canım mesaj sayısı varya sağda ona göre veriliyor tatlım
slm kızlar. Adet oldum dün. üzülüyorum ama üzülmemeye çalışaraktan. en azında düzenli, gününde oldum. Ama bu korku var ya, ya hamile kalamazsam ya çok beklersem ya olmazsa korkusu... Psikoloğa falan mı gitsem? İlk denememizdi olmadı ve şu psikolojime bakın. Tam dayaklığım aslında. Çok kızıyorum kendime. Unutucam diyorum ama mümkün mü
slm kızlar. Adet oldum dün. üzülüyorum ama üzülmemeye çalışaraktan. en azında düzenli, gününde oldum. Ama bu korku var ya, ya hamile kalamazsam ya çok beklersem ya olmazsa korkusu... Psikoloğa falan mı gitsem? İlk denememizdi olmadı ve şu psikolojime bakın. Tam dayaklığım aslında. Çok kızıyorum kendime. Unutucam diyorum ama mümkün mü
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :CüvCüv: kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :teytey: :teytey::teytey::teytey:
çift çizgiyi gördüm bu akşaaaammmm
Şu an ezan okunuyo dua ediyorum Allahıma şükürler olsun :Saruboceq:
sizin için de dua ediyorum Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
oleyyyyyyyy hayırlııı olsunn canımmmmm çok sevindimmm allah analı babalı büyütmek nasip etsinn
süper bir haber daha geldiiiii,yaşasınnnnnnnnnn:))))tebrikler canım çok sevindim senin adına...
canım çok teşekkür ederim amiiin Allah herkese nasip etsin inşallaaaahhh
aminnnnn canım,hamile duaları kabul olur diyorlar....
evet bende o yüzden nep dua edicembizim kızlara ver Allahım hemde çifter çifter ver diye dua edicem
kızlar ben şimdilik çıkıyorum annemler ve kayınvaldemler gelicek hepinizi çook öpüyorum görüşmek üzere iyi akşamlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?