Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yarencik tebrikler canımmm,çok sevindim senin adına....darısı başımıza kızlar....

iyiyim ama çok meraklıyım
günüm geçyi bekliyorum dün ve ondan önceki 2 gün test yaptım negatif
yarın tekrar yapıcam bakalım hayırlısı

hadi hayırlısı canım, biliyorum zor ama aklına başka bir şeye vermeye çalış, kendini oyala.akıl takıldıkça zaman geçmez olur.
umarım bu ay istediiğin cevabı alırsın :Saruboceq:

ee epey olmuş canım,kan testi yaptır bence inşallah güzel haberler verirsin.bende yarın gidiyorum yine yumurta takibine,pzt falan benim iğne olucak galiba dah küçükler çünkü.bakalım umutluyum bu ay tedavi oluyo ya tabi olmayadabilir..

canım bulunduğum ilçede kan testi yapılmıyor merkezede inmemiz sorun oluyor eşim izin alamıyor çok sık
yarın idrar testi yapıcam varsa çıkar diyorum

ya kızlar size hep güzel şeyler yazmak istiyorum ama bir tülü olmuyo ben hiç iyi olamıyorum bugün bebeğimin kesesinide gördüm belki rahatlarım diye ama yine olmuyo bu hastalık beni mahvediyo dünyam başıma yıkıldı sanki ben benlikten çıktım nasıl kurtulucam napıcam ne olur bi akıl verin sıkınrı hiç gitmiyo içimden sürekli huzursuzum o kadar yorgun o kadar halsizimki anlatamam ama evde duramadığım için sürekli dolaşıyorum yeme yok içme yok habire dolaş nereye kadar napıcam ben dua edin bana bol bol çok ihtiyacım var çok istediğim bebeğimi düşünsenize bugün doktora aldırsam rahatlarmıyım diye sordum oda hayır kesinlikle bu seferde onun vicdan azabından daha kötü olursun dedi ama bir türlü rahatlıyamıyorum onu karnımda düşününce bile içim daralıyo düzelemezde giderek artarsa sıkıntım çocuğa kim bakacak diye düşünüyorum napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…