Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

everest..........................20 ekim
dilekmansuroğlu.............20 ekim
dayna............................20 ekim
sea1982.........................21 ekim
asoka.............................22 ekim
tugbademir......................23 ekim

bu hanımlardan hiç ses yok :hulya:

nerdesiniz kızlarrr

evet canım listemi düzenlicem adeti çok geçmiş kızlar var.
ama hiçbiri haber vermiyor.

kızlar selamlar bugün kan testimi de yaptırdım
Bhcg değerim 209.01 çıktı
3 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra ultrasonda görünürmüş :CüvCüv:

melis tebrik ederim canım. 20 ekimi bekleyen gruptandın sende. aramızdan bir kişinin en azından hamile kalabilmesine sevindim canım. allah tamamına erdirir, kucağına da almayı nasip eder inşallah canım. tekrar tebriklerrr.......

Meraktan çatlıyorum hamile miyim diye, tek değişiklik karında geçmeyen şişlik ve sık idrar gelmesi.. Çok zayıf olduğum için dikkatimi çekiyor karnımın alt tarafı hiç bu kadar şişmezdi, yumurtlarken falan şişse bile inerdi bir süre sonra. Sanki çok fazla gazım varmış gibi ama gaz problemi falan da yok. Arada sanki karnım ağrıyor ama göğüslerde ciddi bir değişiklik yok, dokununca ağrıyor birazcık. Kafamı başka şeye veremez oldum. Aslında hamileysem mucize gibi bir şey çünkü hem ilk deneme hem de çok az çalışma oldu mecburiyetlerden ötürü, kocam uzaklara gitti ardından . Bütün ay çalışsaydık bu kadar takmaz adetimi beklerdim şimdi dayanamıyorum acaba bebek var mı diye düşünüyorum devamlı.. obsesif oldum obsesif. işin ilginci hamile değilsem çok güleceğim kendime amma kendini inandırdın diye. insan isteyince herşeyen mana çıkarıyor sanırım. bir akıl verin.:1no2:

Ne güzel haber bu böyle yarencik60! ılk ben tebrik edeyim. Belirtilerini ve ne zamandır bebek istediğini de yazar mısın? Güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle!

hadı bakalım hayırlısı tarıh ne pekı

Ne güzel haber bu böyle yarencik60! İlk ben tebrik edeyim. Belirtilerini ve ne zamandır bebek istediğini de yazar mısın? Güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle!

teşekkürlerrrrrrrr canımmmm yaaa o kdar mutluyum ki darısı sizlerin başına dualarım hep sizinle

yarencik canım tebrikler :teytey: sağlıklı bi şekilde kucakla inş. allah isteyen herkesin göbüşüne bu ay bebiş kondursun zemuszemus

slm arkadaslar yeni hamislerimizi cok tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin ins darisi bizlerin basima bu mubarek cuma gunude lutfen birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…