Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

böööööööööö adetim geldi azizee 21 inde gelmesi gereken şey 17 sinde geldiiiiii :) yaa şu günler çok şaşıyor son günlerde ..kasım ayı güzel ay olur inşallah..herkese bol şansssss..

canımmmm yaaaa inan cok sevindim hayırlı uğurlu olsunnn..darısı başımıza inş... allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...opuyorumnanaktan sonunda başardınnn:lepi::CüvCüv::CüvCüv:

melisçim çok sevindim cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tabi buarada bizede dua etmeyi unutma tatlım:Saruboceq:

melissssssssss
ben sana demedim miiiiiiiiiiii.......
hadi hayırlısı olsun cnım, saglıkla gelsin bebişin..

Meliscim gözün aydin.Saglikla al bebegini kucagina insallah.
Darisi tüm isteyenlerin basina.

kızlarr merhaba herkese iyi akşamlar beni de alın aranıza benide yazınnn şu listeye.bu ayın 27 side olcam adet.

hoşgeldin canım,
kızlar ya benim bu ayda yattı galiba ev taşıyacağız başka şehire gidiyoruz.haftaya çalışma haftam ama eşim ev bakıyo bu ay da mı yattı nedir mafoldumbenmafoldumben
galiba herşeyi aynı anda istemek bu olsa gerek naniknanik

hayırlı olsun canım üzülme...nasılsa olucak dimi ama:lepi:

bende ilk evlendiğim zaman hap kullandım 7ay. bırakınca hemen olmaz canım bünyenin düzene girmesi uzun sürebilir...benimde hapı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalmıştım.
ne biliyim canım ya, ben ilacı kesince hemen olacakmış gibi düşündüm hep o yüzden burcuna göre ayarlamıştım, ama siteyi okuyunca sanırım burcunun çok önemi kalmıyor :kedi:

bende ilk evlendiğim zaman hap kullandım 7ay. bırakınca hemen olmaz canım bünyenin düzene girmesi uzun sürebilir...benimde hapı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalmıştım.
annem bu yazıyı okumasın walla o 2.yıla gırdıgınızde cocukta olur dıyordu 2.yıla 7 ay kaldı zaten :hulya:

olur canımya sıkma canını. bende 2. evlilik yıldönümünü bebekle kutlamıştık. çok güzel oluyo valla daha bi kıymetli oluyosun anne olduğun için. eşim beni hediyelere boğmuştu ahh ahzemuszemus
annem bu yazıyı okumasın walla o 2.yıla gırdıgınızde cocukta olur dıyordu 2.yıla 7 ay kaldı zaten :hulya:

Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah Bize de duat et olur mu?alkisalkisalkis
Bu ayda hamileler arttı.,inşallah kasımda daha da artar.Hepimiz seviniriz:CüvCüv:

slm kızlar
meliscim

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt
inşlhhh sağlılkla kucağına alırsın hayırlı bir evlat olurrrrrrrrrr
çokkkkkk sevindim
darısı bizlere inşlhhhhhhhhhhhhhh
bizede dua et :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…