canım benim bir arkadaşım medical park ın eğtimcisi.. van a da defalarca eğitim vermeye gitti. o iyi oldugunu söylemişti ama hasta olup gitmiş olanlar daha iyi bilir tabi.. genelde doktorlar konusunda medical park iyi secimler yapar yalnız bunu biliyorum, ben de sağlık sektöründe oldugumdan opuyorumnanaktan
iyi iyi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bunlar güsel belirtiler
kız ınsallahhhhhhhhh hamıleyımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım bende isim yapmış bi yer doktorlarınıda çok ii değerlendirip alıyor diye istedim
bi arkadaşım fatihtekine gidiyor çok ta memnun eğer bebişim gelirse giderim inşallah
o zaman belki isin danışırız arkadaşına
bu arada ben hala regl olmadım ve malesef testte negatif
kız ınsallahhhhhhhhh hamıleyımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım regl olmamışsın inş bebişin vardır
test yaptınmı tekrar
Allahallahh.. dur bakalım canım belki geç döllenmediirr de hamişsindiirr delikafadulden
ay inşallah inşallahhhhh hihoyyyt
benziosun ama hadi bakalım delikafadulden
Allahallahh.. dur bakalım canım belki geç döllenmediirr de hamişsindiirr delikafadulden
canım inşallah hamişimdir karnımda çok garip bi ağrı var regl ağrısı değil
ki ben regl ağrısını olmadan çekmem
ah keşke istanbulda olsaydım da hemen gelir senin yanında kan testi yaptırırdım
kızlar, bana o dün ikinci gittiğim doktor, hani şu çok iyi olan, elevit diye bir vitamin yazdı. mutivitaminmiş. içinde A, B1,B2,B6,B12,C,D3,E......... folik asit, kalsiyum, çinko, magnezyum, fosfor, demir, bakır ne ararsanız var..
internetten de araştırdım çok iyi bir vitaminmiş. hamilelikten önce de kullanılması da faydalıymış hamileyken de..
dün o ilk gittiğim beni korkutan dr. sadece folik asit yazmıştı, bu onu duyunca o yetmez ki diyerek bunu verdi.. birçok hamile kullanmış bebekleri için birçok topikte de var.
siz de bir doktora falan sorun da kullanın isterseniz.
canım valla sevindim senin açından psikoojik olarak da seni baya rahatlatmış sanırım her işte bir hayır vardır demişler süper oldu bu süpeeerrr kaydirigubbakcemile2
canım valla sevindim senin açından psikoojik olarak da seni baya rahatlatmış sanırım her işte bir hayır vardır demişler süper oldu bu süpeeerrr kaydirigubbakcemile2
ya cnm hısslerın kuvvetlımıdır olemı hıssedıosun ınsallah oledır agzın bal yesın kızzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
canım inşallah hamişimdir karnımda çok garip bi ağrı var regl ağrısı değil
ki ben regl ağrısını olmadan çekmem
ah keşke istanbulda olsaydım da hemen gelir senin yanında kan testi yaptırırdım
yaa valla gelirdin, hemen 1 saatte de cıkarttırırdım ben sonucu
canım ya kan testi yaptırman mümkün değil miydi..valla benim bugün de gelen giden yok yaa canım bekliyorum hadi gelir diye ama iyice sıkıntı yaptı bana göğsüm bile ağrıya kalbim ağrıyo gibi onun sıkıntısımı bilemedim ya gelicekse gelsin artık valla patlıycam kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
canım ya kan testi yaptırman mümkün değil miydi..
bana sen de hamişsin gibi gelio ama :kedi:
bugün kociş test alıcak akşama yaparım tabi gelmesse 2 gün geçti ama çıkar mı ne dersin
ya kızlar bende bişi sorucam 8 ekimde adet oldum 1.5 kasım gibi adetim gelicek ama sağ tarafımda eğilince yada zorlayınca bişi hissediyorum ne olabilir sizce gebelik belirtisi olsa çok erken değilmi?kist felan değildir dimi.
kızlar bir soru sordum ama genelde hep cevapsız kalıo sorularım buda öle havada kaldı:sinifsinif:
ya kızlar bende bişi sorucam 8 ekimde adet oldum 1.5 kasım gibi adetim gelicek ama sağ tarafımda eğilince yada zorlayınca bişi hissediyorum ne olabilir sizce gebelik belirtisi olsa çok erken değilmi?kist felan değildir dimi.
canım bu kadar erken vermez ama üşütme sen yine de dikkatli ol derim :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?