kızlar selamlar bugün kan testimi de yaptırdım
Bhcg değerim 209.01 çıktı
3 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra ultrasonda görünürmüş :CüvCüv:
evet canım listemi düzenlicem adeti çok geçmiş kızlar var.
ama hiçbiri haber vermiyor.
azize ablacımm bende hamileyimmmmmmmm benide listeye eklermisin :lepi:
meraktan çatlıyorum hamile miyim diye, tek değişiklik karında geçmeyen şişlik ve sık idrar gelmesi.. çok zayıf olduğum için dikkatimi çekiyor karnımın alt tarafı hiç bu kadar şişmezdi, yumurtlarken falan şişse bile inerdi bir süre sonra. Sanki çok fazla gazım varmış gibi ama gaz problemi falan da yok. Arada sanki karnım ağrıyor ama göğüslerde ciddi bir değişiklik yok, dokununca ağrıyor birazcık. Kafamı başka şeye veremez oldum. Aslında hamileysem mucize gibi bir şey çünkü hem ilk deneme hem de çok az çalışma oldu mecburiyetlerden ötürü, kocam uzaklara gitti ardından. Bütün ay çalışsaydık bu kadar takmaz adetimi beklerdim şimdi dayanamıyorum acaba bebek var mı diye düşünüyorum devamlı.. Obsesif oldum obsesif. Işin ilginci hamile değilsem çok güleceğim kendime amma kendini inandırdın diye. Insan isteyince herşeyen mana çıkarıyor sanırım. Bir akıl verin.:1no2:
1 Kasım belki iki gün önce..
SÜPERRRRRRRRRRRRRRRR HARIKA BIR HABER BU MASALLAH NE BEREKETLI BIR BASLIK OLDU
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına çokkkk mutluyum:lepi:
Ne güzel haber bu böyle yarencik60! İlk ben tebrik edeyim. Belirtilerini ve ne zamandır bebek istediğini de yazar mısın? Güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle!
ahh tahmın edıyorum...allahım acaba bende haftaya bugun size burdan müjde mi verebilecekmiyim kaydirigubbakcemile2
inşallah vereceksin tabi hep beraber paylaşcaz seninde güsel haberlerini canım sen hiç moralini bozma
Cumartesileri eczaneler açık mı test alsam?
azize ablacımm bende hamileyimmmmmmmm benide listeye eklermisin :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?