bende bugün doktordaydım yumoşlar gelişmeye başlamış,şu an iki tane artabilir dedi doktor.bakalım şimdi iki günde bir gidicem bakılacak,muhtemelen pzt gelişim tamamlanır dedi,sonrada çatlatma iğnesi..bu ay umutluyum tedavi nedeniyle Allahım nolur umutlarımı boşa çıkarma...ve tüm bekleyenlerinn..
tebrik ederim canım bak iyiki yapmışsın darısı bizlerin başına allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :CüvCüv: kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :teytey: :teytey::teytey::teytey:
çift çizgiyi gördüm bu akşaaaammmm
Şu an ezan okunuyo dua ediyorum Allahıma şükürler olsun :Saruboceq:
sizin için de dua ediyorum Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
evet canım negatiflik yok bu aya hep pozitif olucam umarım hepimiz güzel haberleri alırız en kısa zamanda...
evet bende o yüzden nep dua edicembizim kızlara ver Allahım hemde çifter çifter ver diye dua edicem
daha çok yeniymiş canım senin olur inşallah merkalanma.bir yılı doldurduk geçen ay,uğraşıyoruz ama hala yok artık tedavi sürecindeyiz...
kızlar ben şimdilik çıkıyorum annemler ve kayınvaldemler gelicek hepinizi çook öpüyorum görüşmek üzere iyi akşamlar opuyorumnanaktan
iki haftamı geciktin yanii,hadi hayırlısı canım ya inşallah seninledir bebişin,ama en kısa zamanda doktora git...
beni de 6 kasımda ekler misiniiz ? :kedi:
ayy kızlar ya merak etmim diyorum ama elde değil sanırım..5 10 ay bebeği olmayanların neden bu kadar acaba? hamilemiyim dediğini şimdi daha iyi anladım..
benim daha bu ay ilk ayım ilk denemem ama hiç ümitlenmicem dedim kendime..ama dün bugün göğüslerim çok acıyor..şiş ateş gibi bide..normalde gerçi adetim yaklaşıncada böyle oluyordum ama bu kadar değil..bide sabahları uykum çok ağırlaştı ama buda normal sayıyorum çünkü uyumayı zaten seviyorum..midem hiç bulanmadı ama iştahımda arttı..umarım bu ay ben yanılırımda hamile olduğum müjdesini veririm sizlere ya sizlerle paylaşmak ayrıca güzell..zaten ilk size söyleyeceğim yoksa eşim sülalesini ayağa kaldırır hemen duyulmasını istemiyorum 2 aylık olsun önce..:uhm: uff merak etmicem işte merak etmicemmmmlmaz::kedi:
hoşgeldin canım nasılsınn?
iyiyim yarencik60, sağol sen nasılsın:)
ben buradan izleyemiyorum doğal olarak :) internete düşer düşmez indirip izleyeceğim.iyi seyirler :içelim:iyiyim canım aşkı memnuyu izliyorum
ok, bugun kan testi yaptirmaya gittim. yarin sabah ogrenicem insallah! 21i olmam gerekiyordu, 2 gun gecti. belki enuz erken ama ben genelde 28 dedi mi olurum. bu ara fark ettigim bisey, surkli kirpiklerim birbirine karisiyor, pit pit atiyor!
ben buradan izleyemiyorum doğal olarak :) internete düşer düşmez indirip izleyeceğim.iyi seyirler :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?