Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

etkilemez inşallah da sen yinede dikkat et kendine bol bol dinlen :içelim:

iyiyim güzel anne sen nslsın.bebişin üzüyomu seni.

hiçbişi hissetmiyorum canım ya çok farklı yarın doktora gitcem onun heyecanı var ama baş dönmem oluyo ve belim çok ağrıyo normalmidir bilmiyorum ayakta fazla durduğum an belim çok ağrıyo bende tembel tembel yatıyorum :çok üzgünüm:

kızlar selam
bugün benim regl günüm geçen ay regl tarihimden 1-2 gün önce adet olmuştum
az önce test aldım ama hala yapmadım sizce yapsam mı?

sabredebiliyosan yarın ilk idrarla yap ama ben bile merak ettim kaydirigubbakcemile3

off zaten o kadar sabırsızım ki anlatamam
bir de eşimden gizli yani
hap kullanıyorum zannediyor
öyle çok bebek istiyor ki ona sürpriz olacak haberi yok korunmadıığımızdan

benim de çok belim ağrıyor
hamilelikte olur diye duymuştum
ama geçen ay herşeyi belirti sandım üzüldüm sonra
bu arada hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

benim de çok belim ağrıyor
hamilelikte olur diye duymuştum
ama geçen ay herşeyi belirti sandım üzüldüm sonra
bu arada hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

ben olsam beklemem hemen yaparım sabahı falan beklemem yani

kızlar benim bugün başlıyor yumurtlamagünümdeyim.gün aşırımı yoksa hergünmü öneriyosunuz ilişki.

ay ben de yapıcam dayanamıyorum
2 tane aldım zaten birini şimdi yaparım diğerini yarın ya da öbür gn
tabi adet olmazsam

bence gün aşırı yap canım.bildiğim kadarıyla doktorlarda bu şekilde öneriyor.inşallah bebeğine kavuşursun canım.opuyorumnanaktan

sağolun kızlar ben her ay 10 gün üst üste yaptım ama can istemiyoki öyle hergün hergün. umarım bu ay tutar eşimde doktora gitti yrn alcak sonuçları.dua edin nolur. allah hepimizin yardımcısı olsun.katrem bence bekleme yap hadi bekliyoruz heyecanla seni.olmasada yrn yaparsın. yoksada üzülme nsl olsa her ay alıştık tek çizgiyi görmeyi. hem bugün haftasonu güxel sürpriz olur eşine varsa kutllarsınız falan. hadi yap bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…