Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

melis tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: darısı hepimizin başına inş :Saruboceq:

umudunu yitirme canım enimin en uygun en doru zamanda olacaktır zaten..biz daha doğru durust tedavı falan olmadık hersey normal dıyordu bana doktor ama ne yumurtlama durumumu ne tuplerın durumunu ne de catlama durumunu biliyorum

bu ay olmazsa o zaman hem eşim hem ben bi gidip bakıcaz oyle boyle derken 15 aydır kenıdmı yedım sadece

kızlar selamlar bugün kan testimi de yaptırdım
Bhcg değerim 209.01 çıktı
3 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra ultrasonda görünürmüş :CüvCüv:

kızlar selamlar bugün kan testimi de yaptırdım
Bhcg değerim 209.01 çıktı
3 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra ultrasonda görünürmüş :CüvCüv:

meliscim kesinleşmesinede sevindim ooohhh ne güzel ya... inş allah tamaına erdirir canım sağlıcakal kucaklarımza almayı nasip eder inş..

melis melis tebrikler alkisalkisalkis çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı olarak kucakla bebişini inş.:Saruboceq:

slm canım...bendede daha erkenmidir ama ğöğüslerim sızlıyo dokununca farklı hissediyorum. bide kasıklarıma batma gibi ağrı gibi oluyo.
erken yumurtlamış olabilirim ve erken döllenmede olabilir. adetime 10 gün falan kaldı.
hayırlısı ama çalışmalara devam:kedi:
iyim canım şimdilik iyi gidiyoruza bakalım hafif hafif ağrılar dışında eh o kadar da olucak sen nasılsın canım senin çalışma günleri bitt mi devammı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…