Selam Kizlar Nasilsiniz?
melis_melis canim insallah hamilesindir. Hemen haberi ver bize ok sengözlerimebaksanab
sen 2gün daha bekle canım...belkide hamilelk belirtisi olabilir.akıntınvarmı canım???
akıntı çok fazla değil ıslaklık şeklinde yani :uhm:
sen 2gün daha bekle canım...belkide hamilelk belirtisi olabilir.akıntınvarmı canım???
zaten 2 gun gecmiş belirtileri de var..ben çatlardım eminim :)zemuszemus
ama azize başka hep en az 4 gun bekleyin diyor ve hep haklı cıkıyor :sinifsinif:
zaten 2 gun gecmiş belirtileri de var..ben çatlardım eminim :)zemuszemus
ama azize başka hep en az 4 gun bekleyin diyor ve hep haklı cıkıyor :sinifsinif:
benim gelicek gibi sanki sıkıntı yapıyor tabi gelmedikçe valla göğsüm ağrıdı ya kalbimmi diye bile düşündüm gelecekse gelsin gelmiycekse 9 ay uğramasın bana bi karar verse delikafadulden
evet kızlar en az 4 gün bekleyin diyorum daha güvelinir sonuç almanız için sonra üzülürsünüz.
ben kendimden biliyom...ilk hamileliğimde bende 3 gün geciti test yaptım tek çizgi çıktı, sonra 2 gün daha bekledim iki çizgiyi ozaman gördüm.
yani toplam 5 yada 6 gün beklenilmesi gerekiyo. geçen ayda adetim 4 gün gecikmişti yine test yapmadım ve 4.gününn akşamı adet oldum kızlar. sabredin yerimseniben
slm kızlar daha az önce doktordan geldik akşam söylemiştim oğlumu götürcem diye doktor idrar tahlili istedi oğlumda yapmadı bir türlü saat 3.30 a kadar bekledik anca o zaman yaptı tabi sonuç çıkana kadar doktor gitmiş artık tekrar yarın sonuç göstermeye gideceğim epey yoruldum valla. bu arada onun idrarnın beklerken bende kan tahlili yaptırdım 684.81 çıktı.bu arada günüm 5 gün geçti.. doktor hamilesin dedi hafatya salı günü gel tekrar kan ver bakalım dedi değerler yükselecekmi diye işte ölee sizlerde bi bakayım dedim güzel haberler varmı diye....
slm kızlar daha az önce doktordan geldik akşam söylemiştim oğlumu götürcem diye doktor idrar tahlili istedi oğlumda yapmadı bir türlü saat 3.30 a kadar bekledik anca o zaman yaptı tabi sonuç çıkana kadar doktor gitmiş artık tekrar yarın sonuç göstermeye gideceğim epey yoruldum valla. bu arada onun idrarnın beklerken bende kan tahlili yaptırdım 684.81 çıktı.bu arada günüm 5 gün geçti.. doktor hamilesin dedi hafatya salı günü gel tekrar kan ver bakalım dedi değerler yükselecekmi diye işte ölee sizlerde bi bakayım dedim güzel haberler varmı diye....
tekrar çooook geçmiş olsun benim bugün de gelmedi 30. gün 26 günde oluyordum birkaç aydır 28 olarak hesapladım özelikle ama yok gelen giden bu belimdeki ve kasıklarımdaki ağrı daha da arttı özellikle göğsümde çok ağrı oldu bugün hatta korktum kalbim felan mı ağrıyo acaba diye insan aklına neler getiriyo belki de yolda gelecekse gelsin sıkıntı yapıyo delikafadulden akşam test yapıcam dedim ama çıkarmı ne biliim :uhm: canım işte bende durum bu opuyorumnanaktan
tekrar çooook geçmiş olsun benim bugün de gelmedi 30. gün 26 günde oluyordum birkaç aydır 28 olarak hesapladım özelikle ama yok gelen giden bu belimdeki ve kasıklarımdaki ağrı daha da arttı özellikle göğsümde çok ağrı oldu bugün hatta korktum kalbim felan mı ağrıyo acaba diye insan aklına neler getiriyo belki de yolda gelecekse gelsin sıkıntı yapıyo delikafadulden akşam test yapıcam dedim ama çıkarmı ne biliim :uhm: canım işte bende durum bu opuyorumnanaktan
ayy kıyamammm.. değerin çok normal canım....
gerçi zaten biliyoduk hamiş oldugunu da böyle duymak daha bir güsel oldu..
ama çok yorma kendini şimdiden
canım bence sen hamilesin testte silikte olsa çıkar bence yap..güzel haberlerinide ver bize..opuyorumnanaktan
çıkcak insallah cıkcaaakkkk delikafadulden
benimde, oh ne güsel midem bulanmıyo, böle gitcek herhalde diye düşünürken, bugün sabahtan beri hafif hafif midem bulanmaya başladı.. çok şükür çıkarma falan yok henüz, insallah da olmaz.. canım hiçbişi yemek fln istemiyo.. hiçbişi çekmiyo.. içten içten bulantı hep..Ama Allahtan aşırı bir bulantı değil..
aman ne olursa olsun..
aman da yerim onu ben, bulantı da yaparmış, seni gidi mercimek seni
ya kızlar bişi sorcam biliyor musunuz.. bu isimlerimizin altındaki kalpler var ya, hani bende 2 tane var, meliste 1 tane, tatlişoğlumda 2 tane var mesela..
biz onları nasıl kazanıyoruz çok merak ediyorumm :1rolleyes:
ya kızlar bişi sorcam biliyor musunuz.. bu isimlerimizin altındaki kalpler var ya, hani bende 2 tane var, meliste 1 tane, tatlişoğlumda 2 tane var mesela..
biz onları nasıl kazanıyoruz çok merak ediyorumm :1rolleyes:
evet canım ya hiç dikkat etmemişim nasıl oluyo ki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?