çıkma ihtimali var canım, cıkmazsa 2 gün sonra tekrarla..
aslında kan testi yaptırabilsen keşke
bu arada hamiş kalamayan arkadaşlarda tiroitine baktırsın derim...
çokkk önemliymiş
selam kızlar bugün kan tahlili verdim tiroid için pazartesi çıkacak ve tedaviye başlanacak
dktrum hamile kalmamamın nedeni %80 buna bağlıdır dedi
ayyyyyy inşlhhhhhh bu ay bende hamiş olurum
bunca zaman boşa beklemişsin dedi.........
çokkkkkk umutluyum artık sositososito sositososito
mız mız
ben adet düzensizliği için gitmiştim ve bebiş istediğimide söledim dktr hormonlarıma baktı
ve tiroitede
tiroid sorunlu çıktı....
yani tsh hormonu deniliyo
aslında hamiş kalamayanlarda ilk bakılması gereken hormonmuş ama çoğu dktr atlıyomuş
bendeki belirtiside kilo alıp verememe yorgunluk en gözle görülenleri sinir...az çalıştığı için böle
fazla çalışanlardada kilo alamama zayıflama sinir....felanmış
bugün kociş test alıcak akşama yaparım tabi gelmesse 2 gün geçti ama çıkar mı ne dersin
BENCE SENDE HAMİŞ LİSTESİNDESİN:ecrin_bebek:
slm ızlarr...nasılsınız şekerlerr
slm canım biz iiyiz senden naber
bende iyiyim tatlımm. okudum akşam test yapıcakmışsın canım bence birazdaha bekle tatlım. en az 4 gün geçmesi gerek testte çıkması için.[/QU
evet ben de beklemeyi düşünüyorum ama ağrım çok eğer bişey yoksa en azından ilaç bişey alayım diyorum kasıklarımdaki ve belimdeki ağrı arttı o nedenle yapayım mı acaba diye düşündüm :uhm:
bende iyiyim tatlımm. okudum akşam test yapıcakmışsın canım bence birazdaha bekle tatlım. en az 4 gün geçmesi gerek testte çıkması için.[/QU
evet ben de beklemeyi düşünüyorum ama ağrım çok eğer bişey yoksa en azından ilaç bişey alayım diyorum kasıklarımdaki ve belimdeki ağrı arttı o nedenle yapayım mı acaba diye düşündüm :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?