Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynen cnm bendede ne adet belırtısı ne hamılelık belırtısı hıc bırsey yok benımde gecen ay 9 gun gectı o yuzden belkı bundada ole our dıye pazartesıye kadar beklıyecem tabı olmazsakaydirigubbakcemile2

Bence 20'den. Gelmesi gereken zaman 19'u ise 20'sinde geldiğinde gelmesi gereken zamandan 24 saat sonra gelmiş olur, yani 1 gün gecikmiş demektir. E bugün ayın 22'si olduğuna göre, 3 gün gecikmiş. Bugün gelirse 3 gün gecikmeyle gelmiş olacak.

benim kasıklarımda karnımda ağrı devam ediyor ama gelicek diye düşünüyorum bakalım işte hayırlısı

vereliniortak

vereliniortak

ooo süper süper kaydirigubbakcemile2 inşallah gelmez ya delikafadulden

gunaydın herkese ,

bir gunde 20 sayfa falan ilerlemiş.bazılarını kacırdım sanıyorum bir hamişimiz daha olmus tebrık edıyorum. Kasıma kalan arkadaşlarım da üzülmesin sonucta hayırlısını diliyoruz hep.demek ki zamanı gelmemiş değil mi?

bu arada benimde 6 gun kaldı ama dun kasık agrısı ve bel agrısından uyuyamadım bile...regl olucakmısım gibiyim hep neler oluyor bana...ağzımda da sebepsiz iğrenc bir tat...acaba grip mi oluyorum,regl mi oluyorum yoksa bir belirti mi???

ewet canım oılacı verdı vefolık asıt werdı ıkısını kullanıorummm salıgunu ıkı tane test daha werdı..bu arada sımdıden doktor arayıslarına basladım eger kocaelınden bıldıgınız ıyı doktorlar warsa cokkmakbule gecer tavsıyelerınızzz beklıorum kızlar

canım nasıl sevindim ya her hamiş gördüğümde kendim hamileymişim gibi seviniyorum tebrikler tatlım alkisalkisalkis hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inş.:Saruboceq: kaydirigubbakcemile2

bu arada hayırlı sabahlar kızlar hihoyyyt heyecanlandım hamişi görünce kaydirigubbakcemile3

melis melis sen idrar testi de mi yapmadın henüz.silikte olsa çıkabiliyo yapsana meraklandım kaydirigubbakcemile2

Merhaba.
Kizlar cok hizli ilerliyorsunuz yetisemiyorum size.
Bende beklemedeyim 19unda regl olmam gerekiyordu ama olmadim.Ama hafif lekenmeler oldu.Hic böyle olmazdi.Bugün test yaptim ama malesef negatif.Sizce test dogrumudur?

Merhaba.
Kizlar cok hizli ilerliyorsunuz yetisemiyorum size.
Bende beklemedeyim 19unda regl olmam gerekiyordu ama olmadim.Ama hafif lekenmeler oldu.Hic böyle olmazdi.Bugün test yaptim ama malesef negatif.Sizce test dogrumudur?

mevsim değilişkilklerinde gecikmeler yaşanabiliyor canım istersen 1-2 gün daha bekle en azından emin olursun gelmesse tekrar test yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…