Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım bende isim yapmış bi yer doktorlarınıda çok ii değerlendirip alıyor diye istedim
bi arkadaşım fatihtekine gidiyor çok ta memnun eğer bebişim gelirse giderim inşallah
o zaman belki isin danışırız arkadaşına

bu arada ben hala regl olmadım ve malesef testte negatif

Allahallahh.. dur bakalım canım belki geç döllenmediirr de hamişsindiirr delikafadulden

kız ınsallahhhhhhhhh hamıleyımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay inşallah inşallahhhhh hihoyyyt
benziosun ama hadi bakalım delikafadulden

Allahallahh.. dur bakalım canım belki geç döllenmediirr de hamişsindiirr delikafadulden

ay inşallah inşallahhhhh hihoyyyt
benziosun ama hadi bakalım delikafadulden

ya cnm hısslerın kuvvetlımıdır olemı hıssedıosun ınsallah oledır agzın bal yesın kızzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

canım valla sevindim senin açından psikoojik olarak da seni baya rahatlatmış sanırım her işte bir hayır vardır demişler süper oldu bu süpeeerrr kaydirigubbakcemile2

canım valla sevindim senin açından psikoojik olarak da seni baya rahatlatmış sanırım her işte bir hayır vardır demişler süper oldu bu süpeeerrr kaydirigubbakcemile2

valla benim bugün de gelen giden yok yaa canım bekliyorum hadi gelir diye ama iyice sıkıntı yaptı bana göğsüm bile ağrıya kalbim ağrıyo gibi onun sıkıntısımı bilemedim ya gelicekse gelsin artık valla patlıycam kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

ya kızlar bende bişi sorucam 8 ekimde adet oldum 1.5 kasım gibi adetim gelicek ama sağ tarafımda eğilince yada zorlayınca bişi hissediyorum ne olabilir sizce gebelik belirtisi olsa çok erken değilmi?kist felan değildir dimi.

evet canım çok şükür iyi oldu, insallah böyle sorunsuz devam eder hamişliğim... darısı da basına...

ya cnm hısslerın kuvvetlımıdır olemı hıssedıosun ınsallah oledır agzın bal yesın kızzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

valla hislerim kuvvetlidir ama bazen.. şimdi sen hamişsin gibi geliyo bana hayırlısı olsun canım benim...

canım ya kan testi yaptırman mümkün değil miydi..
bana sen de hamişsin gibi gelio ama :kedi:

kızlar bir soru sordum ama genelde hep cevapsız kalıo sorularım buda öle havada kaldı:sinifsinif:

canım bu kadar erken vermez ama üşütme sen yine de dikkatli ol derim :hulya:

bana sanki tam yumurtlama günlerin gibi geldi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…