E 3 gün geçmiş sayılır o zaman. Ne zaman yaptıracaksın ya da yapacaksın test?
Benim adet tarihim 29 Ekim olacak. Daha altı gün var ki zaten adetlerim aşırı düzenli olmasına rağmen geçen ay 1,5 gün kadar geciktirmeyi başardım bu psikoloji ile. Bu ay da gecikebilir.
Geçen ay her tür belirtim vardı; bu ay ise ne regl belirtisi ne adet belirtisi. Her ay inek memesi gibi şişen göğüslerim acımıyor bile. :))) Valla beklerken alt üst ediyoruz vücut dengelerini galiba.
benımde 19 cnm sey sen 20den mı baslıon saymaya yoksa 21den mı
Bence 20'den. Gelmesi gereken zaman 19'u ise 20'sinde geldiğinde gelmesi gereken zamandan 24 saat sonra gelmiş olur, yani 1 gün gecikmiş demektir. E bugün ayın 22'si olduğuna göre, 3 gün gecikmiş. Bugün gelirse 3 gün gecikmeyle gelmiş olacak.
Bence 20'den. Gelmesi gereken zaman 19'u ise 20'sinde geldiğinde gelmesi gereken zamandan 24 saat sonra gelmiş olur, yani 1 gün gecikmiş demektir. E bugün ayın 22'si olduğuna göre, 3 gün gecikmiş. Bugün gelirse 3 gün gecikmeyle gelmiş olacak.
ooo süper süper kaydirigubbakcemile2 inşallah gelmez ya delikafadulden
canım moralını bozma neolur bışey olmaz allahın izniyle ben oğlumda aynı sorundan 20 gun yatmıştım ama hıc kalkmadım sadece tuvalete onada yavas giderdim ve tutardım cok kalkmamak için sende oyle yap kalkma hıç ayaklarını dık ve yat bişey olmaz
birde progestan verdımı tutunsun dıye faydası oluyor...
Yok canım benim, ben mız mız ve senin 19uymuş ya ondan bahsederken yazdım. Benim günüm 29 Ekim daha.
melis melis sen idrar testi de mi yapmadın henüz.silikte olsa çıkabiliyo yapsana meraklandım kaydirigubbakcemile2
Merhaba.
Kizlar cok hizli ilerliyorsunuz yetisemiyorum size.
Bende beklemedeyim 19unda regl olmam gerekiyordu ama olmadim.Ama hafif lekenmeler oldu.Hic böyle olmazdi.Bugün test yaptim ama malesef negatif.Sizce test dogrumudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?