Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyiyiz seni sormalı biraz öncede tebrik etmiştim yine edeyim allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.nasıl öğrendin kan testimi yaptırdın.?

taze hamile iyilik, seni sormalı? anlat belirtilerini...

iyiyim canımmm benim günm geçmedi ama ben geçen ay düzensiz adet olmuştum testlerdede bi çıkıyodu bi çıkmıyodu bugun sağlık ocağında kesinleştirdik pazarteside hastaneye gidiyorum benim belirtilerim şu son 3-4 gündür göğüslerim çok hassastı dokunduğum an acıyodu ve dolgunlaştı belimde ağrılar oluyodu ve benim sürekli başım dönüyo birde hiiiççç doymuyorum yemekten kalkıyorum yarım saat sonra karnım guruldanmaya başlıyodu normalde zayıf biriyim hiç yemekle aram yoktu ama son günlerde doymak nedir bilmiyorum bide mide ekşimem oluyoo bende belirti çoktu

canım o kadar çok sevindim ki anlatamam
sana can yoldaşı geldi demek darısı benim başıma inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin biraz önce doktora gitte ne kadrlık bizim yeğen öğreneli,m

hoşgeldin canım. hayırlı olsn bebişin. evet anlat bakalım bu ay neler yaptın taktik ver bize.uygulayalım uğurlu gelir belki.kaç aydır istiyosun bebiş

kusura bakma canım ya net gitti şimdi geldim çook teşekkür ederim canım çok değişik bi duygu ben beş aylık evliyim 4 aydır istiyoduk biz gecen ay öyle gün aşırı falan demedik hiç boş gün geçirmemiştik tuttu valla başka bişi denemedim önceki aylarda hep misafirimiz vardı dikkat edemiyoduk ilk defa gecen ayı hiç boş geçirmemiştik rabbim nasip etti gece gündüz dua ettim sizlerede nasip olur inş

canım bizde 6 aydır istiyoruz. 3 aydır yumurtlama günlerinde 10 gün boyunca hergün deniyorduk olmuyordu. doktorum günasırı dene spermin kalitesi bozulur dedi. bu ayda öyle yapmaya karar vermiştimki seni duyunca kafam karıştı şimdi. napsam acaba yrn baslıyor 11. günüm yrn. akıl verin bana kızlarrrrrrrrr

hergünü zaten 3 kere denemişsin bence bu ay gün aşırı dene...

bu arada benim de yarın 10 günüm ama test tek çizgi bakalım kaçıncı gün yumurtluycaz hihoyyyt

eşime düyorumki artık kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım

o da bana takılıp duruyo artık diyoki tavuk karıcım benim :roflol:

evet bitanem yaaa beni en iyi sen anlarsınn rabbime şükürler olsun benim yoldaşımda o olcak

canımm valla normaldede gün aşırıyı öneriyolar ama biz boş geçirmeyelim belki olur dedik olmasaydı bizde gün aşırı denicektik

bu arada yarnecik ve ayşeyıldırım
aynı kaderi paylaşıyoruz bizde görev icabı burdayız canlarım

yokk canımm o yönden değil eşlerimiz asker birde o ağrıda bende elazığdayım eşler asker olduğundan dolayı şuan benim bulunduğum yer tam bir mahrumiyet bölgesi burda bakkala market diolar eczane bile yok kötü bi sağlık ocağımız var sadece o kadar o bakımdan söylemiştim

ayşece
canım ovlsyon testi kullanıyomusun???
kullanırsın bu kadar sıkıntı yapmazsın canım

yok canım kullanmıyorum ben yumurtladığımı anlıyorum o günler benden az kan geliyor çizgi gibi 3 gün boyunca 13. 14. ve 15. günler.bu günleri değerlendirmem lazom. doktorum öyle dedi. sen yumurtladığını böyle anlarsın dedi bana.5 aydır öyle anlıyorum. en iyisi bu ay günasıar yapmak. peki kızlar hangisi daha verimliymiş bilen varmııııııııi hergünmü günaşırımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…