Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlım nasılsın? hamilelik nasıl:lepi:

ben çıkıyom kızlarr...oğulumu okuldan almaya gidiyom.
güzel haberlerinizi bekliyorum canlarımopuyorumnanaktan

Herkese günaydın.Burayı okudukça daha çok heyecanlanıyorum.

kasım ayının ilk annesi sen olursun inşlhhh

1 kasımmış canım

geri sayım başladı desene vereliniortak

Evet şimdiden belirti aramaya başladım.ınsan kendini hemen psikolojik olarak hamileliğe hazırlıyor,aylardır bunu anladım.

evet canım öle oluyo ama ben artık çokk şkr o psikolojiden kurtuldum bu ay rahattım
hatta öle bi rahattımki demek kırmızılar bile fark etmiş 2 gün erken gelmişlerdi ilk defadelikafadulden delikafadulden

bende psikolojik hamileleği çokk yaşadım ama sonunda çok üzüldüm baktım iyice kafayı yiyorum saldım çayıra mevlam kayıra hesabi :roflol:

ama artık hamile kalsam da anlamam ve öğrensem bile inanmam da zor olur herhal kaydirigubbakcemile3

benim reglim 28 ekim ama 27 ekim evlilik yıl dönümü kocama süpriz yapmak istiyorum bu gün sabırsızlığıma dayanamadım ve kan testi yaptırdım sonucu almayı bekliyorum bakalım hayırlısı kızlar dua edin bana eğer hamileysem pazartesi tekrar yaptıracağım kantesti ne kadar erken öğrenirsem önlemide o kadar çabuk alırım çünkü bu benim 4. bebeğim olacak diğerleri tutunamadılar düştüler hep çok heyecenlıyım yoksada kısmet önümüzdeki aya bakalım herşeyin hayırlısı allahtan o ol diyince oluverir umutlarınız hiç tükenmesin kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

inş. hamişsinidir canımda eşine güsel bi yıldönümü hediyesi verirsin sonucu alınca hbr vermeyi unutmaa.s.

hadı hayırlısı bakalım.benimde 28 ekim beklemediğim tarih...belirti yaşıyormusun?

bakalım test inş.olumlu çıkarda bende yaptırıım hemen arkadan kim bilir belki benimde çıkar zemuszemus

sonucu bekliyorum heyecanla.....

allah gönlüne göre versin canımm inşallah hamilesindir yaa benimde hep böle özel günlerime denk geldi ama olmadı(:Saruboceq:

çok sağolun arkadaşlar haber vereceğim muhakkak belirti olarak ilk zamanlarad gögüslerim çok ağrıyordu ama şimdi azaldı 2 kasıklarımda batma oluyor arada 3-4 gündürde belim ağrıyor ama adet sancım olsa desem hiç olmazdı böyle birşey arada akşamları yayarkende migdem bulanıyor tabi bilemem belki psikolojiktir belkide gerçekten bebektir bakalım hayırlısı inşallah kısa zamanda rabbim bizlerede nasip eder aminnnn

s.a. arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar.RABBıM ne kadar hayırlı dileğiniz varsa kabul etsinn.ben 1 kasımı bekleyenlerdenim ama hiç bir belirtim yok hamileliğe dair,gerçi henüz erken ama bu ay ya yumurtlama gerçekleşmedi ya da farkedemedim.arkadaşlar çok istiyorum bir bebeğim olsun artık beklemek çok yıpratıyor yoruldum artık.

ne kadar oldu isteyeli? belki hissedememişsindir. duzenli mi regl oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…