Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

eşim yok canım
çalışıyor 11 e gelecek
ben gdip gizli yaptırayım diyorum annemlere de uğrar sürpriz yaparım
ay aksi gibi hiç de para yok evde
önce anneme uğrayıp borç mu alsam :))

bence annenlerede acil lazım de iste ve git yaptır akşama güzelde bir sürpriz olur eşine. hadi hazırlan ve git bence.beklemenin anlamı yok tatlım.

korkmayın kızlar. sadece dikkat edin kendinize o kadar. bir kaç güne herşey yoluna girer. ve bebişli yeni hayatınıza alışırsınız :)))

Gidiyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin
dayanamadım
iyi ki testi yapmışım

katrem ve izmirhayal tebrik ederim kızlar gözünüzaydın sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim..bugün hamiş haberleri almak çok güzel oldu...

valla biz hergün beraber olduk 10 16 günleri arası benim koca böle olcagına inanıyodu gün asırı olmazmış prof sanki

izmircim benim dr umda hergün yapın demişti ama eşimin sperm sayısında azlık olduğu için pek işe yaramadı sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sölemedimkii o beni aradı iş yerinden sakın temizlik filan yapma dedi belki bebiş vardır dedi bilio karsı arıza temizlik konusunda uyarıyo beni yazık daha sölemicem yarın bidaha yapimm ölee

canım bence eğer imkanın varsa özel hastaneye git ve yaptır kan testi daha emin olursun akşama sürpriz olur yrnda nasıl olsa pozitif göstercek en güzeli kan testi. ben cok sabırsızımdır duramazdım şimdiye.izmirde hastanelerde birde pazarda olsa sonç veriyolar.

kızlar nezle oldum yaa..
dün boğazlarım ağrıyordu bugün de burnum dolmuş.. (
ilaç kullanamıyorum tabi..
bol meyve suyu içmeye başladım..
başka bildiğiniz bişi var mı yaaa..

canım çok geçmiş olsun bal ye canım sabah kalktığından ıhlamur iç diğer bitki çaylarını kullanma bence ne olur ne olmaz bir kaşık balın üzerine birkaç damla limon sık ve onu ye ama biraz boğazında durmasını sağla hemen arkasından su içme birkaç dk. bekle böyle atlatmaya çalışıcaz artık canım

eşim yok canım
çalışıyor 11 e gelecek
ben gdip gizli yaptırayım diyorum annemlere de uğrar sürpriz yaparım
ay aksi gibi hiç de para yok evde
önce anneme uğrayıp borç mu alsam :))

canım atma kendini yollara yahu. ne gerek var şimdi koştur koştur hastanelere gitmeye. hamile olmasan test çift çizgi çıkmazdı. rahat ol, tadını çıkar. ve stres üretme kendine. hamilesin tatlım. kendi kendine bunu tekrarla. deeerinn nefes al tatlımmmm...

kızlar annemi aradım
dün gün vardı bende
1 kişi parayı getirememişti
o bırakmış
iyi dedim ben de çarşıya gidicem
dedim uğrar parayı alırım dedim
ay kısmete bakın yaaa

katrem ve izmirhayal tebrik ederim kızlar gözünüzaydın sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim..bugün hamiş haberleri almak çok güzel oldu...

tesekkür ederimmmmmm cnm benimm allah her isteyene versin insallahhhhh ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüzz öpüldünüz

Allahım bizede buraya hamileyim yazmayı nasip et yarabbim.:Saruboceq:

canım dayanamıyorum
planlarım vardı sürprizle ilgili hem onları da ayarlarım

hai bekliyoruz sakın bizi unutma hbr vermeyi canım. ben bile heyecanlandım ya. bekliyoruzzzzz

inaşşallah gelicem 2-3 saat sonra
akşamda eşime sürpriz yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…