Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tedavim bitti ve malesef tutunamadı bebeğim arkadaşlar.azizeciğim yeni adet günüm 22 kasım canım.gerçi kendi kendine hamile kalmam hemen hemen imkansız ama rabbim büyük......ol dedikten sonra ne olmamış ki.......

hayırlısı olsun lansorcum vardır bir hikmeti inşallahhhh nasip değilmiş sıkma canını

kızlarrrr
testi yaptım
ikinci çizgi silik ama emin olamadım
ne yapsam acaba çok heyecanlıyım
baya silik yani çizgi emin olmadan kimseye söylemek istemiyorum

kızlarrrr
testi yaptım

canım bence hamilesinnn.bu zamana kadar kamile olmayanların haman tek çizgi beliriyor.hamile olanların ki senin daha 1 gün geçmiş hafig beliriyor. hayırlı olsun canım.ama yinede bence bugün yada yrn kan testi yaptır bizede hbr vermeyi unutma. darısı başımıza senin adına çok sevindim.

kızlarrrr
testi yaptım

canımmmmm
tebrikleeeeerrrrr
hamile olmasan hiç çizgi çıkmazdı.
senin adet günün bugün daha. o yüzden silik çıkmış. normal. benim oğlumda da silikti çizgi. bir kaç gün sonra koyulaşır.
hayırlı olsun canım. allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinnn.

Allahım inşaallah
şimdi çıkıp özelde bir yerde yaptırsam mı acaba yaa
akşama eşime sürpriz olur eğer hamileysem
yoksa acele etmesem de yarını mı beklesem
inşallah bu topicde olan olmayan isteyen herkes hamile kalır Allahım

ay canım haber vermek için erken mi
kan testi yaptırmadan söylemesem mi kimseye
eşim de dahil
üzülmelerini hiç istemem

katrem tebriklerrrrr ve ve ve bu arada bugün bende test yaptım 2 gün var adetime çift çizgiiii katrecim benimde böle kıpkırmızı deil ama bu demek deilki hamiş deiliz hamileyiz kusummmmmmmm

ayyy heyecanlandımm ne güzel yaa rabbim inşallahhh bizde gösterir ikinci çizgiyiiiiiiiiiizemuszemus

izmir hayal senide çok tebrik eerim canım çünkü o hormonu taşımıyosanız o çizgi çıkmaz mümkün değil o yüzden yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii

katrem tebriklerrrrr ve ve ve bu arada bugün bende test yaptım 2 gün var adetime çift çizgiiii katrecim benimde böle kıpkırmızı deil ama bu demek deilki hamiş deiliz hamileyiz kusummmmmmmm

hayırlı olsun canım
ayy ne bilim çok karışığım şuan
dün de teyzemin kızıının hamile haberini almıştım
ilk bebeği tüp bebekti
doktor tedavisiz bebeğiniz olmaz demiş ve bu ay hamile kalmış maşallah
onu duyunca çok sevinmiştim mğer ben de mi hamileymişim

katrem ve izmirhayal hamilesiniz kızlar silikte olsa kesindir bak biz göremiyoruz o çizgileri tebrikler canlar dua edin bizede

ay canım haber vermek için erken mi
kan testi yaptırmadan söylemesem mi kimseye
eşim de dahil
üzülmelerini hiç istemem

korkma canım ya. elbette ki kan testi kesin sonuç verir. ama hamile olmasan vücut hcg'yi üretmez. o da idrara geçmez. elindeki test senin hamile olduğunu gösteriyor. eğer adet gününün öncesinde olsaydı, bir kaç gün bekle derdim, çünkü adetle düşme riski vardı. ama zaten adet günün bugün. dikkat et kendine. yorulma, ağır taşıma, bir kaç gün sonra testi tekrarla. ama korkma. bence sevinmeye ve kutlamaya başla. bu çok güzel bir haber. doyasıya tadını çıkar canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…