Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

amin canım inşallah tutar ve bebişine kavuşursun hep pozitif düşün ki pozitif olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin

evet canım negatiflik yok bu aya hep pozitif olucam umarım hepimiz güzel haberleri alırız en kısa zamanda...

tebrik ederim canım bak iyiki yapmışsın darısı bizlerin başına allah sağlıklı doğumlar nasip etsin..

daha çok yeniymiş canım senin olur inşallah merkalanma.bir yılı doldurduk geçen ay,uğraşıyoruz ama hala yok artık tedavi sürecindeyiz...

zemuszemus
evet bende o yüzden nep dua edicembizim kızlara ver Allahım hemde çifter çifter ver diye dua edicem

meliscimmmmmmmmmmmmm cok sevındımmm zaten belliydi...inan cok sevındım hadı allah hayırlısı ıle kucagına da almak nasıp etsin harıkaaaaaaaaaaaaaa

zemuszemus

daha çok yeniymiş canım senin olur inşallah merkalanma.bir yılı doldurduk geçen ay,uğraşıyoruz ama hala yok artık tedavi sürecindeyiz...

inşallah canım yaa benimde var gibi herhalde geçen ay çok düzensiz adet gördüm yakınlarım üstüne görmüşsündür dediler ilaç kullanmam gerekiyodu bende içmeden bi test yaptım iki hafta oldu ikinci çizgi silikte olsa vardı fakat şuan yaşadığım yer tam bir mahrumiyet bölgesi olduğundan kan veremiyorum eşimin işinden dolayıda bi merkeze gidemedik merkezde 90 km yakınlıkta offf off böyle ikilemde kalmak çok zoor

kızlar ben şimdilik çıkıyorum annemler ve kayınvaldemler gelicek hepinizi çook öpüyorum görüşmek üzere iyi akşamlar opuyorumnanaktan

çok sevindim canım kaç gündür dönüp duruyodun buralarda darısı başımıza....doğum tarihin ne zman canım bi ara onuda yaz...:teytey:​

iki haftamı geciktin yanii,hadi hayırlısı canım ya inşallah seninledir bebişin,ama en kısa zamanda doktora git...

ayy kızlar ya merak etmim diyorum ama elde değil sanırım..5 10 ay bebeği olmayanların neden bu kadar acaba? hamilemiyim dediğini şimdi daha iyi anladım..
benim daha bu ay ilk ayım ilk denemem ama hiç ümitlenmicem dedim kendime..ama dün bugün göğüslerim çok acıyor..şiş ateş gibi bide..normalde gerçi adetim yaklaşıncada böyle oluyordum ama bu kadar değil..bide sabahları uykum çok ağırlaştı ama buda normal sayıyorum çünkü uyumayı zaten seviyorum..midem hiç bulanmadı ama iştahımda arttı..umarım bu ay ben yanılırımda hamile olduğum müjdesini veririm sizlere ya sizlerle paylaşmak ayrıca güzell..zaten ilk size söyleyeceğim yoksa eşim sülalesini ayağa kaldırır hemen duyulmasını istemiyorum 2 aylık olsun önce..:uhm: uff merak etmicem işte merak etmicemmmmlmaz::kedi:

iki haftamı geciktin yanii,hadi hayırlısı canım ya inşallah seninledir bebişin,ama en kısa zamanda doktora git...

yokk gecikmedi ben 30 eylülde adet oldum ama 3 gün sürdü çok düzensizdi iki hafta önce test yaptım ikinci çizgi vardı eşimin görevinden dolayı gidemiyoruz her istediğimiz zaman merkeze zaten eğer olursam bu ayki adet tarihim 2 gün sonra eğer adet olmazsam vardır olursam yoktur diyorum artık napıyımmm burada böyle bir yer elimden hiçbişi gelmiyo evde oturup düşünmekten bi ara kafayı yicektim

merak etmemek elde değilki canım yaa evde tek başına kaldığımız an ilk akla gelen şey bebekkkk düşünmemek elde değil ama göğüs hamileliğin belirtisi diolar bu ay bendede var yazdığın tüm belirtiler hem benim adet zamanlarımda hayatta göğüs ağrısı bilmem ama 3 gündür çok sızlıyo ve şiştiler sanki ama benim belimde çok ağrıyo hadi hayırlısı bakalımm

ok, bugun kan testi yaptirmaya gittim. yarin sabah ogrenicem insallah! 21i olmam gerekiyordu, 2 gun gecti. belki enuz erken ama ben genelde 28 dedi mi olurum. bu ara fark ettigim bisey, surkli kirpiklerim birbirine karisiyor, pit pit atiyor!

ah hadi hayırlısı canım,istediğin haberleri alırsın inşallah:CüvCüv:

ok, bugun kan testi yaptirmaya gittim. yarin sabah ogrenicem insallah! 21i olmam gerekiyordu, 2 gun gecti. belki enuz erken ama ben genelde 28 dedi mi olurum. bu ara fark ettigim bisey, surkli kirpiklerim birbirine karisiyor, pit pit atiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…