bi kan tahlili yaptırsan kesin sonuç çıkar sen de biraz rahatlarsın eğer başka bir sorun varsa en azından doktora da görünürsün :hulya:

bende de yok canım ama senin çok oldu bi kan tahlili yaptırsan kesin sonuç çıkar sen de biraz rahatlarsın eğer başka bir sorun varsa en azından doktora da görünürsün :hulya:

valla cnm bence daha erken cok olamdıkıo ben ılk gebelıgımı ıkı hafta sonra ogrendım nerdeyse hehekaydirigubbakcemile2

Günaydın herkese.
slcn hamileymişsin, tebrik ederim. Kucağında mis gibi kokusunu aldığın günleri görürsün umarım.
mız mız senin de var gibi, tez zamanda haber bekliyoruz.

merhaba bayanlar, son 1 hafta sanki bişeyler oluyo gibi hissetmiştim, ama yanılmışım. 1 haft erken adet oldum. hep geçerdi. en azından umut olurdu. zaten 35 günde olurdum,şimdi 30 güne dştü. normal süre belki ama bu tarih sorunu beni hep aldatıyor ve işimi zorlaştırıyor. yumurtlama testi de konyayı talan etmeme rağmen bulamadım. internetten de alamadım. evde olmama ihtimalim çok yüksek, bizim ilçede kargo da yok. boşa gidecek diye. son ay. tekrar kasım listesine alır mısınız?
düzenli olarak 2. denediğim ay, olmadı yine aralıkta doktora gitcem artık, şubat tatiline ertelemek isterdim ama hep erteledim, bu sefere korksam da kaçmaycağım. bu doktorlar yalan söyler mi? acaba pko var da beni korkutmamak için söylemiyor mu? olmazsa gel demişti, hormon tahlilleri normaldi, genetik de dahil bütün tahlilleri yaptırmıştım. ya da stresten... ya özeniyorum zaten, istiyorum, bi de herkes soruyo, iyice huzursuzlanıyorum.
hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum. benim durumumdaki arkadaşlara da kolay gelsin diyorum. ama kendi kendime üzülmeden de edemiyorum. her zaman aklımda, bi çıkmıyo bile. sürekli ya hamileysem diye dikkatli davranıyorum, sonra da çıkmayınca daha çok üzülüyorum.

Günaydın herkese.
slcn hamileymişsin, tebrik ederim. Kucağında mis gibi kokusunu aldığın günleri görürsün umarım.
mız mız senin de var gibi, tez zamanda haber bekliyoruz.

ay ınsallah cnm agzından bal damlıyor

dun msn sey yazdım aynen sole

belkı:)

bır arkadas yazmasın mı hamılemısın dıye nerden cıktı ya dedım ne bılıyım ole hıssettım dedı bu arada gecıktıgımden haberı yok dedım bu kadar gecıktım dedım oda senın gıbı var bısıler dedı sok oldum

bır arkadasda dun gene faceden sen hamılemesın yoksa kılomu aldın dıo hehe

E hadi o zaman hayırlısı. Ne kadar gecikti senin reglin?

kızlar günaydın birazdan hastaneye gitcez.dua edin bana. eşim için gitcez. umarım bişey çıkmaz.

cnm adet tarıhım 19 hangı gunden baslasam sence gecıkme seyını hesaplamak ıcın

E 3 gün geçmiş sayılır o zaman. Ne zaman yaptıracaksın ya da yapacaksın test?
Benim adet tarihim 29 Ekim olacak. Daha altı gün var ki zaten adetlerim aşırı düzenli olmasına rağmen geçen ay 1,5 gün kadar geciktirmeyi başardım bu psikoloji ile. Bu ay da gecikebilir.
Geçen ay her tür belirtim vardı; bu ay ise ne regl belirtisi ne adet belirtisi. Her ay inek memesi gibi şişen göğüslerim acımıyor bile. :))) Valla beklerken alt üst ediyoruz vücut dengelerini galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…