Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Melis tesekkürler cevabin icin.
3 senedir ilk defa böyle degisiklik yasiyorum.Pazartesi doktora gitmeyi düsünüyorum.Bakalim,insallah hamisimdir :)

tesekkr ederım canımm herkesee allah bu duyguyu tatttırsınn daha bıse hıssetmıorumamaolsunn bu bıle yetıo ınsana

bugüm adet günüm hala olmadım.inşallah bende hamileyimdir.idrarda ne zaman çıkar.bu arada 5 aydır istiyorum

test yapmaya korkuyorum bazen umut etmekte çok güzel iki gündaha beklicem olmazsa test yaparım güzel haberi veririm inşallah

kızlar, bana o dün ikinci gittiğim doktor, hani şu çok iyi olan, elevit diye bir vitamin yazdı. mutivitaminmiş. içinde A, B1,B2,B6,B12,C,D3,E......... folik asit, kalsiyum, çinko, magnezyum, fosfor, demir, bakır ne ararsanız var..
internetten de araştırdım çok iyi bir vitaminmiş. hamilelikten önce de kullanılması da faydalıymış hamileyken de..
dün o ilk gittiğim beni korkutan dr. sadece folik asit yazmıştı, bu onu duyunca o yetmez ki diyerek bunu verdi.. birçok hamile kullanmış bebekleri için birçok topikte de var.
siz de bir doktora falan sorun da kullanın isterseniz.

vandamısın?burda kedinin ordaki hastanede safiye hanımı çok duydum bende olmazsa bu ay ona gidecem

kızlar karnım garıp degısık agrı desem agrı degıl sancı desem sancı degıl ama huzursuzluk var akıntımda var cok olmasa

canım bebişin seninledir inşallah
vandamı oturuyosun bende vanda medical parka gitmek istiyorum
hastane hakkında bilgin varmı

canım benim bir arkadaşım medical park ın eğtimcisi.. van a da defalarca eğitim vermeye gitti. o iyi oldugunu söylemişti ama hasta olup gitmiş olanlar daha iyi bilir tabi.. genelde doktorlar konusunda medical park iyi secimler yapar yalnız bunu biliyorum, ben de sağlık sektöründe oldugumdan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…