Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar bugün kan tahlili verdim tiroid için pazartesi çıkacak ve tedaviye başlanacak
dktrum hamile kalmamamın nedeni %80 buna bağlıdır dedi
ayyyyyy inşlhhhhhh bu ay bende hamiş olurum
bunca zaman boşa beklemişsin dedi.........
çokkkkkk umutluyum artık sositososito sositososito

inşallah canım tedavin de en kısa zamanda biter sen de bebişlenirsin :sinifsinif:

mız mız
ben adet düzensizliği için gitmiştim ve bebiş istediğimide söledim dktr hormonlarıma baktı
ve tiroitede
tiroid sorunlu çıktı....
yani tsh hormonu deniliyo
aslında hamiş kalamayanlarda ilk bakılması gereken hormonmuş ama çoğu dktr atlıyomuş
bendeki belirtiside kilo alıp verememe yorgunluk en gözle görülenleri sinir...az çalıştığı için böle
fazla çalışanlardada kilo alamama zayıflama sinir....felanmış

tez zamanda duzelır ve bebegın gelır ınsallahhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

saolun kızlar cevaplarınız için daha önce kist ameliyatı geçirdiğim için tedirginim onun için sordum aysen cim kuzenimdede aynı sorun var tiroid ona hap vermedi sakinleştirici gibi bi hap verdi strese bağlı dedi bi kullan sonra bakalım dedi oda kilo alıp verme sinir hepsi var

Cadıarzu

genelde bu kadar erken belirti olmuyor dıyor tecrubelı hamişler...bana da olmustu ama her bunyeye gore degısıyor bakalım gorucez.

benim kirmizilar geldi kizlar....ama üzgün degilim, herseyi zamana biraktik, zaten ben hap kullanmistim ve beni bir kac ay korur gibi geliyor bana...
neese, kismet!!!

Selam Kizlar Nasilsiniz?

melis_melis canim insallah hamilesindir. Hemen haberi ver bize ok sengözlerimebaksanab

sen 2gün daha bekle canım...belkide hamilelk belirtisi olabilir.akıntınvarmı canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…