Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam arkadaşlar.. benimde 21'inde yada en geç 22 sinde adet olmam gerekiyodu. dün hafif bir pembelik geldi çizgi kadar ama devamı gelmedi.. adetim başladımı başlamadımı anlamadım. 2 gündür test yapıom negatifff üf anlamadım ben bu işi. kafam karıştı.. eğer gebelik varsa negatif gözükmesi normalmi? erkenmi yaptım acep? bugün 2 gün geçti adetimi.

canım bugün iğnenin yapıldığı günü sayarsam 18.gün 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum
yarın tekrar yapıcam bakalım[/QUOTE]

canım benimde iğnenin yapıldığı günden sayarsam 5.günümdü. ama bugün kasık ağrım oldu. neden acaba yaa.? seninde olmuşmuydu böyle?CADIARZU

kızlar benim adetim normalde ilk günler kahverengi akıntı şeklinde 3 gün geliyor kanla karışık. 3. günün sonunda kana dönüşüyor 6 gün sürüyor. normalmi sizce

caka noldu canım böyle sana ...güçlü olman lazım bu süreçte..muhteşem birşeye sahipsin,bir mucize,yıllarca isteyenlerin sahip olamadığı bir şey bu.sanırım bir bunalım yaşıyorsun,destek alıyorsundur umarım.ama yapma canım insanın herşey beyninde,onu yönlendiren yine sensin ne kadar destekte alsan seni senden başka kimse çözemez..sorunların varmı yaşamla ilgili yani ailevi,maddi,manevi bilmiyorum ama,senden zor durumda olanları düşün ve ne kadar şanslı olduğunu...
güçlü ol canım güçlü ve hiçbirşeyin seni yıkmasına izin verme...

kızlar benim adetim normalde ilk günler kahverengi akıntı şeklinde 3 gün geliyor kanla karışık. 3. günün sonunda kana dönüşüyor 6 gün sürüyor. normalmi sizce

canım benimde ilk günler kahverengi oluyor ve biterken.doktorum bana normal olabilir dedi,kist falan bişey yok çünkü bende.rahat ol canım doktora giddiyorsun sonuçta bişey olsa sölerdi..

canım bugün iğnenin yapıldığı günü sayarsam 18.gün 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum
yarın tekrar yapıcam bakalım

canım benimde iğnenin yapıldığı günden sayarsam 5.günümdü. ama bugün kasık ağrım oldu. neden acaba yaa.? seninde olmuşmuydu böyle?CADIARZU[/QUOTE]

evt canım ilk bi kaç gün oldu hele 2.gün bıçak gibi sokuluyordu
hatta ben doktorumu aradım yumurtaların çatlıyodur dedi
inşallah güzel haberler alırız senden dersinizi iyi çalıştıysanız neden olmasın
kaç yumurtan vardı

kızlar inşallah hepinizin hamile haberini alırım
hep birlikte hamilelik hakkında sohpetler edriz.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:

inşallah canım ya burda sohbet süper valla,birsürü şey paylaşırız hamişlikle ilgili,inşallahhhhhhh:))

canım benimde ilk günler kahverengi oluyor ve biterken.doktorum bana normal olabilir dedi,kist falan bişey yok çünkü bende.rahat ol canım doktora giddiyorsun sonuçta bişey olsa sölerdi..

bendede yok canım kist. eskiden öyle olmazdı. bebiş düşünmeye basladığımdan beri böyle.peki birşey sorcam cnm sen adetinin ilk gününü hesaplarken 1. günü kahveden itibarenmi sayıyorsun.ben öyle yapıyorum. kanla karışık oluyo hafif o yüzden ama doğrumu bilmyorum.

slm kızlar nasılsınız bakalım???

yaren tebrikler canımmmm sağlıkla kucağına alman dileğiyle opuyorumnanaktan

aynen ayşecim benimde korunmayı bıraktığımdan beri var..evet ben de ilk gün sayıyorum sonuçta başlamış oluyor diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…