:CüvCüv:
yuppi bende aynı yolda ilerliyorum:CüvCüv:
tatlım nasılsın? hamilelik nasıl:lepi:
canım ben doğuda ilçedeyim ve burda kanda gebelik testi yok malesef merkeze gitmem gerek oda 70 km
ama inşallah bebişim vardır çok korkuyorum kist oldular diye o zaman doğum kontol hapı kullanmak zorunda kalıyomuşsun
sen çatlama iğnesi oldunmu hiç
melis tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: darısı hepimizin başına inş :Saruboceq:
kızlar selamlar bugün kan testimi de yaptırdım
Bhcg değerim 209.01 çıktı
3 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra ultrasonda görünürmüş :CüvCüv:
hayırlı olsun bebıs bende anneme gıtcem sımdı belkı test alırım aksamda yaparsam yazarım hadı goruruz
hayırlı olsun bebıs bende anneme gıtcem sımdı belkı test alırım aksamda yaparsam yazarım hadı goruruz
kızlar selamlar bugün kan testimi de yaptırdım
Bhcg değerim 209.01 çıktı
3 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra ultrasonda görünürmüş :CüvCüv:
meliscim kesinleşmesinede sevindim ooohhh ne güzel ya... inş allah tamaına erdirir canım sağlıcakal kucaklarımza almayı nasip eder inş..
amin canım amiiiin :Saruboceq: oğluşun nasıl oldu canım bu arada sen de kendine dikkat et opuyorumnanaktan
sağol canım bugün idrar sonucunu göstermek için yine gittim hastaneye şükür bişey çıkmadı ilaç verdi yine doktor öyle canım ....opuyorumnanaktan
iyim canım şimdilik iyi gidiyoruza bakalım hafif hafif ağrılar dışında eh o kadar da olucak sen nasılsın canım senin çalışma günleri bitt mi devammı :))
melis melis tebrikler alkisalkisalkis çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı olarak kucakla bebişini inş.:Saruboceq:
azizecim benim 28 ekim 30 ekim diil canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?