Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Alışverişte yaptım ben bugüünnn.. bakın sağdaa..
simit, poğaçaa, civciv..
bide hem mavi hem pembe patik aldım, kısmet artık diyerekten :ecrin_bebek:

slm kızlar. Adet oldum dün. üzülüyorum ama üzülmemeye çalışaraktan. en azında düzenli, gününde oldum. Ama bu korku var ya, ya hamile kalamazsam ya çok beklersem ya olmazsa korkusu... Psikoloğa falan mı gitsem? ılk denememizdi olmadı ve şu psikolojime bakın. Tam dayaklığım aslında. Çok kızıyorum kendime. Unutucam diyorum ama mümkün mü

yok artık canım benim.. ilk aydan neden o kadar takıyorsun yahu.. taktiklere göre çalıştın mı bu ay..?
önümüzdeki ay daha çok çalışırsın

MERHABA,
İLK DENEMEDE OLMADI DIYE MI UZULUYORSUN...AH CANIM NAPTIN SEN ZATEN EN IYI IHTIMALLE %20 HAMILE KALMA SANSIN...YA BIZ NE YAPALIM BAK 14 AY OLDU HERAY AYNI KABUS :gitme:

YAPMA BOYLE...

lmaz:lmaz:lmaz:

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :CüvCüv: kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :teytey: :teytey::teytey::teytey:
çift çizgiyi gördüm bu akşaaaammmm
Şu an ezan okunuyo dua ediyorum Allahıma şükürler olsun :Saruboceq:
sizin için de dua ediyorum Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

oleyyyyyyyy hayırlııı olsunn canımmmmm çok sevindimmm allah analı babalı büyütmek nasip etsinn

süper bir haber daha geldiiiii,yaşasınnnnnnnnnn:))))tebrikler canım çok sevindim senin adına...

kızlar ben şimdilik çıkıyorum annemler ve kayınvaldemler gelicek hepinizi çook öpüyorum görüşmek üzere iyi akşamlar opuyorumnanaktan

bende bugün doktordaydım yumoşlar gelişmeye başlamış,şu an iki tane artabilir dedi doktor.bakalım şimdi iki günde bir gidicem bakılacak,muhtemelen pzt gelişim tamamlanır dedi,sonrada çatlatma iğnesi..bu ay umutluyum tedavi nedeniyle Allahım nolur umutlarımı boşa çıkarma...ve tüm bekleyenlerinn..

sağol melisçim valla ne güzel olur çifter çifter:))) görüşürüz kendine ve bebişe dikkat et canımm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…