hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :CüvCüv: kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :teytey: :teytey::teytey::teytey:
çift çizgiyi gördüm bu akşaaaammmm
Şu an ezan okunuyo dua ediyorum Allahıma şükürler olsun :Saruboceq:
sizin için de dua ediyorum Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
hoşgeldin canım,
kızlar ya benim bu ayda yattı galiba ev taşıyacağız başka şehire gidiyoruz.haftaya çalışma haftam ama eşim ev bakıyo bu ay da mı yattı nedir mafoldumbenmafoldumben
galiba herşeyi aynı anda istemek bu olsa gerek naniknanik
hayırlı olsun canım üzülme...nasılsa olucak dimi ama:lepi:
ne biliyim canım ya, ben ilacı kesince hemen olacakmış gibi düşündüm hep o yüzden burcuna göre ayarlamıştım, ama siteyi okuyunca sanırım burcunun çok önemi kalmıyor :kedi:
annem bu yazıyı okumasın walla o 2.yıla gırdıgınızde cocukta olur dıyordu 2.yıla 7 ay kaldı zaten :hulya:bende ilk evlendiğim zaman hap kullandım 7ay. bırakınca hemen olmaz canım bünyenin düzene girmesi uzun sürebilir...benimde hapı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalmıştım.
annem bu yazıyı okumasın walla o 2.yıla gırdıgınızde cocukta olur dıyordu 2.yıla 7 ay kaldı zaten :hulya:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :CüvCüv: kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :teytey: :teytey::teytey::teytey:
çift çizgiyi gördüm bu akşaaaammmm
Şu an ezan okunuyo dua ediyorum Allahıma şükürler olsun :Saruboceq:
sizin için de dua ediyorum Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?