Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar annemi aradım
dün gün vardı bende
1 kişi parayı getirememişti
o bırakmış
iyi dedim ben de çarşıya gidicem
dedim uğrar parayı alırım dedim
ay kısmete bakın yaaa

canım bakkk rabbim senin yanında çok şükür:Saruboceq: hadi güzel haberlerle gel inşallahhhŞeniz

neyse kızlar şimdi çıkıyım ben evi hallediyim biraz yemekte yapcam inşallah geldiğimde hamişliğiniz kesnleşir mujukaaaaaaaaaaaaaa

ızmirhayal hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallah. Güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle. Adetine 7 gün kala öğrendin sayılır aslında demek ki idrarda çıkıyor bazılarında 7 gün önceden bile :) !

tebrikler kızlar.rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah size tüm isteyenlere.kolay hamilelik ve kolay doğum nasip etsin tüm hamilelere ve sizedeopuyorumnanaktan

cnm bence o testte vardı bi hata öle olsa bugün kıpkırmızı olurdu neyse hayırsı olsun inmsallah bebişim vardırr da annesine sıkı sıkı tutunur

ohhh hamişlerimiz çoğalıyooo katrem ve izmir hayal tebrik ederim inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz allah analı babalı büyütmek nasip etsin

tşk ederim tatlım sen nasılsın
ben hala menapozlu gibi dolaşıyom yarın doktora gitcem bu gecikme neymiş yarın 10 gün oluyo ama hala negatif

ben de menapoza girdim sanırım aynı şekilde bekliyorum.ben de test yapmıştım senin ki gibi negatif çıktı.4.gün kan testi yaptırdım dayanamayıp gene sonuç negatif.bugün 8.gün.hala kırmızıları bekliyorum dört gözle.çalışmalara da başlayamadık.of ya ne olacak böyle bilmiyorum.sen de kan testi yaptır istersen.kesin sonucu öğrenirsin.bak ben bekleseydim hamileyim sanıp sevinecektim boş yere.

TEST SONUCUM 90.66 ÇIKTI
Hamile miyim ben şimdi ?
Sormadan çıktım geldimmm

tebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlar
Allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…