Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayşecim benim 6-7 gün gibi..bizim bu ay 13.ay canım ama hala yok tedavi başladı işte...

canım benimde iğnenin yapıldığı günden sayarsam 5.günümdü. ama bugün kasık ağrım oldu. neden acaba yaa.? seninde olmuşmuydu böyle?CADIARZU

evt canım ilk bi kaç gün oldu hele 2.gün bıçak gibi sokuluyordu
hatta ben doktorumu aradım yumurtaların çatlıyodur dedi
inşallah güzel haberler alırız senden dersinizi iyi çalıştıysanız neden olmasın
kaç yumurtan vardı[/QUOTE]

gülüm benim 1 tane yumurtam oluşmuştu o da sağda. ama dr bana iğneden 36 saat sonra çatlar yumurtan dedi ve bende ovülasyon testiyle bunu gördüm 37.saat te ovülasyon pozitif çıktı ve 3 gün pozitifti. sonra negatife döndü. bizde negatif olunca bıraktık çalısmaları. yorulmuştuk zaten :kedi: ayrıca eşim çok panik oldu stres oldu benden daha çok. bugünde sağ kasığımda ara ara siddetli sancım oldu birde sağ göğsüm büyüdü ve dokununca hafif acıyor. ama bebek olsa bile daha anca yerlesir rahime dimi? adetime de 11 gün var. nedir ki bu? yoksa benim kuruntularım mı?

ecegün sleepy ve ayşe yıldırım
inşlhh hamişsinizdir canlarım

tabi hepimizz kaydirigubbakcemile5

kızlar size bişey sormak istiyorum ovlsyon testinde 4 saat idrarın tutulması gerektiği ondan sonra testin yapılmasını net sonuç alınacağı yazıyo
yaaaa afedersiniz ama ben tutamıyorum o kadar sizce benimki net çıkmazmı kafamçokkarıştı

ayşecim benim 6-7 gün gibi..bizim bu ay 13.ay canım ama hala yok tedavi başladı işte...

bizim 6. ay canım ama ben telaş yapıyorum. eşimde çok kızıyor.peki sizin sebep iltihap falanmı ben ondan şüpheleniyorum kendim için.hayırlısı olsun canım ya. aslında genelde psikolojik oluyor

gülüm benim 1 tane yumurtam oluşmuştu o da sağda. ama dr bana iğneden 36 saat sonra çatlar yumurtan dedi ve bende ovülasyon testiyle bunu gördüm 37.saat te ovülasyon pozitif çıktı ve 3 gün pozitifti. sonra negatife döndü. bizde negatif olunca bıraktık çalısmaları. yorulmuştuk zaten :kedi: ayrıca eşim çok panik oldu stres oldu benden daha çok. bugünde sağ kasığımda ara ara siddetli sancım oldu birde sağ göğsüm büyüdü ve dokununca hafif acıyor. ama bebek olsa bile daha anca yerlesir rahime dimi? adetime de 11 gün var. nedir ki bu? yoksa benim kuruntularım mı?[/QUOTE]

canım benim sağda 18 20 22 mm lik 3 solda 10 mmlik 1 yumurtam vardı soldaki küçük ama diğerleri ideal dedi doktorum sağ tarafım hep ağrıdı ama bunlar hep ilaçtan kuruntu yaopma şimdiden zaman geçmiyor sonra benden demesi
ama göğüsteki değişikliğede iğne sebepmiş çünkü için hcg varmış erken geblik testide yapma yanıltıcıymış tatlım inşallah güzel haberlerini bekliyorum

sağol birtanem insallah herkes hamile olur biran önce. valla ovülasyon testi yaparken bende idrarımı tutmadım o kadar. en fazla 1 saat,1,5 saat. ama hemende çıkıyordu. hatta pozitifken negatiften daha önce beliriyor.

kızlar bu arada bende hep psikolojik dedim ama değilmiş

yani önce tahliller yapılmalı bence....ona göre bi yol izlenmeli
örneğin ben boşa beklemişim bir sene boyunca
tabi birde nasip kısmet allah ne zaman ol derse ama biz elimizden geleni yapalım sonra tevvekkül edelim....

birde kızlar rahatsızlığımı öğrendiğimden beri allaha çokkkk daha şükrediyorum çünkü eğer bu durumda hamiş kalsaymışım bebeğimin zeka özürlü olma olasılığı bile varmış

rabbim neylerse güzel eyler iştee......hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimiz hayır gizlemiş
mevlam sana canlar feda.....

bencede canım daha çok erken senin stres yapma...hiçbirşey yok canım eşimdede bendede sebepsiz...
bakalım bu ay çatlatma iğnesi olucam umutluyum ama çokta değil...takmamaya çalışıyorum canım ama olmuyor takıyosun işte ...

inşallah hamişizdir sonrada arkamızdan tüm isteyenler gelir
doğru tatlım bu arada fazla sıvı almaman lazımki testin net sonuç verisn
tutamama konusunu bişmiyorumki nasıl yapsan ben 12 de tuvalete girip sonra 4 e kadar sabrediyodum bişekilde öyle yapıyodum

yani günün geçmesi beklenecek öyle mi offf dediğin gibi zamanda geçmiyor ki. karnımda taş gibi ve şiş. hep iğneden mi bunlar? valla kendimi aynaya bakınca hamile gibi görür oldum kaydirigubbakcemile3

takmamak olmuyorki canım ya.bu ay rahat gircem dedim. yumurtlama falan takip etmicem dedim. olmuyoki.doktor diyo yumurtlama gününden baska herhangi bir günde gebe kalamazsın o günü ayarlayım derken nasıl takmıcan kafaya. yada okulda tüm arkadaşlar bebişlerinden bahsederken nasıl uzak durup takmıcan kafaya.bugün bir arkadaş dediki bu günlerinin kıymetini bil bebek olunca istediğin hiçbişey yapamıcan dedi. bende olsunda yapmayım dedim.

yani günün geçmesi beklenecek öyle mi offf dediğin gibi zamanda geçmiyor ki. karnımda taş gibi ve şiş. hep iğneden mi bunlar? valla kendimi aynaya bakınca hamile gibi görür oldum kaydirigubbakcemile3

canım iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmeliymiş
yani 13.gün kanda baktırabilirsin tabi ben baktıramadım o ayrı
o şişlik bendede var bide ben oldukça zayıfım kasığımın şiş olması çok tuhaf görünüyor
inşallah önce ben sonra sen güzel haberler verirsin

sleepy cim bende bilmiyorum ne olduğunu sürekli bi huzursuzluk uykumdan sıçrayarak uyanıyorum bi daha uyyamıyorum bebeği doğurmaktan çok korkuyorum hastalığım devam ederse ona kim bakacak diye sevemezsem ne olacak diye çok korkuyorum çok

canım benim hastalığın devam etmiycek,bu senin şu anda kafanda yarattığın bişey ve yine sen sileceksin bunu kafandan.emin ol çok daha büyük sıkıntıları olan insanlar tanıyorum ben ama dimdik ayakta durmaya devam ediyorlar..kendine bir hobi falan edinsen kafanı meşgul edicek şeyler inan çok faydasını görürsün..tecrübeyle sabittir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…