canım benimde iğnenin yapıldığı günden sayarsam 5.günümdü. ama bugün kasık ağrım oldu. neden acaba yaa.? seninde olmuşmuydu böyle?CADIARZU
kızlar şimdi dizim başlıcak. hanımın çiftliği izleyen varmı?
ayşecim benim 6-7 gün gibi..bizim bu ay 13.ay canım ama hala yok tedavi başladı işte...
ecegün sleepy ve ayşe yıldırım
inşlhh hamişsinizdir canlarım
tabi hepimizz kaydirigubbakcemile5
kızlar size bişey sormak istiyorum ovlsyon testinde 4 saat idrarın tutulması gerektiği ondan sonra testin yapılmasını net sonuç alınacağı yazıyo
yaaaa afedersiniz ama ben tutamıyorum o kadar sizce benimki net çıkmazmı kafamçokkarıştı
ecegün sleepy ve ayşe yıldırım
inşlhh hamişsinizdir canlarım
tabi hepimizz kaydirigubbakcemile5
kızlar size bişey sormak istiyorum ovlsyon testinde 4 saat idrarın tutulması gerektiği ondan sonra testin yapılmasını net sonuç alınacağı yazıyo
yaaaa afedersiniz ama ben tutamıyorum o kadar sizce benimki net çıkmazmı kafamçokkarıştı
canım benim sağda 18 20 22 mm lik 3 solda 10 mmlik 1 yumurtam vardı soldaki küçük ama diğerleri ideal dedi doktorum sağ tarafım hep ağrıdı ama bunlar hep ilaçtan kuruntu yaopma şimdiden zaman geçmiyor sonra benden demesi
ama göğüsteki değişikliğede iğne sebepmiş çünkü için hcg varmış erken geblik testide yapma yanıltıcıymış tatlım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
bencede canım daha çok erken senin stres yapma...hiçbirşey yok canım eşimdede bendede sebepsiz...
bakalım bu ay çatlatma iğnesi olucam umutluyum ama çokta değil...takmamaya çalışıyorum canım ama olmuyor takıyosun işte ...
yani günün geçmesi beklenecek öyle mi offf dediğin gibi zamanda geçmiyor ki. karnımda taş gibi ve şiş. hep iğneden mi bunlar? valla kendimi aynaya bakınca hamile gibi görür oldum kaydirigubbakcemile3
sleepy cim bende bilmiyorum ne olduğunu sürekli bi huzursuzluk uykumdan sıçrayarak uyanıyorum bi daha uyyamıyorum bebeği doğurmaktan çok korkuyorum hastalığım devam ederse ona kim bakacak diye sevemezsem ne olacak diye çok korkuyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?